17 Φεβ 2012

ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ


Καλησπέρα παικταράδες μου,

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο μετράει η ψυχή και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όσοι περίμεναν εύκολη επικράτηση των Ιταλών (αυτό μαρτυρούσε και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μας), πλανήθηκαν πλάνη οικτρά! Ναι η Ουντινέζε είναι από τις καλύτερες ομάδες της Serie A, ναι παίζει μεγάλη μπάλα αυτή την εποχή, ναι έχει παίκτες ποιοτικούς που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά. Έχει όμως τον κόσμο του ΠΑΟΚ? Όχι… Έχει τη δίψα, το μάτι που γυαλίζει του δικέφαλου? Όχι…

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι αυτός ο ΠΑΟΚ έχει γίνει μεγάλη ομάδα, μια γροθιά εντός γηπέδου με πλάνο στο παιχνίδι του, καλή κυκλοφορία και ουσία. Είναι τυχαίο αυτό το ρεκόρ των 11 συνεχών ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη? Είναι τυχαίο ότι σε όποια έδρα έχει αγωνιστεί τα τελευταία έτη (Άγιαξ, Φενέρ, Τότεναμ, Ρούμπιν) έχει ελέγξει το ρυθμό και έχει πάρει αυτό που θέλει όχι με αντιποδόσφαιρο στυλ ΑΠΟΕΛ? Ο δικέφαλος του βορρά έστω χωρίς Βιεϊρίνια, Κοντρέρας, με αριστερό μπακ τον Σταφυλίδη, με πρώτη αλλαγή στην επίθεση τον Γιάννου μπορεί να πετύχει στο Europa League! Ο Μπόλονι κι οι παίκτες του πιστεύουν στους εαυτούς τους, έχουν αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση… Πλέον ούτε η Ουντινέζε, ούτε οι Αλκμάαρ και Άντερλεχτ τον φοβίζουν.

Ο δρόμος είναι ανοιχτός για τις δύο ελληνικές ομάδες να φτάσουν μέχρι την 8άδα, φαίνεται ότι διψάνε για να τα καταφέρουν! Ας ελπίσουμε ότι οι ανορθογραφίες της πολιτείας, που εσχάτως θυμήθηκε τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δε θα σταθούν εμπόδιο! Μήπως τελικά ο εχθρός είναι εντός των πυλών?

Ο Καρχαρίας
                                                                                 

2 σχόλια:

  1. Λογοπαίγνιο: Μήπως στον τίτλο έχεις κάνει ορθογραφικό λάθος και αντι για "γ" έβαλες "τ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράφραση του πολυφορεμένου χαρακτηρισμού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως ¨γαύροι του βορρά"!

    Καρχαρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή