8 Φεβ 2012

TA ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ

Γεια σας και πάλι,

Συνεχίζουμε με αθλητική χροιά, χωρίς όμως να λησμονούμε ό,τι συμβαίνει εσχάτως στη χώρα μας και ελπίζοντας (σαν σύγχρονοι Δον Κιχώτες?) σε ένα θαύμα… Σας υπενθυμίζω ότι η στήλη των derbies ανανεώνεται συνεχώς με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία και βίντεο. Αυτή την περίοδο η ενότητα είναι αφιερωμένη στα αγγλικά ντέρμπι, απολαύστε στο κάτω μέρος της σχετικής σελίδας τη λονδρέζικη μάχη ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ! Ολοκληρώθηκε και η τελευταία ψηφοφορία, όπου επιλέξατε ως MPV της 20ης αγωνιστικής τον Κέβιν Μιραλάς.

Μεγάλη εμφάνιση στην Τούμπα κι άρχισε η διχογνωμία για την αξία αυτού του παίκτη. Η τοποθέτηση του Γεωργίου στην εκπομπή του ότι αξίζει να παίζει στη Ρεάλ (αντί του Ιγκουαΐν) έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων κυρίως σε φίλους του Παναθηναϊκού. Ας βάλουμε όμως κάτω τα πράγματα: Ο Βέλγος έχει ρήτρα εξαγοράς €7 εκατ. Δηλαδή σε ποια ευρωπαϊκή ομάδα κακοπέφτει να δώσει αυτά τα λεφτά να τον αποκτήσει? Μήπως ο Κάρολ της Λίβερπουλ των €30 εκατ. είναι καλύτερος? Ποιοι είναι οι μεγάλοι επιθετικοί στην Αγγλία? Ο Μπερμπάτοφ και ο Τζέκο που στοιχίζουν μια περιουσία? Ή στη Γερμανία και στη Γαλλία έχουν καλύτερους φορ? Όσοι λένε ότι τα προσόντα του (εκρηκτικότητα, τρίπλα, ταχύτητα, τελειώματα) φαίνονται στο χαμηλού επιπέδου ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουν ρωτήσει τους αμυντικούς της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ.

Τώρα αν ενοχλεί τους μεν ότι φοράει κόκκινα, όπως ενοχλούσε τους δε ότι ο Σισέ φορούσε πράσινα, αναγάγει την κουβέντα πάλι στον οπαδισμό. Αντί τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που έχουμε δει στην Ελλάδα να τους εκτιμάμε (βλ. τελευταία Λέτο, Σκόκο, Τζιοβάνι, Ζιλμπέρτο, Ριβάλντο κ.α.), το μόνο που κοιτάμε είναι να τους μειώσουμε. Ο Μιραλάς σίγουρα αξίζει να παίζει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και σύντομα θα το κάνει. Μετά θα τον αναπολούμε όπως κάναμε με τον Τουρέ, τον Πάντιτς, τον Εν Ντόι και τόσους άλλους…

Καληνύχτα

Ο Καρχαρίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου