27 Φεβ 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ
Έσπασε η ανομβρία για την ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και επέστρεψε στους τίτλους με την κατάκτηση του carling cup στα πέναλτι απέναντι στην Κάρντιφ. Βέβαια όταν μιλάμε για την μεγαλύτερη ομάδα του Νησιού ένα τέτοιος τίτλος δεν λέει και τίποτα. Όταν έχεις κατακτήσει 5 Πρωταθλητριών τι να σου πει ένα Λίγκ καπ. Την στιγμή που ήρθε όμως, έστω και αυτό το …ποταπό κύπελλο είναι πολύ σημαντική για τους κόκκινους του λιμανιού. Τελευταία φορά που πανηγύρισε έναν τίτλο ήταν πριν 6 χρόνια. Και είναι πάρα πολλά όταν λέγεσαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ. Αυτό το κύπελλο και ο τρόπος που ήρθε θα τονώσουν το ηθικό της ομάδας και θα της δώσει την απαιτούμενη ενέργεια να μπει δυνατά στη τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και να κυνηγήσει την τετράδα που δίνει το εισιτήριο για Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει οπωσδήποτε η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του χρόνου. Θα είναι τεράστιο πλήγμα για το πρεστίζ αλλά και τα οικονομικά του συλλόγου μια δεύτερη συνεχόμενη απουσία της.
Και βεβαίως το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Για μένα πρέπει να χτυπήσουν την πόρτα του Μουρίνιο. Αυτά που θα ζήσει ο Πορτογάλος δεν τα χει ζήσει στην καριέρα του μέχρι στιγμής. Μια καριέρα πλούσια σε συγκινήσεις και τίτλους αν μη τι άλλο. Αυτά που θα βιώσει στο Άνφιλντ ούτε που τα χει φανταστεί. Τι να σου κάνουν οι ξενέρωτες Τσέλσι-Πόρτο ακόμα και η….κυριλάτη Ρεάλ. Όταν μιλάμε για Λίβερπουλ μιλάμε για μια ξεχωριστή πάστα οπαδών. Η ψυχοσύνθεση του Μουρίνιο με τους Λιβερπούλιανς ταιριάζει ταμάμ και αν πάει στο Άνφιλντ θα χτίσει μια αυτοκρατορία που όμοια της δεν θα έχει ξαναβγεί. Αν είναι να μην έρθει ο Μου τότε να μείνει ο Νταγκλίς που και αποδεκτός είναι από τον κόσμο και ξέρει την ομάδα σαν την παλάμη του χεριού του. Αρκεί βέβαια να στηριχτεί από την διοίκηση και να φέρει επιτέλους παίχτες να μπορούν να σηκώσουν αυτή την….ασήκωτη φανέλα που είναι φτιαγμένη από μαντέμι κυριολεκτικά, και να κάνουν την διαφορά. Δεν είναι δυνατόν να χτυπάει πρωτάθλημα η Σίτυ και η Λίβερπουλ να έχει να σηκώσει κούπα από το 1990. Θα τα ξαναπούμε αναλυτικά για το φαινόμενο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.

   Χαιρετώ
Ο πεταλούδας 
                                                                                 

3 σχόλια:

  1. Ο Μουρίνιο θελει κ χαρτί όμως και όχι μόνο για την πάρτη του. Εκτός αν το δει σαν στοίχημα, αλλά αυτό το κέρδισε με την Πόρτο. Κοινώς,αν δε ρίξει τον δικτάτορα της πασούλας δε φεύγει ο Μου..(εκτός αν τον φύγουν βέβαια..) Κατά τ'άλλα, να δω τον παιχταρά τον Gerrard να το σηκώνει με την πιο ψυχωμένη ομάδα της Ευρώπης και ας το κλέψει και απ'τον αγαπημένο special

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. allo to stoixima ths porto kai allo ths liverpool. stin liverpool tha epanaferei mia aytokratoria. ua ksipnisei ton giganta.sthn ispania tha to sikvsei fetos o special one an exei ta fraga h liverpool tha einai h eykairia ths na ksanabgei sthn korifi
    petaloudas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πρωτάθλημα να πάρει και το άλλο με τα αυτια, αν δεν τους ταπεινώσει δεν θα ηρεμήσει... Μακάρι να το καταφέρει κ απο φέτος (γιατί πιστεύω θα το καταφέρει αν τον αφήσουν στον πάγκο και γιατί τους άλλους τους βαρέθηκα) και μακάρι να πάει και στη Λίβερπουλ..Αλλά πάντως και στην Ρεάλ αυτό προσπαθεί να κάνει, να ξυπνήσει τον (φραγκάτο) γίγαντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή