10 Φεβ 2012

ΝΙΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ


Καλησπέρα παικταράδες μου,

Πρόωρα αρχίζει αυτή η αγωνιστική της Super League με μεγάλο ντέρμπι, οπότε θα έχουμε τριήμερο πλήρους δράσης… Άλλο που δεν θέλαμε! Ας δούμε όμως τα παιχνίδια, τα οποία είναι όλα άκρως ενδιαφέροντα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και βαθμολογικό κίνητρο μόνο για τους ερυθρόλευκους. Όμως όπως έχουμε διαπιστώσει πολλάκις, αυτά δεν μετράνε στα ντέρμπι. Θα νικήσει ο Ολυμπιακός αλλά δύσκολα. Δεν αξίζει ο 1 σε τόσο χαμηλή απόδοση.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Οι Κρητικοί έρχονται από σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων και είναι σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που όμως δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Κλίνει προς το Χ.

Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα: Κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο. Ο Πανιώνιος ψάχνει τη νίκη μετά από τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις, ενώ ο ΠΑΣ θέλει το τρίποντο για να αποδείξει ότι είναι σε τροχιά ανόδου. Παιχνίδι 6 βαθμών, ο νικητής παίρνει ανάσα και ο χαμένος … βαθιές εισπνοές! Ίσως βολευτούν με την ισοπαλία.      

ΠΑΟ – Ξάνθη: Επικίνδυνη η Ξάνθη, θέλει τους βαθμούς γιατί χάνει επαφή με την 5η θέση. Όμως το τριφύλλι δεν θα έχει όρεξη για αστεία. Ξέρει ότι αυτά τα παιχνίδια είναι must win. Παρά τις απουσίες είναι το φαβορί. Χ ημίχρονο και 1 τελικό.

Δόξα – Παναιτωλικός: Αυτό το ματς σηματοδοτεί πολλά. Οι μαυραετοί με νίκη θα ελπίζουν στο θαύμα. Οι Αγρινιώτες αν δεν κερδίσουν μπλέκουν σε μεγάλες περιπέτειες. Είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και με τον ερχομό του Λεμονή θα αλλάξουν φιλοσοφία. Ο Παναιτωλικός δεν χάνει 2ο σερί ματς από τη Δόξα. Εμπιστευόμαστε το 2.

Ατρόμητος – Κέρκυρα: Κι άλλο παιχνίδι δίχως αύριο! Ο Ατρόμητος περνάει ντεφορμάρισμα και δυσκολεύεται να σκοράρει. Η Κέρκυρα θα κλειστεί και θα χτυπήσει στην κόντρα. Μην ξεχνάτε ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί. Under με ανοικτά όλα τα αποτελέσματα.

Λεβαδειακός – Αστέρας: Σε φόρμα οι Βοιωτοί με 2 σερί νίκες με ίδιο σκορ 1 – 0. Ο Αστέρας δεν πάει καλά εκτός έδρας αλλά είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Λογική η ισοπαλία με 1 – 1.

Άρης – Εργοτέλης: Ο Άρης είναι από τις πιο «καυτές» ομάδες του Β γύρου και πάει φουλ για πλέι οφ. Ο Εργοτέλης είναι νερόβραστος φέτος και δύσκολα θα χτυπήσει αυτό το παιχνίδι. 1 και over.

Καλό ΣΚ

Ο Καρχαρίας
                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου