4 Φεβ 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ


Γεια σας κουμαρτζίδες μου!! Φούλ αγωνιστική στην Αγγλία και με ενδιαφέροντα ματσάκια μάλιστα.

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ : Η Μπλάκπουλ «χρεωστάει» ένα μεγάλο διπλό. Δεν της έκατσε στο Μπέρμιγχαμ ούτε στο Ίπσουιτς ίσως τώρα είναι η στιγμή. Σαν να δείχνει ένα μπούκωμα η Κάρντιφ τους τελευταίους αγώνες και μια κούραση. Στο 4.8 το παίζω το διπλάρι.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ : Σε τρελή φόρμα η Μπερμιγχαμ και από εκπληκτική τεσσάρα στο Έλαντ Ρόουντ. Η Σαουθάμπτον όμως είναι σκληρό καρύδι και έχει ενισχυθεί με Σάρπ από την Ντοκάστερ ενώ επιστρέφει και ο σούπερ σταρ Λαλάνα. Και εδώ διπλάρι του 3.3

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΥ – ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ : Συνεχίζει ακάθεκτη η Στιβενέιτζ παρά την φυγή Γουέστλι. Από την άλλη οι ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ έχουν καλή ψυχολογία και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σερί και μετά το διπλό στο Γουόλσολ είναι ευκαιρία να κάνουν δεύτερη κολλητή νίκη. Ασσούκλα στο 2.5.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ : Η γηπεδούχος Σριουσμπερι είναι αήττητη εντός πράγμα που σε αυτές τις κατηγορίες το θεωρώ αφύσικο. Στην Πορτ Βέιλ παρά τις εσωτερικές έριδες ο Άνταμς κατάφερε να τους συσπειρώσει και έκανε δυο επαγγελματικές νίκες. Θα την κάνει την μαγκιά μέσα στους μπλε. Και αυτή η μαγκιά δίνεται στο 4.4.

Μέχρι πριν την έναρξη θα κόψω ένα και θα πάω σε τρίξι. Προσανατολίζομαι να κόψω ένα από τα δύο της Τσάμπιονσιπ. Καλό βόλι μάγκες.

ΥΓ. Για δεύτερο weekend μαζί μας ο ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ με τις προβλέψεις του. Μας δίνει δυο σημεία από Β Ιταλίας : το 2 της ΛΙΒΟΡΝΟ (3.5) και τον 1 της ΓΚΡΟΣΕΤΟ (2.8). Από Αγγλία μας προτίνει την φορμαρισμένη ΕΒΕΡΤΟΝ μέσα στην ασταθή Γουίγκαν (2.1) και την ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ μέσα στο Κόλτσεστερ. Μας δίνει τετράδα σε σύστημα 3-4!

   Χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου