15 Μαρ 2012

STIL GOT THE BLUES

ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Καλημέρα φίλοι,

Κι όμως τραγουδούν ακόμη… Οι παίκτες της Τσέλσι σηκώθηκαν από το καναβάτσο και χωρίς τα «δεσμά» του Βίλας Μπόας, κατέθεσαν ψυχή στο Στάμφορντ Μπριτζ και έσωσαν το γόητρο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Μεγάλο παιχνίδι χθες στο Λονδίνο με γρήγορο ρυθμό, σασπένς και επική ανατροπή από τους Μπλε, που η αλήθεια είναι ότι η ιστορία κάτι τους χρωστάει στο Champions League!

Ο Ντι Ματέο αποδείχτηκε γάτα με πέταλα, ρίχνοντας το βάρος στην ψυχολογική ανάταση των αστέρων Λάμπαρντ, Ντρογκμπά και Κόουλ, που μέχρι πρότινος ήταν μία κρύο – μία ζέστη από τον Πορτογάλο προκάτοχο του. Μοναδική παραφωνία χθες ήταν για άλλη μια φορά ο Τόρες, ο οποίος μοιάζει με βετεράνο και πρέπει να έχει μετανιώσει που άφησε τη Λίβερπουλ για την Τσέλσι (από τις λίγες φορές που και οι δύο ομάδες βγαίνουν χαμένες από τη μεταγραφή, καθώς ούτε οι ρεντς έκαναν σωστή διαχείριση, αγοράζοντας στη θέση του τον ανεκδιήγητο Κάρολ). Πάντως για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο καλό μπορεί να κάνει ένας προπονητής που ξέρει τα αποδυτήρια και τις ισορροπίες μιας ομάδας… Ο Ιταλός έκανε τα αυτονόητα βάζοντας τον Ντρογκμπά στην κορυφή συνεπικουρούμενο από το Στάριτζ και με τους Ραμίρες – Εσιέν – Λάμπαρντ να δαγκώνουν στο κέντρο, κέρδισε την παρτίδα από το συμπατριώτη του.

Η Νάπολι πλήρωσε την απειρία και τη φλυαρία της. Ενώ μπήκε δυνατά στο ματς, σπατάλησε ευκαιρίες που της δόθηκαν να σκοράρει πρώτη (κυρίως με τον Καβάνι, ο οποίος μάλιστα σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των παρτενοπέι έχασε ένα εύκολο για την κλάση του κοντρόλ) και αντί να μεταφέρει το άγχος στους Μπλε, έγιναν βαρίδια τα πόδια των δικών της παικτών. Στο Β ημίχρονο η άμυνα παρέπαιε με τους Καμπανιάρο και Καναβάρο να χάνουν κατά κράτος τις μάχες από τους αντίπαλους επιθετικούς. Ο Ντε Σάνκτις δεν ενέπνεε καμία σιγουριά (ειδικά στις εξόδους του) και μετά το 3ο γκολ ήταν θέμα χρόνου για την Τσέλσι να κλειδώσει την πρόκριση! Κρίμα για τους Ναπολιτάνους, που όμως έχουν να φάνε πολλά ψωμιά ακόμη για να ξεπεράσουν τις παλιές καραβάνες (δείτε ομάδες όπως η Λυών, η Τσέλσι κ.α. που ανεπιτυχώς προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης)…  

Και τώρα τι γίνεται στο «πολυφωνικό» φετινό Champions League? Έχουμε τα δύο μεγάλα φαβορί εξ Ισπανίας (Μπάρτσα, Ρεάλ), τις Μίλαν, Μπάγερν (που λόγω φανέλας και όχι μόνο) θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το βαρύτιμο τρόπαιο, την Τσέλσι που μετά την εμφάνιση της χθες έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι, ενώ Μαρσέιγ, ΑΠΟΕΛ και Μπενφίκα έφτασαν στο ταβάνι τους και μόνο αν κληρωθούν μεταξύ τους θα φτάσουν ψηλότερα… Υπομονή μέχρι την Παρασκευή λοιπόν, που θα δούμε τα κέφια της κληρωτίδας!

ΥΓ: Μη χάσετε στη συνέχεια αναλύσεις από Django και Πεταλούδα για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ… Καλή επιτυχία στους ερυθρόλευκους!

Με ποδοσφαιρικούς χαιρετισμούς

Ο Καρχαρίας  
                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου