1 Φεβ 2012

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Τις τελευταίες βδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας δυσαρέσκειας από πλευράς Ολυμπιακού ως προς την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ερυθρόλευκη ομάδα από τα κέντρα αποφάσεων και την πολιτεία γενικότερα. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές φωνάζουν για να δικαιολογήσουν πιθανή απώλεια του τίτλου. Τι πραγματικά όμως ισχύει?

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εξωαγωνιστικά φέτος αντιμετωπίζεται με δυο μέτρα και δύο σταθμά σε σύγκριση με τον αιώνιο αντίπαλο. Βλέπουμε το κυνηγητό που δέχονται οι οπαδοί των ερυθρολεύκων από αστυνομία, ΕΠΟ και τους εμπλεκόμενους φορείς. Οργανωμένες μετακινήσεις απαγορεύονται ενώ οπαδοί του ΠΑΟ πάνε με συνοδεία αστυνομικών στο Καυτατζόγλειο.
Ότι επεισόδια γίνονται από πλευράς των πρασίνων αποδίδονται σε ….αντιεξουσιαστές και αναρχικούς.(!). Τώρα τι δουλειά έχουν αυτοί στους αγώνες του ΠΑΟ θα σας γελάσω.
Βλέπουμε επίσης την πολιτεία και συγκεκριμένα τον κύριο Γερουλάνο να πασχίζει να περάσει ένα νομοσχέδιο που μοναδικό ωφελημένο έχει τον ΠΑΟ. Μιλάω για τον νόμο ιδιοκτησιακού καθεστώτος που βολεύει αποκλειστικά και μόνο τους πράσινους και την μεταβίβαση των μετοχών στους Άραβες.
Ετσιθελικά μποσκάρουν οι οπαδοί του ΠΑΟ σε Αγρίνιο και Γιάννενα και προκαλούν σοβαρά επεισόδια μάλιστα και αντί για τιμωρία της έδρας όπως προβλέπει ο νόμος έχουμε πρόστιμο 30 εκατομμυρίων. Όσο το να ανάψεις περίπου 10 καπνογόνα και να πεις άλλα τόσα υβριστικά συνθήματα. Από πού πηγάζει όμως αυτή η δεδομένη μεροληψία υπέρ του Παναθηναϊκού???

Εδώ είναι το ζουμί φίλοι μου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Υπουργός πολιτισμού κύριος Γερουλάνος συνδέεται στενά με τον κύριο Γιώργο Σπηλιωτόπουλο εκπρόσωπο του Τζίγκερ στην ΠΑΕ. Συγκεκριμένα η αδερφή του κύριου Γερουλάνου έχει παντρευτεί τον αδερφό του κύριου Σπηλιωτόπουλου. Μιλάμε, δηλαδή για αρκετά στενή σχέση. Επίσης ο υπουργός προστασίας του Πολίτη κύριος Παπουτσής είναι δεδηλωμένος οπαδός του τριφυλλιού, πράσινος από τα γεννοφάσκια του και σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει. Η αστυνομία, της οποίας ηγείται σε κάθε φασαρία των οπαδών του ΠΑΟ δεν έχει βγάλει ποτέ μα ποτέ μια αρνητική έκθεση. Πάντα τα κουκουλώνει. Από κοντά και ο κύριος Μπιτσακτσής ο γενικός γραμματέας αθλητισμού με όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει κατά καιρούς περί μετακινήσεων αλλά και τις δηλώσεις που έχει κάνει εναντίων των ερυθρόλευκων.

Όπως βλέπεται αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟ έχει επιρροή στα κέντρα αποφάσεων. Το κακό φίλοι μου είναι ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αν χάσει το πρωτάθλημα δεν το χάνει για τους παραπάνω λόγους αλλά λόγο πολύ κακών εμφανίσεων σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο. Μία ΙΣΟΝΟΜΙΑ δεν βλάπτει. Και αυτή ζητάνε οι ερυθρόλευκοι. Να κρατάμε τους τύπους τουλάχιστον βρε παιδία. Μην μας πάρουν με τις ντομάτες.

ΥΓ. Τελικά πολύ γάτα ο Τζίγκερ. Το πήγε στο μουλωχτό και στο κουφό το όλο θέμα. Κοίμισε τον Ολυμπιακό και την διοίκηση του ότι και καλά διαλύονται και τέτοια και τσουπ να τον τώρα καβάλα στο άλογο. Σωστός ο παίχτης.


    Χαιρετώ
Ο πεταλούδας

                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου