11 Φεβ 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα μαγκίτες!!! Θύμα του χιονιού και πάλι η Αγγλία με πολλές αναβολές για ένα ακόμη σαββατοκύριακο. Δύο μόνο ματς επιβίωσαν για το στοιχηματικό μου παιχνίδι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ίσως το πιο παραδοσιακό ντέρμπυ τις Αγγλίας. Τα τελευταία χρόνια η Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλύτερη από τους κόκκινους του λιμανιού αλλά ένα ντέρμπυ είναι ντέρμπυ και ειδικά φέτος με την ιδιαιτερότητα που ακούει στο όνομα ΣΟΥΑΡΕΣ. Ο Ουργουανός τιμωρήθηκε άδικα από την ομοσπονδία με 8 αγωνιστικές στον αγώνα με την Γιουνάιτεντ στο Ανφιλντ για ρατσιστική συμπεριφορά στον Εβρά που ποτέ όμως δεν αποδείχτηκε. Στην Λίβερπουλ ζητάνε εκδίκηση και η καλύτερη ευκαιρία είναι σήμερα. Η Γιουνάιτεντ αγκομαχάει τις τελευταίες αγωνιστικές και παίρνει βαθμούς εξαιτίας διαιτητικής εύνοιας. Το κέντρο άμυνας της είναι αργό και ο Σουάρες με την ταχύτητα του θα κάνει πάρτι. Πάμε με το κίνητρο της Λιβερπουλ και την κ….λα του Σουάρες στο διπλό του 4.4 η για τους πιο συντηρητικούς στο draw no bet για Λίβερπουλ που δίνει 3.1.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Νότιγχαμ αλλά και η Γουότφορντ δεν λέει πολλά πράγματα. Συν τις άλλης η κατάσταση θα είναι φορτισμένη στο Σίτυ Γκράουντ  εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά για τους ξυλοκόπους καθώς θα θέλουν την νίκη να του την αφιερώσουν. Ο Κότεριλ ξέρει να φτιάχνει τους παίχτες του και πιστεύω στον άσσο του 2.2.

Καλό βόλι κουμαρτζήδες μου.

                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου