6 Φεβ 2012

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ…..ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Μεγάλη, τεράστια, νίκη τίτλου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην Τούμπα. Σε ένα σαββατοκύριακο ήρθαν τα πάνω κάτω. Παραμένει , βέβαια μπροστά ο ΠΑΟ και με ευκολότερο πρόγραμμα, αλλά νιώθει την καυτή ανάσα του δοκιμασμένου και πιο έμπειρου σε τέτοιες συνθήκες Ολυμπιακού. Και ας απονείμουμε τα εύσημα, τουλάχιστον αυτά που του αναλογούν, στον Βαλβέρδε.

Καταρχήν η εντεκάδα που κατέβασε ήταν η χειρότερη δυνατή κατά την άποψη μου. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν αφήνεις εκτός του Τοροσίδη και ούτε ξεκινάς με Αμπντούν. Άσχετα αν ο Αλγερινός ήταν από τους καλύτερους παίχτες. Μια καλή εμφάνιση δεν ακυρώνει την συνολική αρνητική παρουσία. Παρόλα αυτά του βγήκε του Ερνέστο και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Πιο πολλούς πόντους όμως παίρνει για την προετοιμασία της ομάδας κυρίως ψυχολογικά γι αυτό το δίχως αύριο παιχνίδι. Οι παίχτες μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον ελλιπή ΠΑΟΚ. Είναι αυτό που λένε, οι παίχτες κάνουν μάγκα τον προπονητή. Με την μαγκιά τους και το θέλω τους έφεραν τον Ερνέστο καβάλα στο άλογο. Ακόμα και οι ορισμένοι μέτριοι για μένα παίχτες του Ολυμπιακού (σε ορισμένους αναφέρομαι) όταν είναι σοβαροί και θέλουν κάνουν πλάκα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πράγμα που δεν έκαναν στην Ξάνθη, στην Δράμα και στην Τρίπολη. Και αυτό πρέπει να προβληματίσει τον κόουτς. Στα ντέρμπι δεν το φοβάμαι τον Ολυμπιακό αφού τον …βαραίνουν περίπου 20 κούπες παραπάνω από τους άλλους. Δηλαδή έχει πιο βαριά φανέλα. Όταν οι παίχτες θέλουν και είναι συγκεντρωμένοι και σε συνδυασμό με την ΤΑΚΤΙΚΗ του ΕΡΝΕΣΤΟ δεν έχουν αντίπαλο εντός συνόρων.

Πάμε σε ένα συγκλονιστικό φινάλε πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ να είναι στο +2 και να έχει το ντέρμπυ εντός, αλλά από την άλλη να δείχνει κάπως βραχυκυκλωμένος και χωρίς ψυχικά αποθέματα.

ΥΓ. Viva NERI.Συνεχίζει τις καταπληκτικές εμφανίσεις και έχω την γνώμη ότι ο Μαρινάκης και ο Βαλβέρδε πρέπει να το ξανασκεφτούν. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάνονται τέτοιοι παίχτες.
ΥΓ.1 Θα γίνει μάχη για την είσοδο στα play off ο μουστάκιας παραμονεύει. Συμφωνώ με τον DJANGO. Είναι μέτρ της τακτικής και όσοι λένε για αντιποδόσφαιρο έχω να πω ότι υλικό έχει ο καθένας στα χέρια του με αυτό προχωράει. Μαγκιά είναι να προσαρμόσεις το υλικό στις ανάγκες της ομάδας και ο Αναστόπουλος το έχει καταφέρει περίφημα.
ΥΓ2 Οι δηλώσεις Μανωλά ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κάτι κρύβουν από πίσω. Μήπως σημαίνει κάθοδος του Κωστάκη στο λιμάνι???

   Χαιρετώ
Ο πεταλούδας

                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου