31 Ιαν 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ


Λεβέντες μου καλησπέρα!! Εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αγγλία και πάμε στα γρήγορα να δούμε τι βγάλαμε. Στην ουσία δύο παιχνίδια έχω βγάλει στην άκρη το ένα από την Τσάμπιονς και το άλλο από την Λιγκ 1. Και τα οποία τα παίζουμε είτε δυάδα είτε μονά. Ανάλογα τα κουμάντα του καθενός και τον τρόπο παιχνιδιού του.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Εδώ, ασυνήθιστα για μας θα πάμε με το φαβορί σε απόδοση όμως όχι κάτω του 2.1. Η Γουότφορντ χάνει πολύ από την δύναμη της εκτός έδρας και έχασε τον πολύτιμο στόπερ Μαριάπα. Η Μίλγουολ μετά από την εξάρα από την Μπέρμιγχαμ έχει πραγματοποιήσει δύο καλές εμφανίσεις, έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον Χέντερσον, το Νιού Ντέν πάντα το σέβομαι και χωρίς πολλά πάμε με τον άσσο.  

ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Ντέρμπυ ανόδου ανάμεσα σε δυο διαφορετικά μεγέθη πάντως. Από τη μία έχουμε την φιλόδοξη Ντονς και από την άλλη ένα από τα δύο μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά με τον Άλαν Σμίθ από την Νιουκάστλ και θα έχει και το αβαντάζ της έδρας. Από την άλλη όμως έχουν μαζευτεί πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα. Η Γουενσντει έχει βάλει σκοπό την άνοδο και παρά το βαρύ πρόγραμμα και τους συνεχόμενους αγώνες ο Μεγκσον έχει κάνει το απαραίτητο ροτέισον και θα παρουσιάσει φρέσκια την ομάδα. Το πιο σημαντικό??? Το διπλό δίνεται στο 3.3 και αξίζει να το τιμήσουμε.

Αυτά βλέπω για σήμερα. Υπάρχουν πολλά ματς για συζήτηση όπως το μεγάλο ντέρμπι Κρίσταλ Πάλλας – Μπράιτον, το Λίντς – Μπέρμιγχαμ και το Ίπσουιτς – Γουέστ Χαμ, αλλά λόγω ειδικών συνθηκών, ανεπαρκών αποδόσεων και μεταγραφών τελευταίας στιγμής, αποφάσισα να μην ασχοληθώ. Για το ΠΑΛΛΑΣ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ να πω ένα μεγάλο Μπράβο στο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ για το αφιέρωμα του στην στήλη του. Όσοι δεν το έχετε διαβάσει κάντε το. Αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου