24 Μαρ 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα φίλοι μου! Ανοίγει ο καιρός και όσο γίνεται ανοιξιάτικός τόσο καταλαβαίνουμε ότι η στοιχηματική σαιζόν πλησιάζει στο τέλος της. Τουλάχιστον για τα παιχνίδια της Αγγλίας. Κρίνονται πολλά σε αυτή την στροφή στις Αγγλιδούλες και πάμε να δούμε τι βγάλαμε.

Από Premier το μόνο παιχνίδι που βλέπω είναι και κάπως ρισκαδόρικο. Για το Μπόλτον – Μπλάκμπερν μιλάω. Είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών λόγο της περίπτωσης του Μουάμπα. Δεν ξέρουμε αν το γεγονός αυτό συσπειρώσει ή αποδυναμώσει ψυχικά τους παίχτες της Μπολτον. Σαν ματς είναι καθαρό εξάποντο. Ο θάνατος σου η ζωή μου. Ματς τελευταία ζαριά και σε τέτοια ματς δύσκολα μπλέκω αλλά από τις δηλώσεις όλη την βδομάδα νομίζω ότι οι παίχτες της Μπόλτον θέλουν την νίκη να την αφιερώσουν στον Μουάμπα και θα σκιστούν στο γήπεδο για να τα καταφέρουν. Άσσος λοιπόν που βρίσκεται στο 2.45.

Από Championship θα πάω με το διπλό της Μπλάκπουλ. Προέρχεται από συγκλονιστικό ματς και 3-3 με την Λέστερ ισοφαρίζοντας στο 90. Θα ήταν άδικο όμως να έχανε αφού ήταν εξαιρετική. Ο Χαλογουέι μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ντέρμπι και Πίτερμπρο έχει τσιτώσει τους παίχτες του και η αντίδραση ήταν άμεση όπως φάνηκε και με Μπραίτον και με Λέστερ. Από την άλλη η Ρέντινγκ είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του δεύτερου γύρου αλλά στα τελευταία βγάζει ένα μπούκωμα  με αποκορύφωμα την ήττα με 3-1 στο Πίτερμπρο. Σίγουρα θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι μεταξύ δυο διεκδικητών της ανόδου αλλά εγώ θα πάω νε την Μπλάκπουλ στο 4 ή 2.85 draw no bet.

Στην league two είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της Ντάγκεναμ για σωτηρία. Παίζει εντός με την Άκριγκτον. Στα πρόσφατα παιχνίδια της δεν είναι κακή και ειδικά στο τελευταίο με την Μπαρνέτ άξιζε κάτι παραπάνω από το 2-2. Η Άκριγκτον δεν είναι φόβητρο και είναι εντελώς αδιάφορη. Οι παίχτες του Στιλ θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και νομίζω αξίζει ο άσσος στο 2.4.

Σουμάροντας πάμε σε μονά την Μπόλτον και την Μπλάκπουλ με καλή μίζα. Την Μπλάκπουλ οι μη τολμηροί μπορούν να την παίξουν όπως είπαμε και draw no bet  ώστε σε περίπτωση ισοπαλίας να πάρουν τα λεφτά του πίσω. Παίζουμε και με μέτρια μίζα την τριάδα καρφωτή. Δηλαδή Μπόλτον-Μπλάκπουλ-Ντάγκεναμ.

 
     χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου