17 Μαρ 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα φιλαράκια! Βαίνουμε αισίως στην τελική στοιχηματική ευθεία και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα. Σε αυτήν της αγωνιστική πολλά είναι τα ματς που συζητιούνται και σε μια τέτοια περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος να μπερδευτείς στην τελική διαλογή. Έκανα ένα ξεσκαρτάρισμα και πάμε να δούμε τι βγήκε για σήμερα.

Στην Premier πολύ λίγα παιχνίδια λόγω κυπέλου και το μόνο που ξεχώρισα είναι το διπλό της Σουόνσι στην Φούλαμ. Αλέγκρο ομάδα η Σουόνσι παίζει καταπληκτικά το passing game και προέρχεται από σπουδαία νίκη εντός με την Μάντσεστερ Σίτυ που αν δεν είχε τον Χάρτ το σκορ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από το 1-0. Η Φούλαμ προσγειώθηκε ανώμαλα στο Βίλα Πάρκ την περασμένη βδομάδα παραμένει όμως αξιόπιστη εντός έδρας με συνολικό ρεκόρ 7-4-3. Πιστεύω το μομέντουμ είναι με τους Ουαλούς όμως και η αναμέτρηση κλίνει προς δεξιά και με απόδοση στο 4.2.

Από την Championship με γαργαλάει το διπλό της Κόβεντρι στο Γουότφορντ. Σίγουρα το κλίμα στην Γουότφορντ είναι εξαιρετικό και η ομάδα παίζει απελευθερωμένα αφού δεν έχει στόχους και έχει ήδη σωθεί. Από την άλλη όμως η Κόβεντρι σε κάθε ματς δίνει και την ψυχή της παίζει τα ρέστα της. Δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας ακόμα αλλά οι τελευταίες της εμφανίσεις βγάζουν μια συσπείρωση και έναν τσαμπουκά. Και διαισθητικά μου έχει κολλήσει ότι η Κόβεντρι δεν γίνεται να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς εκτός έδρας νίκη και τώρα είναι η ευκαιρία. Και στο 3.8 που υπάρχει το διπλό είναι fair. Το ήθελα λίγο παραπάνω αλλά δεν πειράζει

Στην league one δεν έχει πολύ ψωμί και καταλήγω στο διπλό της Χάντερσφιλντ στο Κόλτσεστερ. Ομάδα μέρας η Κόλτσεστερ δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη παρά το καλό σερί που έχει χτίσει. Από την άλλη βέβαια και η Χαντερσφιλντ κάνει νερά. Δεν είσαι σοβαρή ομάδα όταν συνέχεια προηγείσαι με 2-0 (κόντρα στην Στηβενέιτζ) ή 2-0 (κόντρα στην Μπέρι) η 2-1 (κόντρα στην Ροτσντέιλ) και να ισοφαρίζεσαι στο τέλος. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Το ρόστερ όμως της Χάντερσφιλντ είναι πολύ καλύτερο και ο Γκρέισον θα έχει σφίξει τα λουριά. Βλέπω πιστική εμφάνιση και επαγγελματική νίκη 0-1, 0-2. Διπλό του 2.45.

Τέλος στην league two, θα πάω με τον άσσο της Τσέλτεναμ και το διπλό της Σάουθεντ. Χαμηλές αποδόσεις και ύπουλες αλλά η μεν Τσέλτεναμ (δίνεται στο 1.85) αντιμετωπίζει μια αποδεκατισμένη Τζίλιγχαμ και με την εμφάνιση κόντρα στην Σουίντον έδειξε να ξεπερνά την μικρή κοιλία που έκανε και στην Σάουθεντ ο Στάροκ ξέρει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα κατεβάσει την ομάδα υποψιασμένη. Καλύτερη ομάδα έχει και αν αποφύγει τα παιδαριώδη λάθη θα κάνει το διπλό του 2.15.

Σουμάροντας λοιπόν, πάμε με Σάουθεντ μονό με καλή μίζα. Αν έρθει διπλασιάζεις την μίζα σου. Και παίζουμε στάνταρ την Τσέλτεναμ και δυάδα ζητώντας 1-2 τις Κόβεντρι και Χάντερσφιλντ. Βγάζω εκτός της Σουόνσι γιατί με προβληματίζουν οι καλές εμφανίσεις της Φούλαμ εντός έδρας.


   χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                      

2 σχόλια:

  1. Ωραίος ο πεταλούδας.. Ο Django πού χάθηκε τόσες μέρες? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to stoixhma file tsou re einai prwsopiki ypouesh toy kauenos!den exei simasia an tha piaseis alla o tropos poy prosegizeis to kathe paixnidi kai edw prospathoume na kanoume thn oso to dynato kalyterh proseggisi!!na sai kala file mou oso gia djongo tha epanelthei syntoma
    PETALOUDAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή