10 Μαρ 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα παικτρόνια μου! Προχωράμε με φουλ ρυθμούς στο νησί. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή, στην πιο κρίσιμη, για το μέλλον των ομάδων. Έχουμε συνεχόμενες αγωνιστικές πλέον, και αυτό κάνει πιο δύσκολο το διάβασμα των αγώνων. Πάμε να δούμε τι βγάλαμε για αυτή την στροφή.

Δύο μικρά και δύο μεγάλα έχει το μενού για σήμερα καθώς και ένα αυριανό. Καταρχήν για να τα πάρουμε ανά κατηγορία ξεκινάμε με το 2 της Λίβερπουλ στο Σάτερλαντ. Λιγοστές οι ελπίδες των ρέντς για τετράδα πλέον μετά την άδικη ήττα από Άρσεναλ. Ο Νταγκλίς όμως και οι παίχτες δεν θα το παρατήσουν αφού είναι στο DNA της ομάδας να το παλεύει μέχρι τέλους. Η Λίβερπουλ παίζει πολύ καλή μπάλα και τα αποτελέσματα την αδικούν. Η Σάτερλαντ τα έδωσε όλα και αποδεκατίστηκε στο ντέρμπυ με την Νιούκαστλ και κυρίως η απουσία του Σεσενιόν είναι σημαντική. Πάμε με το διπλό στο 2.05 (τίποτα σημαντικό η απόδοση αλλά εξαρτάται από το παιχνίδι του καθενός).

Συνεχίζουμε με τον άσσο της Σάουθεντ με την Άκριγκτον. Αγκομαχάει η Σάουθεντ τώρα τελευταία αλλά ο Στάροκ δεν θα αφήσει την ευκαιρία της αυτόματης ανόδου να πάει χαμένη και θα βγάλει λαγούς από το καπέλο. Η Άκριγκτον φαίνεται να έχει παραδώσει πνεύμα και ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά. Ψάχνει ένα αποτέλεσμα να χτίσει ψυχολογία η Σάουθεντ και είναι ευκαιρία τώρα. Άσσος στο 1.8 (είπαμε ανάλογα με το παιχνίδι του καθενός).

Πάμε και στα δυο μεγάλα. Ξεκινάμε από το διπλό της Τσέστερφιλντ στο Στήβενέιτζ. Αγώνας χωρίς αύριο για την Τσέστερφιλντ η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια και μάλιστα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική και καταθέτη την ψυχή της. Η Στηβενέιτζ μου έβγαλε τα μάτια στον επαναληπτικό με την Τότεναμ παίζοντας καταπληκτικά και δυσκολεύοντας το θηρίο. Τώρα όμως ίσως έχει αδειάσει μέσα της και όλη αυτή η πίεση την έχει καταβάλλει. Θα πάμε με το κίνητρο της Τσέστερφιλντ στο 5.5 η για τους μη τολμηρούς στο Χ2 στο 2.2.

Προχωράμε στο διπλό της Μπρίστολ Ρόβερς στο Τορκί. Η Τορκί έκανε δυο συνεχόμενες νίκες με το αγαπημένο της 1-0. Το ματς όμως είναι ιδιαίτερο καθώς η νίκη της Τορκί στον πρώτο γύρο εδραίωσε τον προπονητή της και τον καταξίωσε στα μάτια των φιλάθλων της και οι Ρόβερς θα ψάχνουν για εκδίκηση. Σαν ρόστερ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα και ο ΜακΓκι θα έχει τσιτώσει τους παίχτες του μετά την αδιάφορη εμφάνιση μεσοβδόμαδα. Διπλό και εδώ με 3.8 η Χ2 στο 1.8.

Το αυριανό είναι η Λίντς μέσα στο Μίντλεσμπρο. Χωρίς νίκη ακόμα ο Γουόρνοκ αλλά με πολύ πάθος. Μια νίκη θα την ξεκολλήσει την Λίντς και θα την βάλει για τα καλά σε τροχιά play off. Ίσως η τελευταία ευκαιρία να είναι αύριο και αυτό το ξέρει καλά η αλεπού ο Γουόρνοκ. Διπλάρι στο 3.4.

Στη σούμα λοιπόν, ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα παίξω. Προσανατολίζομαι να παίξω μονά τα διπλά των Τσέστερφιλντ και Σάουθεντ με καλή μίζα. Good luck φίλοι μου!

   
     χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου