10 Απρ 2012

AND THE OSCAR GOES TO...


Καλησπέρα ποδοσφαιρόφιλοι μου!

Με τη σεζόν στη Super League να πλησιάζει στο φινάλε και ενώ οι μάχες στην κορυφή και για την είσοδο στα play-off έχουν κριθεί, το ενδιαφέρον στρέφεται στην ουρά για το ποια θα είναι η 3η ομάδα που θα ακολουθήσει τη Δόξα και τον Παναιτωλικό στη Football League και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου! Ενώ απομένουν μόλις 2 αγωνιστικές ήρθε η ώρα εδώ στο Super Football να απονείμουμε τα δικά μας ποδοσφαιρικά Όσκαρ της σεζόν… Καθίστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες σας και απολαύστε:

Βραβείο καλύτερης ταινίας: Ολυμπιακός, γιατί δεν πτοήθηκε παρόλο που βρέθηκε δύο φορές στο – 5 από τον Παναθηναϊκό και στο τέλος κατέκτησε πάλι εύκολα το πρωτάθλημα.
Βραβείο Α ανδρικού ρόλου: Κέβιν Μιραλάς, γιατί είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της Super League και δίκαια ανακηρύχθηκε 1ος σκόρερ.
Βραβείο Α γυναικείου ρόλου: Μαρίνα Τσάλη, γιατί όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε τις συνεντεύξεις τύπου του Βαλβέρδε, όπου δεσπόζει η όμορφη μεταφράστρια!
Βραβείο Β ανδρικού ρόλου: Σεμπαστιάν Λέτο, γιατί ήταν μακράν ο ηγέτης του τριφυλλιού και καλύτερος παίκτης του Α γύρου. Η απουσία του ήταν η βασική αιτία που οι πράσινοι έχασαν το πρωτάθλημα.
Βραβείο Β γυναικείου ρόλου: Χρυσούλα Κουρομπίλια, γιατί έπρεπε να τραυματιστεί γυναίκα – επόπτης για να διακοπεί παιχνίδι από ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο.
Βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας: Ερνέστο Βαλβέρδε, γιατί παρουσίασε έναν ανταγωνιστικό Ολυμπιακό εντός και εκτός συνόρων με εντυπωσιακή κατά διαστήματα απόδοση.
Βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου: Σάκης Τσιώλης, γιατί έκανε στον Αστέρα ό,τι είχε καταφέρει πέρυσι με τον Άρη, φέρνοντας τον με έναν εκπληκτικό Β γύρο μια ανάσα πριν τα play-off.
Βραβείο καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου: Λάζλο Μπόλονι, γιατί έφερε άλλη μια ευρωπαϊκή διάκριση στην Τούμπα σε μια χρονιά ισχνών αγελάδων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα νέους ταλαντούχους παίκτες.
Βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας: Αστέρας Τρίπολης, γιατί με ισπανικό κορμό που θα ζήλευαν ομάδες της …Primera ανακηρύχθηκε καλύτερη επαρχιακή ομάδα!
Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ: Ατρόμητος, γιατί στο Περιστέρι με μεθοδικά βήματα και ορθολογική οικονομική διαχείριση έφεραν για 2η συνεχή χρονιά την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου και 2η φορά στην ιστορία της στην έξοδο στην Ευρώπη! Μάθημα για όλες τις μικρομεσαίες ομάδες…
Βραβείο καλύτερων σκηνικών: Πάνθηρες στο γήπεδο Ν. Σμύρνης, γιατί οι οπαδοί του Πανιωνίου αποθέωσαν τον Κώστα Μήτρογλου, παρόλο που με 2 δικά του γκολ η ομάδα τους γνώρισε πικρή ήττα από τον Ατρόμητο.
Βραβείο καλύτερης ταινίας μικρού μήκους: Παναθηναϊκός, γιατί για 20 αγωνιστικές ήταν η καλύτερη ομάδα αλλά δεν άντεξε σε όλο το μαραθώνιο.
Βραβείο καλύτερου μοντάζ: Νίκος Αναστόπουλος, γιατί πήρε ένα συνονθύλευμα καλών παικτών και το έκανε ομάδα με τα όλα της. Ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν κινδύνευσε, αλλά κόντρα σε όλες τις προβλέψεις τερματίζει στην πρώτη 8άδα.
Βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων: Παναιτωλικός, γιατί οι παίκτες του ήταν κυριολεκτικά «κινούμενα σχέδια» χωρίς ψυχή και φαντασία στο παιχνίδι τους.
Βραβείο καλύτερων οπτικών εφέ: Ολυμπιακός, γιατί στο Β ημίχρονο με τον Αστέρα Τρ. χάθηκε η μπάλα και έπαιξε διαστημικό ποδόσφαιρο.
Τιμητικό βραβείο: Άγγελος Αναστασιάδης – Λεάντρο Μπεσέρα, γιατί κατάφεραν από κοινού να σώσουν το μόνιμο «ασανσέρ» ΠΑΣ Γιάννινα!

Σας χαιρετώ

Ο Καρχαρίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου