25 Φεβ 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα παιχταράδες μου. Παιχνίδια για όλα τα γούστα έχει αυτό το weekend. Για το δικό μου παιχνίδι πλην ενός αγώνα τα υπόλοιπα που έχω βγάλει έχουν αποδόσεις φαβορί η τουλάχιστον μοιρασμένες. Και αυτό είναι ενάντια στο τρόπο παιχνιδιού μου αλλά αφού αυτά έβγαλα αυτά θα παίξω. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.

Από championship με σκαλίζει το διπλό της Πάλλας που είναι μανούλα στις κηδείες αλλά η Γουέστ Χαμ είναι σε καλό φεγγάρι και το αφήνω. Όπως επίσης με τρώει και το διπλό της Νότιγχαμ. Έκανε την νίκη που ζητούσε απέναντι στην Κόβεντρι, Δεν έχει να χάσει τίποτα στο Μπέρμιγχαμ και μπορεί να την κάνει την μαγκιά. Αλλα η Μπέρμιγχαμ δεν κοντράρεται εύκολα. Το αφήνω στην άκρη και ίσως το παίξω σε live bet. Πάμε λοιπόν, στο διπλό της Σαουθάμπτον στο Γουότφορντ σε απόδοση 2.05. Δεν λέει τίποτα η απόδοση αλλά πιστεύω ότι είναι προφανές το διπλό. Ξαναβρήκε τα πατήματα της η Σαουθάμπτον και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Έχουν ενταχθεί και οι μεταγραφές πλήρως στην ομάδα και ο Άτκινς ξέρει ότι για αυτόματη άνοδο τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζει. Η Γουότφορντ είναι σκληρό καρύδι βέβαια, κάτι που απέδειξε και με την Λέστερ αλλά η ποιότητα των Αγίων θα υπερισχύσει.

Στην league one βρήκα την απόδοση που ταιριάζει στα κυβικά μου. Το διπλό της Ροτσντέιλ στο Κόλτσεστερ. Μετά την πρόσληψη του Κόλεμαν έχει αλλάξει πρόσωπο, προς το καλύτερο βέβαια, η Ρότσντέιλ. Στα δύο τελευταία μάλιστα κέρδισε Μπόρνμουθ εντός και πήρε παλικαρίσιο Χ στην Τσάρλτον. Φως φανάρι ότι διάγει καλή περίοδο ενώ η Κόλτσεστερ δεν δείχνει να τραβάει. Ευάλωτη στην άμυνα και οι νίκες που κάνει είναι οριακές. Το διπλό αξίζει το ρίσκο σε αποδόσεις 4.2. Ένα άλλο προφανές από την league one είναι ο άσσος της Τσάρλτον. Χλωμή στα τελευταία παιχνίδια η Λονδρέζα αλλά η ποιότητα της ξεχειλίζει και είναι ώρα να γυρίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις δύο ισοπαλίες. Η Στιβενέιτζ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά η υπερπροσπάθεια μετά την ισοπαλία με Τότεναμ στο κύπελλο και το ταξίδι στη Νοτς Κάουντι μεσοβδόμαδα πιστεύω θα της στοιχίσει. Ένας άσσος που υπάρχει στο 2.

Στην league two το πρόγραμμα δεν προσφέρεται για καλό στοίχημα και ξεχωρίζω τον άσσο της Πλύμουθ απέναντι στην Ντάγκεναμ, άσσο της Τζίλιγχαμ και το διπλό της Πορτ Βέιλ. Η Πλύμουθ είναι το προφανές. Προέρχεται από εκπληκτικό διπλό στην Άκριγκτον και δείχνει τρομερή συσπείρωση για την σωτηρία. Θα έχει άγχος σίγουρα αλλά απέναντι στην παραπαίουσα Ντάγκεναμ σε αυτό το εξάποντο θα βγει νικήτρια. Στο 2 ο άσσος. Όσο αφορά την Τζίλιγχαμ, περισσότερο κοντράρω την Τορκί. Ομάδα τρένο η Τορκί αλλά έρχεται από μια ήττα με πολύ κακή εμφάνιση από την Μπράντφορντ και δεν ξέρουμε πώς θα διαχειριστεί αυτή την ήττα. Νομίζω δεν έχει το ειδικό βάρος και θα λυγίσει. Ο άσσος στο 2.5. Τέλος η κυνική Πορτ Βέιλ είναι σε καλό μομέντουμ και αν μπει σοβαρή και πειθαρχημένη στο παιχνίδι με την Νορθάμπτον θα πάρει την νίκη έστω και με 1-0. Διπλό στο 2.6.

Σουμάροντας, πάμε σε δυάδα Σαουθάμπτον – Τσάρλτον  και σε μονό την Ροτσντέιλ. Σε δεύτερη επιλογή και ανάλογα το παιχνίδι του καθενός το η τριάδα Τζίλιγχαμ  - Πορτ Βέιλ – Πλύμουθ, λόγω μικρών αποδόσεων καρφί και όχι σύστημα. Καλό βόλι να έχετε.

   Χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου