24 Φεβ 2012

Στο Μυδράλιο του...DJANGO

η πρόκριση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τa λιοντάριa   ROY CAROLL & ΑΒΡΑΑΜ
ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκρίθηκε νικώντας και στα δυο παιχνίδια κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Από αυτή την πρόκριση η ομάδα του Πειραιά κέρδισε έναν ακόμα παίχτη κλάσης από το πουθενά...μιλάμε για το λιοντάρι ROY CAROLL που εκτός από τις  αδιαμφισβήτητες ικανότητες του, μιλάμε για κλάση τερματοφύλακα, ξεχωρίζει και για τον ηγετικό του χαρακτήρα, είναι δεδομένο ότι ο ψυχισμός του κολλάει τέλεια με τον ψυχισμό της ομάδας του Λιμανιού.  Θ α είναι μέγιστο λάθος του VALVERDE να τον αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας στα υπόλοιπα καυτά παιχνίδια.  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βρήκε τερματοφύλακα μετά την περιπέτεια με ΚΟΣΤΑΝΖΟ για τα επόμενα τρία χρόνια...το παληκάρι είναι γεννημένος αρχηγός....όπως γεννημένος αρχηγός είναι και ο ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.  Δεν παίρνει ποτέ την δόξα από την κερκίδα και όμως κάνει πάντα την διαφόρα στην άμυνα του ΟΣΦΠ.  Στο 0-0 έσωσε με απίστευτη ενέργεια κλασικό τετ-α-τετ. Σε όλα τα παιχνίδια της Ευρώπης έχει πιάσει τρομακτική απόδοση χωρίς τα φλάς της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω του. Σε ένα παιχνίδι έμεινε στον πάγκο, στην ΑΡΣΕΝΑΛ και είδαμε τι έπαθε η άμυνα της ομάδας του λιμανιού.
Για τον VALVERDE θα πάω κόντρα στο ρεύμα. Στο πρώτο παιχνίδι στη ΡΩΣΣΙΑ κατέβασε καλά την ομάδα όπως έχουμε γράψει, στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ όμως όχι. Η μαλακία έστησε έξυπνα την ομάδα εδώ δεν θα την δείτε γραμμένη.  Ο VALVERDE  έκανε το ίδιο λάθος όπως με τον ΠΑΟ στον ΠΕΙΡΑΙΑ και όπως με ΣΕΝΤ ΕΤΤΙΕΝ πρίν από δυο χρόνια. Έβγαλε την τετράδα της άμυνας πολύ μπροστά με αποτέλεσμα η ΚΑΖΑΝ στο πρώτο δεκάλεπτο να χάσει δυο κλασικότατες ευκαιρίες. Μετά η συνέχεια ήταν γνωστή, ο ΟΣΦΠ σκόραρε και όλα καλά. Όμως δεν θα έχει πάντα αυτήν την τύχη (με την ΣΕΝΤ ΕΤΤΙΕΝ το κοντέρ είχε γράψει).   Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν νομίζω ότι έπαιξε το μένω πίσω και χτυπάω στην κόντρα, απλά κλείστηκε πίσω και έδιωχνε τη μπάλλα όπως όπως. Καμία σωστή αντεπίθεση δεν εκτέλεσε. Καμία. ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ πολύ κουρασμένος, ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ με πολλά λάθος εκτελεσμένα στημένα, ο ΜΙΡΑΛΑΣ αποκομένος από το τέρμα, δεν μπορεί συνέχεια να κάνει κούρσες 100 μέτρων για να φθάσει περιοχή, ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ και ο ΟΡΜΠΑΙΘ και ο ΜΑΚΟΥΝ πολύ καλοί και ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ αρχίζει σιγά σιγά και βρίσκει τον εαυτό του. Θεωρώ πως η  τριάδα ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΑΒΡΑΑΜ και ΚΑΡΟΛΛ δεν πρέπει να ξαναχαλάσει. 
Η ΜΕΤΑΛΙΣΤ θα είναι τρομερά δύσκολος αντίπαλος γιατί είναι ταυτόχρονα τεχνική και γρήγορη ομάδα. Αν την περάσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μιλάμε για άθλο. Μόνο με σωστή τακτική και  τύχη μπορείς να χτυπήσεις τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ.
                                                                                                                                                   χαιρετώ