21 Φεβ 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΗΛΙΕΡHΔΕΣ ΟΕΟ????

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Η κοροϊδία έχει και τα όρια της. Για τον ΠΑΟ και τους πρίγκιπες μιλάω. Φτάσαμε αισίως Μάρτιο μήνα και ακόμα ψάχνουμε τους άραβες. Τελικά είναι εύκολο ο ένας να κοροϊδεύει τους πολλούς. Για τον Τσάκα αναφέρομαι και αυτόν που κρύβεται από πίσω. Γιατί ο κατά τ’ αλλά συμπαθέστατος Βλάσσης αποκλείεται να ενεργεί μόνος του. Σοβαροί να είμαστε. Τώρα αν ενεργεί με τις πλάτες του Τζίγκερ η κάποιου άλλου θα το δείξει η ιστορία.

Το θέμα είναι ότι η υπομονή του κόσμου έχει φτάσει στα όρια της. Δεν πάει άλλο το ΔΟΥΛΕΜΑ. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο. Το είπε ξεκάθαρα ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων χτες. Στις 9 Μαρτίου η προχωράμε Η ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ. Και ο Τσάκας μας λέει ακόμα για άραβες και καμήλες. Όλα αυτά όμως λειτούργησαν προς όφελος των διοικούντων του τριφυλλιού. Στον βωμό της αναμονής των…σωτήρων κανείς δεν μιλούσε για το διοικητικό αδιέξοδο και την αβεβαιότητα. Αντίθετα φλόμωσαν με ψεύτικα όνειρα τον κόσμο και έντεχνα τους έκλεισαν το στόμα. Βοήθησαν βέβαια και τα αποτελέσματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Θυμάστε τι γίνονταν πέρσι με διαδηλώσεις και επεισόδια στις διαμαρτυρίες για την αλλαγή ιδιοκτησιακού. Φέτος όλα αυτά έχουν σταματήσει και όλοι περιμένουν τον …μεσσία πρίγκιπα καβάλα στην άσπρη καμήλα!!!

Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι η σωτηρία δεν έρχεται σαν ….μάννα εξ ουρανού. Χρειάζεται συσπείρωση και σωστή διαχείριση. Το είπε εξάλλου και ο Θανασσάκιας ο τυφώνας : «Δεν υπάρχουν πρίγκιπες και πράσινα άλογα, μόνοι μας θα την βρούμε την λύση». Αν όμως χάσει το πρωτάθλημα ο Παο τότε τα πράγματα θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και η το μέλλον της ομάδας θα είναι εξαιρετικά ζοφερά.

   Χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου