23 Μαρ 2012

ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ.......

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Έχουν περάσει 5 μέρες από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός ας πούμε λίγα πράγματα για τα επεισόδια. Από ότι φαίνεται  όλα ήταν κανονισμένα. Θα γίνονταν επεισόδια είτε κέρδιζε είτε έχανε ο ΠΑΟ. Αυτοί που έκαναν ότι έκαναν  ήταν αποφασισμένοι να τα κάνουν γυαλιά καρφιά. Να τα σπάσουν όλα. Υπάρχει μια βεντέτα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας. Μια βεντέτα που ξεκίνησε από την Λειβαδιά  συνεχίστηκε με το αναίτιο ντου της αστυνομίας στον κεντρικό σύνδεσμο της  θύρας 13 στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κορυφώθηκε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με όλα όσα είδαμε.

Πριν το ματς του ΠΑΟ με τον Λεβαδειακό αν θυμάστε είχαμε σοβαρά επεισόδια που οδήγησαν στην τιμωρία του τριφυλλιού με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών (η ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ με 0-2). Η αστυνομία σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων εσκεμμένα είχε κλειστές της πόρτες του γηπέδου για να μπουν καθυστερημένα οι πράσινοι οπαδοί στο γήπεδο. Είχαν προηγηθεί οι συμπλοκές τους όμως με αθίγγανους της περιοχής που οδήγησαν σε πυροβολισμό και ελαφρύ τραυματισμό ενός οπαδού. Στην συνέχεια μια βδομάδα πριν το ντέρμπυ η αστυνομία εισέβαλε στο σύνδεσμο της θύρας 13 και έκαναν συλλήψεις και τα έκαναν γης μαδιάμ. Αυτό το κράτησαν μανιάτικο οι οπαδοί του ΠΑΟ και στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ πήγαν αποφασισμένοι να πάρουν την ρεβάνς από την αστυνομία. Όλα αυτά που πέρασαν μέσα, τα πολεμοφόδια, οι μολότοφ, τα πετρέλαια και όλα τα άλλα δεν τα πέρασαν για τους Ολυμπιακούς ούτε για τους δικούς τους αλλά για να κάψουν το γήπεδο και να πλακωθούν με τους αστυνομικούς.

Είναι φανερό ότι αυτή η βεντέτα καλά κρατεί και το θέμα είναι ότι ο μόνος ζημιωμένος είναι ο ΠΑΟ. Δεν υπάρχει ισχυρή διοίκηση και όλοι αυτοί δρουν ανεξέλεγκτα εις βάρος της ομάδας. Αν υπήρχε μια ισχυρή διοίκηση έχετε την εντύπωση ότι θα γίνονταν τίποτα από όλα αυτά? Δεν νομίζω. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτά έγιναν και με την καθοδήγηση ανθρώπων εντός του ΠΑΟ. Αν συμβαίνει αυτό αργά η γρήγορα θα φανούν και τότε θα λογοδοτήσουν στο λαό του ΠΑΟ και οι συνέπειες γι αυτούς θα είναι οδυνηρές.

 
    χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                                   

2 σχόλια:

  1. Εμένα φίλε η γνώμη μου είναι ότι ομάδα χωρίς δικό της γήπεδο δεν πάει πουθενά. Φαντάσου τώρα τον Παναθηναϊκό με τέτοιο κόσμο και δεν βρίσκεται να τον αγοράσει κάποιος. Άστα να πάνε... Μόλις τα κανονίσουν με το γήπεδο θα γίνει μαγαζί γωνία, καλύτερο και από του γαύρου! Να μου το θυμάσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ma o bgenopoulos gi ayto den mpainei sthn PAE. Toulaxiston opvs isxyrizetai. Giati den taktopoiite to thema me thn GIPEL. H ousia einai oti o PAO ston bvmo enos prvtathlimatos to 2010 katastrafike. Mallon ton katestrepsan kai ton kataxreosan. Epaiksan paixnidia sthn plath ths omadas oi dithen ....swtires.
    PETALOUDAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή