3 Μαρ 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα φίλοι μου!! Πλήρης αγωνιστική στην Αγγλία και έτσι θα είναι για τις επόμενες εβδομάδες και με φουλ μεσοβδόμαδα μάλιστα. Σας θέλω σε φόρμα λοιπόν για την τελική ευθεία. Πάμε να δούμε τι έβγαλε το παιχνίδι μου για σήμερα.

Θα ξεκινήσω με έναν άσσο από την Premier, αυτόν της ΚΠΡ απέναντι στην Έβερτον. Σε κακό φεγγάρι οι Λονδρέζοι με νέα εντός ήττα από την Φούλαμ αυτήν την φορά. Και μάλιστα με νέα αποβολή αυτή του Ντιακιτέ, πράγμα που δηλώνει πολλά νεύρα στην ομάδα. Έχει όμως καλό ρόστερ και πιστεύω αυτά τα νεύρα θα βγουν σε καλό. Θα την τσιτώσουν την ομάδα και θα βγάλει ενέργεια. Βρίσκει και μια Έβερτον που ήταν σε φουλ φόρμα αλλά έχει να παίξει από της 18 Φεβρουαρίου και το 2-0 επί της Μπλάκπουλ στο κύπελλο. Σε κακή στιγμή ήρθε η διακοπή αφού ήταν σε φουλ φόρμα όπως είπα, και αυτό ίσως την επηρεάσει.. Παρά τις απουσίες πάμε με ΚΠΡ στο 3.1.

Στην league 1 αυτό που μου αρέσει είναι ο άσσος της Έξετερ απέναντι στην Στιβενέιτζ, Έκανε μεν ανατροπή ψυχής στο μεσοβδόμαδο η Στιβενέιτζ απέναντι στην Χάντερσφιλντ (από 0-2 το γύρισε στο τέλος σε 2-2), όμως ήταν αποτέλεσμα ψυχής όπως είπα και όχι εμφάνισης. Ενώ στο μυαλό των παιχτών σίγουρα υπάρχει και ο επαναληπτικός στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της μικρής. Γενικά παίζει συνεχόμενα οι Στιβενέιτζ και στο όριο ενώ αντίθετα η Έξετερ δείχνει πιο φρέσκια και πολύ καλή εντός τελευταία. Πάμε με τον άσσο στο 3.2.
Ένα άλλο παιχνίδι είναι το 2 της Γουίκομπ στο Σκάνθροπ. Τραγική εκτός η Γουίκομπ αλλά ενισχυμένη με μεταγραφές καλές και από σούπερ 5άρα κόντρα στην Χάρτπουλ με μεγάλη εμφάνιση. Μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτήν την εμφάνιση? Είμαι διατεθειμένος να το μάθω στο 3.8 που βρίσκω το διπλό. Ομάδες στο ίδιο καζάνι είναι και δεν καταλαβαίνω γιατί οι μπούκ βγαίνουν με τόση μεγάλη απόκλιση αποδόσεων την στιγμή μάλιστα που η Σκάνθροπ βγάζει και μια κούραση.
Καλός άσσος είναι και της Τσέστερφιλντ στο εξάποντο με την Τρανμίρ. Προέρχεται μεν, από δυο ήττες, η τελευταία μάλιστα με το βαρύ 0-4 από την Τσάρλτον, αλλά μου βγάζει πιο υγεία και ενέργεια από την Τρανμίρ Η τελευταία και ο προπονητής της αποδοκιμάστηκαν έντονα στο Όλνταμ και μοιάζει με καζάνι που βράζει. Αξίζει ο άσσος στο 2.5

Από league 2 το μόνο που υπάρχει είναι ο άσσος της… δαιμονισμένης Όλντερσοτ πού παίζει εντός με την Μόρκαμ. Μικρή απόδοση βέβαια το 1.9 αλλά λογικός άσσος. Τρένο η Όλντερσοτ ενώ η Μόρκαμ προέρχεται από τραγική εμφάνιση και ήττα εντός από την Ντάγκεναμ.

Σουμάροντας λοιπόν πάμε με Έξετερ μονό αποδεκτό με καλή μίζα. Και σε ένα τρίξι την ΚΠΡ-Γουίκομπ-Τσέστερφιλντ ζητώντας δυάδες τριάδα. Τα λέμε μεσοβδόμαδα.

ΥΓ. Μετά από καιρό μαζί μας και ο φίλος Αποθηκάριος με τις προβλέψεις του. Για σήμερα λοιπόν μας δίνει: το διπλό της Σάλκε μέσα στο Φράιμπουργκ σε απόδοση 1.9, το διπλό της Τσέλσι στο Γουέστ Μπρόμ επίσης στο 1.9, το διπλό της Χάντερσφιλντ στο Μπέρι σε απόδοση 2 και τον άσσο της Σκάνθορπ με την Γουίκομπ στο 1.9!

  
    χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου