12 Μαρ 2012

Η ΚΟΛΑΣΗ ....ΤΗΣ SUPERLEAGUE

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ



Και εκεί που λέγαμε να δούμε το ντέρμπι την άλλη βδομάδα με κομμένη την ανάσα, ήρθε η ήττα του ΠΑΟ που έφερε την διαφορά στο – 4 από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και έτσι ακόμη και ενδεχόμενη νίκη των πράσινων δεν τους δίνει το προβάδισμα. Είχαμε και άλλα πολλά αυτή την αγωνιστική και πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παίζει την καλύτερη μπάλα όποιος παίχτης και να παίξει. Τους τελευταίους 2 μήνες βλέπω κάτι που μόνο η Μάντσεστερ το έχει. Οποιοσδήποτε και να παίζει ακόμα και ο τελευταίος αναπληρωματικός, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είναι τόσο δουλεμένη η ομάδα που της βγαίνουν όλοι οι αυτοματισμοί και όλη η δουλεία της προπόνησης. Δεν ξέρω αν είναι βάση σχεδίου αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή. Τώρα που κρίνονται τα πάντα. Το πρώτο ημίχρονο με τον ΑΡΗ είναι πραγματικά για ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.

Στο ντέρμπι τώρα, η ΑΕΚ αντέδρασε και έπαιξε με ψυχή και εγωισμό. Κάποτε θα λειτουργούσε και ο πληγωμένος εγωισμός των παιχτών. Βοήθησε και το γεγονός ότι ο ΠΑΟ ήταν ακόμα μια φορά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Δεν είναι ομάδα για πρωτάθλημα και εκεί που έφτασε πολύ είναι. Στο Β γύρο δεν υπάρχει ΠΑΟ. Ότι ματς κέρδισε τα πήρε στο 1-0 με άθλιες εμφανίσεις και εκεί που πιέστηκε έχασε. Τώρα στο ντέρμπι της Κυριακής πιστεύω θα λειτουργήσει ο εγωισμός των παιχτών που λέγαμε και δεν θα δούμε τόσο χάλια τον ΠΑΟ. Αρκεί αυτό όμως για να έρθει η νίκη? Θα το συζητήσουμε πριν το ματς.

Κατά τα άλλα ο Αστέρας κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο Β γύρο και θα δώσει μάχη για τα play off μαζί με Ατρόμητο και ΑΕΚ. Ο ΟΦΗ δείχνει να καταβάλλεται από τα οικονομικά προβλήματα και θα τα δώσει όλα στο κύπελλο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Πληροφορίες από Κρήτη μου λένε ότι ο Αναστόπουλος ζει και αναπνέει γι αυτά τα δυο παιχνίδια. Να βρει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κουρασμένο και αποσυντονισμένο από την Ευρώπη και να πάρει την πρόκριση.

Στην ουρά γίνεται πραγματικά του κουτρούλη ο γάμος. Θα κάνει εκτενή ανάλυση ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ αλλά η φράση του DJANGO για ….μπουρδέλο της Καλέργενας τα λέει όλα. Ο Λεβαδειακός με τις 2 συνεχόμενες ήττες ξαναμπλέκει σοβαρά. Η Κέρκυρα το παλεύει και έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ο Λεμονής βγάζει λαγούς από το καπέλο και ο Καραγεωργίου είναι στην χειρότερη μοίρα και αν δεν κερδίσει την Κυριακή ακολουθεί την Δράμα από τώρα. Όσο για τον ΠΑΣ..βοήθα ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που λέει και ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ.


ΥΓ. Όλοι οι ξερόλες και οι…..ειδήμονες λένε για να ανεβάσουν το προϊόν ποδόσφαιρο ότι παρακολουθούμε το καλύτερο και πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα της 15ετίας. Τόσο άσχετοι είναι τόσα λένε. Το προϊόν κύριοι ανεβαίνει με άλλα πράγματα και όχι με φούμαρα. Το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα είναι αυτό που πήρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ στο αλησμόνητο 3-4 στο ΟΑΚΑ καθώς και το επόμενο πάλι στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟ στην Ριζούπολη στο 3-0. Και τότε στο ελληνικό πρωτάθλημα υπήρχαν παιχταράδες σε όλες τις ομάδες όχι σαν αυτούς που είναι τώρα. (Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Γκαμάρα , Νικολαίδης, Τσάρτας, Τζόρτζεβιτς, Χένρικσεν κλπ).

     χαιρετώ
ο πεταλόυδας

                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου