4 Μαρ 2012

ΤΗΣ....ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Κρίσιμη αγωνιστική όπως προβλέπαμε. Ήρθαν τα πάνω κάτω και αυτό το πρωτάθλημα μας κρατάει σε αγωνία και για τον τίτλο, και για την σωτηρία αλλά και για την μάχη της Ευρώπης. Τι γεύση μας άφησε η 23η στροφή?
  • Τεράστιο διπλό του Ολυμπιακού στο φλεγόμενο Γεντί Κουλέ. Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν DNA πρωταθλητή είναι κάτι που το έχουν στο αίμα τους. Να συσπειρώνονται στα δύσκολα. Ορθολογικά κατέβασε την ομάδα ο Βαλβέρδε και ευτύχισε χάρη στην γκολάρα του …μοικανού Χολέμπας να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια γιατί με το 0-0 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τους τελευταίους μήνες ο ολυμπιακός πάει στον αυτόματο. Είναι τόσο δεμένη η ομάδα που όποιος και αν παίζει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μια μικρογραφία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς υπερβολή. Και αυτό πιστώνεται στον Βάσκο. Είτε χαλάει μερικούς είτε όχι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους.
  • Ο Παναθηναϊκός, μεταξύ μας, ήταν θαύμα με το ρόστερ και τα προβλήματα που έχει να φτάσει ως εδώ. Παρόλα αυτά τώρα θα δείξουν οι πράσινοι, παίχτες και προπονητής (για διοίκηση ούτε λόγος αφού δεν υπάρχει), αν έχουν…αυγά και πόσο βαριά είναι. Τώρα που είναι από κάτω θα δείξουν τον χαρακτήρα τους. Γιατί ο Ολυμπιακός επανειλημμένα όλα τα χρόνια έχει δείξει πως κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργεί καλύτερα. Στις δηλώσεις πάντως μετά το παιχνίδι πολλοί και κυρίως παλαίμαχοι του τριφυλλιού, δεν μου φάνηκαν και να στεναχωρήθηκαν πολύ για την ήττα και την πτώση από την κορυφή. Μήπως αυτό το αποτέλεσμα βολεύει μερικούς??
  • Μάγκικο διπλό του Παναιτωλικού. Η διακοπή έκανε καλό στον Λεμονή αφού είχε χρόνο να δουλέψει την ομάδα και να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη εικόνα. Θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της η ομάδα του Αγρινίου.
  • Παράδειγμα αυταπάρνησης και θέλησης η Δόξα ενώ τα Γιάννενα έχουν μπλέξει για τα καλά για ακόμα μια φορά. Όλα για όλα στο μεταξύ του εξ αναβολής την Τετάρτη και ο….Αναστασιάδης βοηθός.
  • Τραγικός Εργοτέλης και ακόμα πιο τραγικός Καραγεωργίου. Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσα χρόνια στο τιμόνι της κρητικής ομάδας και δεν έχει παρουσιάσει απολύτως τίποτα πέρα από την εύκολη σωτηρία κάποιες χρονιές και περιστασιακές νίκες εναντίων των μεγάλων.
  • Τρένο ο Ατρόμητος θα φτάσει πολύ ψηλά να μου το θυμηθείτε ενώ για την ΑΕΚ το να μείνει εκτός play off δεν φαντάζει μακρινό ενδεχόμενο.

Το σίγουρο είναι ότι το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις σε όλα τα επίπεδα και αυτό μόνο καλό είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ. Μπόλονι και τα μυαλά στα κάγκελα. Ο άνθρωπος είναι προπονητής και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Μπράβο του.
ΥΓ 1. Αυτοί στο Ηράκλειο πόσο κομπλεξικοί είναι και επιτέθηκαν στους Ολυμπιακούς που κατακτήσανε μια δίκαιη νίκη. Εκτός και αν δεν ήταν οπαδοί του ΟΦΗ αλλά προβοκάτορες και σε 3 βδομάδες πάει στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός και μια τιμωρία της έδρας θα τον βόλευε.

     χαιρετώ
ο πεταλούδας
                                                                                

2 σχόλια:

  1. Η τάξη αποκαταστάθηκε και όντως η διαφορά του ολυμπιακού απο τις άλλες ομάδες είναι μεγάλη, αν και φαίνεται μεγαλύτερη λόγω της αγωνιστικής κατάντιας του παναθηναϊκού. Κ θα συμφωνήσω κ με τον Django για τον χαρακτηρισμό "Μάρθα Βούρτση", όχι γιατι διαμαρτύρεται ο ΠΑΟ αλλά γιατί ξέρει οτι διαμαρτύρεται χωρίς αντίκρυσμα. Κοινώς, το να διαμαρτύρεσαι στην superleague είναι δεδομένο (εδώ ο ΟΣΦΠ που τα έχει όλα αγωνιστικά και διοικητικά ενεργοποίησε τον κυρ Σάββα για να αλλάξει την μορφή του πρωταθλήματος.Απο τότε ο Λέτο όχι πέναλτι δεν πήρε, άλλα τα πόδια στο χέρι για μισό πρωτάθλημα -άσχετα αν υπάρχουν κ άλλοι λόγοι που δεν παίζει-), αλλά το να διαμαρτύρεσαι, ενω δε σε σέβεται κανείς, είναι μόνο για να το βλέπουν οι οπαδοί. Εδώ, στην 1η διαμαρτυρία την Κυριακή ο Κατσουράνης παίρνει κίτρινη και είναι και αρχηγός, αστεία πράγματα για παναθηναικό (μου θύμισε την κίτρινη στον Κλείτον στα γιάννενα για θέατρο στο κέντρο του γηπέδου).

    Δε του φταίει όμως καμιά διατησία του Παναθηναικου, όσο έβγαζε υγεία στο γήπεδο, τον σέβοταν και οι διαιτητές και οι αντίπαλοι (κ δεν θα του έπαιρνε βαθμούς πχ ο λεβαδειακός αλλά θα το θεωρούσε το παιχνίδι ξεγραμμένο όπως με τον ΟΣΦΠ, απο το ξεκίνημα κιόλας). Απλά το περιορισμένο ρόστερ, η έλλεψη της απρόβλεπτης κίνησης του Λέτο και των στημένων φάσεων με Μπουμσόνγκ (και για τόσο μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος) του στοίχισαν πολύ.

    Πάντως,κ όταν και οι 2 ομάδες ήταν δυνατες, ο ΟΣΦΠ έδειξε την ανωτερότητα του, απλά την έδειξε έχοντας το πλεονέκτημα του Καραισκάκη. Κρίμα που δεν θα δούμε αντίστοιχο ματς με 2 δυνατες ομάδες στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. symfono o PAO exei periorismeno roster kai kapou klatare. eno den exei thorakistei kai exoagonistika ellipsei dioikisis! pantow boleuei pollous entos pao na min pigainei kala h omada. Genika omos o olympiakow exei kalyteri omada kai paizei kalyteri mpala kai einai mesa kai stouw 3 stoxoys basiko ayto!! oso gia to derbi toy oaka ua doyme kalo paixnidi giati ena derbi einai panta derbi kai o PAO an einai sto -1 ua ta dosei ola. Pantow tha xathoun kai alloi bathmoi kai apo toys dyo.
    PETALOYDAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή