6 Φεβ 2012

ΕΝΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ...ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ

Ομορφάντρεεες μου καλή βδομάδα,

Την είχατε ψυλλιαστεί όλοι τη δουλειά τελικά και ψηφίσατε νίκη του Ολυμπιακού στο σχετικό δημοψήφισμα μας… Όσοι μάλιστα ακούσατε τον Κοντό (που προέβλεψε 0 – 2) θα πήγατε και ταμείο!

Είδατε όμως τι είναι αυτή η π… μπάλα, όπως την είχε πει ο Όσιμ? Πώς μπορεί μία στιγμή, μία κίνηση να αλλάξει τα πάντα. Μία αλλαγή του Παράσχου στο 80’ κάνει ροντέο τα πράγματα σε κορυφή και ουρά. Εκεί που ο Παναθηναϊκός πίεζε και φαινόταν ότι μπορούσε να επαναλάβει ό,τι είχε πετύχει σε Γιάννινα και Δράμα, με το Φερέιρα να ρισκάρει για το τρίποντο, τέζα οι πράσινοι! Και είδατε πόσο ευεργετικά επέδρασε το γκολ στην ψυχολογία του Ολυμπιακού, που μπήκε σαν κομάντο στην Τούμπα… Αντί λοιπόν να τελειώσει πρόωρα το πρωτάθλημα με + 8, ξαναρχίζει με το οριακό + 2 υπέρ του τριφυλλιού. Πλέον όλα κρέμονται από μία κλωστή και θα κριθούν τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός επηρεάζεται από τις απουσίες Λέτο και Κουίνσι, την ίδια στιγμή που ο αιώνιος αντίπαλος έχει ενισχυθεί και βλέπει τα αστέρια του σε φουλ φόρμα. Το έργο όμως αυτό έχει πολλά επεισόδια ακόμα, υπομονή και θα απολαύσουμε μεγάλο φινάλε!

Χαμός και στην ουρά, όπου δεν πρόλαβαν τα Γιάννινα να χαρούν την εκτός έδρας νίκη και το σημαντικό πλεονέκτημα επί της Κέρκυρας, να σου η καυτή ανάσα του Λεβαδειακού… Είναι προφανές ότι οι Βοιωτοί θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και προσωπικά πιστεύω πολύ στον Παράσχο, είναι σοβαρός προπονητής με σωστή φιλοσοφία και παίρνει 100% από κάθε παίκτη. Φίδια αρχίζουν να ζώνουν τον Παναιτωλικό, ειδικά αν χάνουν βαθμούς στο Αγρίνιο… Άρχισαν τα όργανα για τον Τεννέ, με το Χαριστέα να κάνει λόγο για αμυντικογενή τακτική και γενικά προβλέπεται μια ωραία ατμόσφαιρα!

ΥΓ: Το θαύμα του φετινού πρωταθλήματος που λέγεται ΟΦΗ ας μην το αφήσουν να σβήσει…

Σας χαιρετώ
Ο Καρχαρίας
                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου