19 Μαρ 2012

Ο ΚΟΥΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ....ΤΕΡΑΤΑ

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Ολοκληρώθηκε λοιπόν και το φετινό πρωτάθλημα βρίσκοντας στην κορυφή τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τα όσα έγιναν χτες στο ΟΑΚΑ απλά μας υπενθυμίζουν το επίπεδο όλων των εμπλεκομένων φορέων του ελληνικού πρωταθλήματος. Είτε αυτοί λέγονται παράγοντες, είτε πρόεδροι είτε πολιτικοί, αστυνομία δημοσιογράφοι κλπ. Όλοι στα ίδια ΣΚΑΤΑ μέσα είμαστε. Και μέσα σε όλα αυτά βρίσκεται ένας Βάλβέρδε και ο κάθε ΒΑΛΒΕΡΔΕ για να μας διδάξει ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Τα λόγια του πρέπει να γίνουν ευαγγέλιο για όλους μας. Η ποδοσφαιρική του κουλτούρα είναι αδιαμφισβήτητη. Σε αυτήν την κατηγορία δεν θα βάλω τον ΦΕΡΕΙΡΑ για τον απλούστατο λόγο ότι όσα είπε χτες είναι σκέτη υποκρισία. Δεν μπορείς κύριε Ζεσουάλδο όλη την χρόνια να δυναμιτίζεις το κλίμα με δηλώσεις και λόγια εναντίον όλων, να κλαψουρίζεις σαν παιδάκι για να κερδίσεις την συμπάθεια των όποιων διοικούντων και των κάφρων οπαδών και τώρα μετά τα χτεσινά να μου το παίζεις σαν κλαμένη χήρα. Είσαι και συ υπόλογος. Όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά τα περσινά έκανε κήρυγμα  ενάντια στη βία. Το παρήγορο όμως είναι ότι ο Μαρινάκης έμαθε από το λάθος του και αυτό φαίνεται από όλες τις φετινές δηλώσεις και τοποθετήσεις του. Και μπράβο του γι αυτό. Για να δούμε θα παραδειγματιστεί κανείς από τους πράσινους? Δεν νομίζω αφού εδώ κατηγορεί ο ένας τον άλλο εντός Παναθηναϊκού για ότι έγινε. Το απόλυτο μπάχαλο. Μερικούς εντός τριφυλλιού ίσως τους βολεύουν τα χθεσινοβραδινά. Και βγαίνει ο κύριος Μπιτσακτσής και λέει το ξέραμε ότι θα γίνονταν επεισόδια αλλά δεν μπορούσαμε να αναβάλουμε το ντέρμπι.!!!! ΕΛΕΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!! Δηλαδή αντί να βρούμε μια λύση καταφεύγουμε στο πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι. Ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά. Για να τελειώνουμε, το θέμα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κόψουν τα επεισόδια. Εξυπηρετούν πολλούς και για αυτό γίνονται υπό την ανοχή τους. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΠΑΕ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!!!

Και πάμε στα αγωνιστικά που είναι η ουσία του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ανώτερη ομάδα από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και χτες. Ότι ήθελε έκανε ο Ολυμπιακός. Εμένα μου φάνηκε ότι έπαιζε με αντίπαλο με μια μικρομεσαία ομάδα. Για τέτοια διαφορά μιλάμε. Το σύστημα του ΠΑΟ ήταν να πέφτουμε γύρω από την περιοχή μπας και κερδίσουν κανένα φάουλ και απειλήσουν με τα στημένα. Και όταν δεν γινόταν αυτό έκαναν γιόμες μπας και πεταχτεί κανένα κεφάλι και έρθει το γκολ. Έτσι δεν παίζουν ούτε οι ομάδες του Μπάμπη του Τακούνα!!! Απλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φόρτσαρε ποτέ ίσως και υπό τον φόβο των επεισοδίων. Φάνηκε κουρασμένος και επηρεασμένος από τον αποκλεισμό με την Μέταλιστ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά και πάλι η διαφορά από τον ΠΑΟ ήταν εμφανέστατη. Ο μόνος που φοβήθηκε λίγο το παιχνίδι ήταν ο Βαλβέρδε  αλλά και πάλι η αλλαγή με τον Μαρκάνο ήταν πολύ σωστή αφού έβλεπε ότι ο Μοντέστο δεν μπορούσε να προλάβει τον Κουίνσι. Έβαλε λοιπόν εκεί τον Αβραάμ για να προλάβει τυχών κινδύνους. Αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήταν σε φουλ ψυχολογία και ξεκούραστος ίσως μιλάγαμε για ιστορικό σκορ. Έχει ξεφύγει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και βαδίζει στο σωστό ποδοσφαιρικό δρόμο.

Όσο για την Νόβα μιλάμε όντως για….υπερπαραγωγή!!! Οι άνθρωποι θα πρέπει να ντρέπονται γι αυτό που παρουσίασαν. Δεν σεβάστηκαν τους συνδρομητές τους. Και δεν μιλάω το γεγονός που δεν έδειξαν τα επεισόδια. Καλά έκαναν. Αλλά το να κλείνεις τον φυσικό ήχο του γηπέδου και να μην έχεις καθόλου περιγραφή για 10 λεπτά είναι τραγικό. Προετοιμάστηκαν πολύ για να παρουσιάσουν αυτό το έκτρωμα μετάδοσης?? Από θέμα περιγραφής ήταν ο χειρότερος αγώνας που παρακολούθησα. Το 3D μας μάρανε!!!  


   χαιρετώ
ο πεταλούδας
                                                                           

4 σχόλια:

  1. afto pou egine xthes tha ginotan eite kerdize o pao eite oxi itan prosimfonimeno apo tin proigoumenoi kiriaki giati de ginete kurie na mpainoun ta mat k na spane ton kentriko tou panathinaikou anaitia k oi idioi oi matatzides na lene tha ta poume k tin kiriaki me olimpiako,de ginete kyrie na fernoun sinodeia oi mpatsoi mixanokiniti poreia ton olympiakon sto kentriko na to spasoun,de ginete kyrie na epitithontai oi astinomikoi stous filathlous tou pao sti livadia k na timorite o pao!mporei o pao na min paizei mpala to deftero giro o fereira kai oi dioikisi na lene ta dika tous peri diaitisias alla xairome pou oi filathloi tou pao den eine provata k den exoun to avanto kanenos san kapious apo peiraia meria o moon noeito!kai oso gia to agonistiko meros o pao itan aniparktos k o olimpiakos oxi oti epaixse kamia mpala alla itan pio omada sto gipedo kai dikaia kerdise!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sto agwnistiko meros tha simfwnisw k gw.oso gia ta upoloipa einai megali istoria!!!makari k sto karaiskaki oi omades na prostateuontan me ton tropo pou prostateutike i apostoli tou osfp extes!tha katalavete oloi ti ennow an thimitheite to ksilo pou efage o paixtis tou thrasivoulou sta apoditiria tou karaiskaki ston agwna kupellou!!!na anaferw k alla???mallon oxi giati tha grafw wres!!!apla as mou thimisei kapoios tpws timwrithike o osfp!!!opws vlepetai auti i kouventa den vgazei pouthena gia ton aploustato logo oti i atimwrisia k oi avantes tis asunomias einai pronomio enos sullogou stin Ellada!!!ta simperasmata dika sas....

      Διαγραφή
  2. svsto ayto pou les gia astynomia!yparxei venteta kai fenetai kai apo oti ksero to kinigaei kai dikastika. an ypirxe isxyri dioikisi den tha tolmouse i astynomia na ta kanei ayta.ola ksekinane apo to kefali.
    PETALOUDAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file moy to thema den einai ayto!o kauenas apo opadiki apopsi koitazei thn parti tou!me thn idia logiki poy les gia sylogo atimorisias oi olympiakoi tha soy poun gia ton basketiko pao pou ta spaei kai den timoreite! den bgazei pouthena auth h koubenta!to thema einai oti o aplos kosmos barethike apo aytes tis kafriles kai prepei syntoma na stamatisoun!o athlitismos einai xara kai synaisthima!as to katalaboun oloi ayto
    PETALOUDAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή