31 Ιαν 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ


Λεβέντες μου καλησπέρα!! Εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αγγλία και πάμε στα γρήγορα να δούμε τι βγάλαμε. Στην ουσία δύο παιχνίδια έχω βγάλει στην άκρη το ένα από την Τσάμπιονς και το άλλο από την Λιγκ 1. Και τα οποία τα παίζουμε είτε δυάδα είτε μονά. Ανάλογα τα κουμάντα του καθενός και τον τρόπο παιχνιδιού του.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Εδώ, ασυνήθιστα για μας θα πάμε με το φαβορί σε απόδοση όμως όχι κάτω του 2.1. Η Γουότφορντ χάνει πολύ από την δύναμη της εκτός έδρας και έχασε τον πολύτιμο στόπερ Μαριάπα. Η Μίλγουολ μετά από την εξάρα από την Μπέρμιγχαμ έχει πραγματοποιήσει δύο καλές εμφανίσεις, έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον Χέντερσον, το Νιού Ντέν πάντα το σέβομαι και χωρίς πολλά πάμε με τον άσσο.  

ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ

Ντέρμπυ ανόδου ανάμεσα σε δυο διαφορετικά μεγέθη πάντως. Από τη μία έχουμε την φιλόδοξη Ντονς και από την άλλη ένα από τα δύο μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν σημαντικά με τον Άλαν Σμίθ από την Νιουκάστλ και θα έχει και το αβαντάζ της έδρας. Από την άλλη όμως έχουν μαζευτεί πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα. Η Γουενσντει έχει βάλει σκοπό την άνοδο και παρά το βαρύ πρόγραμμα και τους συνεχόμενους αγώνες ο Μεγκσον έχει κάνει το απαραίτητο ροτέισον και θα παρουσιάσει φρέσκια την ομάδα. Το πιο σημαντικό??? Το διπλό δίνεται στο 3.3 και αξίζει να το τιμήσουμε.

Αυτά βλέπω για σήμερα. Υπάρχουν πολλά ματς για συζήτηση όπως το μεγάλο ντέρμπι Κρίσταλ Πάλλας – Μπράιτον, το Λίντς – Μπέρμιγχαμ και το Ίπσουιτς – Γουέστ Χαμ, αλλά λόγω ειδικών συνθηκών, ανεπαρκών αποδόσεων και μεταγραφών τελευταίας στιγμής, αποφάσισα να μην ασχοληθώ. Για το ΠΑΛΛΑΣ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ να πω ένα μεγάλο Μπράβο στο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ για το αφιέρωμα του στην στήλη του. Όσοι δεν το έχετε διαβάσει κάντε το. Αξίζει.

Στο Μυδράλιο του...DJANGO

χαμος τρελός με τις μεταγραφές στο 90.....ειδικότερα στην ΑΓΓΛΙΑ παραδοσιακά όπως πάντα και κάτι ψιχουλάκια και εδώ στην Ελλάδα....σε λίγες μέρες θα μιλήσουμε αναλυτικά για κάποιες από αυτές...
                                                                                                                                             χαιρετώ        
                                                                                                                                            




IN DERBIES WE TRUST

Απολαύστε στην ξεχωριστή ενότητα των Derbies τη μεγάλη μάχη του Αγγλικού Νότου ανάμεσα στους "γλάρους" της Μπράιτον και τους "αετούς" της Κρίσταλ Πάλας!

Ο Σκηνοθέτης

30 Ιαν 2012

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Καλησπέρα μπαλαδόροι!

Σήμερα στα σαγόνια μου πέφτει ο Παναιτωλικός, ο οποίος ξεκίνησε με όνειρα χίλια και κάπου στα μισά της διαδρομής φαίνεται να …ξεμένει από καύσιμα. Μιλάμε για την ομάδα – τρένο της Football League πέρυσι, με ικανότατο ρόστερ και σημαντικές προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ της Super League, σταθερή διοίκηση και έναν προπονητή – μετρ των «μικρομεσαίων». Τις πταίει λοιπόν?

Καταρχήν στο Αγρίνιο πριν την έναρξη της σεζόν δεν ήταν όσο ταπεινοί άρμοζε για μια ομάδα η οποία επανεμφανιζόταν μετά από δεκαετίες στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Όλοι έκαναν όνειρα για συμμετοχή στα play off βασιζόμενοι στα παραπάνω και δεδομένου ότι οι ανταγωνιστές των ιδίων κυβικών ήταν αποδυναμωμένοι, παραβλέποντας όμως ότι από τον Παναιτωλικό λείπει η φανέλα και η εμπειρία. Πρώτος και μοναδικός στόχος θα έπρεπε εξαρχής να είναι η αποφυγή του υποβιβασμού και ό,τι ήθελε προκύψει.  

Άλλη σημαντική παράμετρος που έχει γυρίσει μπούμερανγκ είναι η δύναμη της έδρας… Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό και κάποιες καλές εμφανίσεις, πλέον η μουρμούρα της κερκίδας έχει μεταφερθεί στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας τα πόδια των παικτών βαριά. Θυμηθείτε μόνο τον Ολυμπιακό των πέτρινων χρόνων ή τον ΠΑΟΚ προ Σάντος, όταν κάθε λάθος συνοδευόταν από αποδοκιμασίες με τα γνωστά αποτελέσματα… Η τακτική «βασίζομαι στα εντός έδρας ματς και πάμε για το 0 – 0 στα εκτός και αν κάτσει κανά γκολ έχει καλώς», αποδεικνύεται καταστρεπτική. Ο Παναιτωλικός είναι αρνητικός μακριά από το Αγρίνιο, χωρίς φαντασία, αποτελεσματικότητα και με έναν απογοητευτικό απολογισμό σε βαθμούς και τέρματα. Που πας κε Τεννέ με τέτοια απολιθωμένη τακτική? Γιατί δεν ρισκάρεις? Παίξε λίγο πιο επιθετικά και ας χάσεις, αλλά προσπάθησε το. Μην είσαι ένας κλασικός κλέφτης βαθμών, πάνε αυτά που ήξερες. Παραδειγματίσου από το Δώνη και τον Ατρόμητο, ρίξε φρέσκες ιδέες στο τραπέζι. Αν δεν ρισκάρεις λίγο, αν δεν αλλάξεις κάτι άμεσα δεν σε βλέπω καλά! 

ΥΓ: Πόσο μετράει αυτή η άτιμη φανέλα στο ποδόσφαιρο… Ο ΟΦΗ ήρθε φέτος από το πουθενά, με ρόστερ της τελευταίας στιγμής και με αβέβαιο οικονομικό μέλλον. Όμως φιγουράρει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, γιατί είναι μπολιασμένος με αυτό το μικρόβιο: να παλεύει όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσει και όχι για να τα …κλέψει!

Σας χαιρετώ

Ο Καρχαρίας

ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ


Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

                                                                                                                            

            

Δηλαδή ο Αμπτούν και ο Μόνχε είναι καλύτεροι του Καστίγιό??? Έλεος πια με αυτήν την προπαγάνδα των …..φώστήρων. Οι άνθρωποι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ έως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το άθλημα. Για αυτούς τους δημοσιογράφους και προπονητές λέω που λένε ότι ο Καστίγιο και παίχτες σαν αυτόν δεν πρέπει να αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες γιατί διαταράσσουν το κλίμα. Είδαμε πως παίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ βουτυρόπαιδα που μάζεψε. Κλάνει μέντες στα δύσκολα.
Αυτή είναι η μαγκιά του εκάστοτε προπονητή. Να παίρνει παίχτες ΑΛΑΝΙΑ και να τους βάζει το σύστημα της ομάδας. Τι να το κάνω εγώ Ερνέστο και κάθε Ερνέστο να μου παίρνεις παιχτάκια περιορισμένων δυνατοτήτων μόνο και μόνο επειδή έχουν καλό χαρακτήρα. Καταδικασμένος είσαι. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ….ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ στιλ Καστίγιο και Μήτρογλου. Από τσαμπουκάδες παίκτες γεμάτους τσαγανό και φιλότιμο. Νισάφι πια με τα παλτά που μας πασάρετε. Αν γίνει κανένας τσαμπουκάς στην Τούμπα ποιος θα πάει?? Ο Μαρκάνο και ο Φούστερ ή ο Αβραάμ και ο Τόρο?? Άντε γιατί νομίζουν μερικοί ότι αναφέρονται σε αγράμματους και κατευθυνόμενους. Δηλαδή ο Φερέιρα είναι πιο μάγκας από τον Βαλβέρδε που πήρε τον….απροσάρμοστο και ταραξία Λέτο και τον έκανε τον κινητήριο μοχλό του ΠΑΟ??
Τα πάντα φίλοι μου πρέπει να λειτουργούν προς όφελος της ομάδας και να μην στεκόμαστε σε εμμονές και εγωισμούς. Και πιστεύω ότι ο ΝΕΡΙ θα βοηθούσε τα μέγιστα στο να ανέβει επίπεδο ο Ολυμπιακός. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Μην αρχίσω σύγκριση τώρα Μήτρογλου – Ντόγκο γιατί θα βγω απ τα ρούχα μου.

ΥΓ. Όσο αφορά το άρθρο του DJANGO και την διαμάχη σχετικά με ΟΦΗ και Ατρόμητο, θεωρώ ότι όντως ο Ατρόμητος παίζει καλύτερη μπάλλα από τον  ΟΦΗ αλλά στα συν της Κρητικής ομάδας είναι ότι έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και ότι στον πάγκο έχει καλύτερο προπονητή. Πιστεύετε ότι ο Ατρόμητος αν είχε τα οικονομικά αδιέξοδα του ΟΦΗ θα έπαιζε τέτοια μπάλλα? Εγώ αμφιβάλλω.

     Χαιρετώ 
Ο πεταλουδας
                                                                           

Στο Μυδράλιο του...DJANGO

Τελικά από το χαμό που γίνεται εδώ και δυο μήνες με τις μεταγραφές στο ΛΙΜΑΝΙ, ο μόνος που αποκτήθηκε ήταν ο ΚΑΡΟΛ.....το όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι....το ξέρετε???....όπως επίσης  και  το...τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.....εκεί στο ΠΕΙΡΑΙΑ....

                                                                                                               χαιρετώ
                                                                           

Στο Μυδράλιο του DJANGO

Η σούμα του Σαββατοκύριακου και η Ανάσταση του ΝΕΡΙ




Μια από τα ίδια αδέρφια....ο ΠΑΟ κέρδισε με τον ίδιο τρόπο που κερδίζει εδώ και ένα μήνα, αναιμικά, με ένα goal και χωρίς μεγάλη μπάλλα, συνεχίζοντας ακάθεκτος προς την κούπα, δείχνοντας 'άντερα πρωταθλητή, 
ο ΟΣΦΠ αρχίζει και φουλάρει μηχανές έπαιξε πολύ κάλη μπάλλα χορταστική, σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν μπορεί να τα σηκώσει
ο ΠΑΟΚ με πανέξυπνη τακτική καθάρισε σαν αυγό την ΑΕΚ με τους δαίμονες ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΚΛΑΟΥΣ αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο ΜΠΟΛΟΝΙ είναι ο κορυφαίος προπονητής της κατηγορίας και ας  έχασε ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ και ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ
ο ΟΦΗ απέδειξε επί χόρτου αυτό που σας έλεγα σε προηγούμενο άρθρο, ότι είναι καλύτερη ομάδα και από ΞΑΝΘΗ και από ΑΤΡΟΜΗΤΟ
ο ΠΑΣ αν και κέρδισε μετά από 4 μήνες, ήταν μαύρα χάλια και αν δεν είχε απέναντι του αυτόν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ δεν θα κέρδιζε πάλι...τον ΤΕΝΝΕ δεν τον βλέπω να στεριώνει στον πάγκο του Αγρινίου
ο ΑΡΗΣ έπαιξε πολύ καλή μπάλλα για πρώτη φορά φέτος, παιχνίδι κατοχής που έπνιγε κυριολεκτικά τον αντίπαλο..με έναν χορταστικό ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ βγαλμένο από τα παλιά...σαν ζιζάνιο τρύπωνε σε όλες τις φάσεις, τρίπλες, σουτ, μπούκες και δυο goal, σίγουρα ο καλός ΚΑΣΤΙΓΙΟ θέλει δέκα ΑΜΠΤΟΥΝ ΜΟΝΧΕ ΚΟΥΙΝΣΙ και ΖΕΚΑ στην καθισιά του...είναι ο παίχτης που δεν καταλαβαίνει από έδρες, έχει άγνοια κινδύνου, μπορεί να σου κάνει μια άμυνα σμπαράλια, έχει το goal στο αίμα του είναι ο παίχτης που του έχω αδυναμία δεν το κρύβω...είναι από τους καλύτερους μπουκαδόρους, τριπλάρει με ψηλά και χαμηλά το κεφάλι πάνω σε ταχύτητα και μπορεί να μπεί με τη μπάλλα στα δίχτυα...για χαρακτήρα του πάλι θα πάω κόντρα στο ρεύμα...δεν μπορεί τον ΓΚΑΡΣΙΑ του ΠΑΟΚ να τον αποθεώνουν σε κάθε φονικό τάκλιν που κάνει και τον ΚΑΣΤΙΓΙΟ πρίν κάνει οτιδήποτε ήδη να τον έχουν καταδικάσει...αυτό έγινε επί εποχής ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ στον ΟΣΦΠ τότε που τους δημοσιογράφους τους έλεγε ο ΝΤΟΥΣΚΟ πετάει ο γαίδαρος και αυτοί συμφωνούσαν...είχε δώσει γραμμή ο ΣΕΡΒΟΣ στα ΜΜΕ και αυτοί πέρασαν την εικόνα και την μεγένθυναν ...η τελευταία χρονιά του ΚΑΣΤΙΓΙΟ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με 15 goal ως αριστερό χαφ, με παληκαρίσια goal σε Ελλάδα και Ευρώπη ειδικά μέσα στη ΣΑΧΤΑΡ στη ΤΟΥΜΠΑ και στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ και συνέχεια το καλοκαίρι στην Εθνική Μεξικό παίζοντας ως σεντερ φορ και βάζοντας 6 goal στο ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ χορεύοντας την Εθνική Βραζιλίας μόνος του, ήταν από τους καλύτερους παίχτες που έχω δει εγώ προσωπικά...είμαι σίγουρος ότι στον ΑΡΗ θα αναστηθεί...η μπάλλα δεν ξεχνιέται...ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ θέλει να του δείξεις ότι αυτός είναι ο ηγέτης ο αρχηγός αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά  ...στον ΑΡΗ αυτό κάνουν και επιτέλουσ πήρε μπρος...έχει πολλά να δώσει αυτός ο παίχτης...φαντάζεσται μια τριάδα μπροστά με ΛΕΤΟ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΚΟΥΙΝΣΙ ή ΜΙΡΑΛΑΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΣΤΙΓΙΟ.... ΦΩΤΙΑ κυριολεκτικά
                                   
              χαιρετώ

28 Ιαν 2012

ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ

Καλημέρα φίλοι μου!

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη σας συμμετοχή στην τελευταία ψηφοφορία, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Νικητής με το οριακό 33% ως καλύτερος προπονητής της Super League ο Λάζλο Μπόλονι του ΠΑΟΚ. Η νέα ψηφοφορία σας θέτει το κρισιμότερο φετινό δίλημμα με αντιμέτωπους τους αιώνιους... Επίσης να πω ότι έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του Σκηνοθέτη στην ενότητα των derbies και μαθαίνω ότι έρχονται πολλές εκπλήξεις. Κάντε το πέρασμα σας από εκεί και δεν θα χάσετε!

Ας περάσουμε όμως στα δικά μας. Η ΑΕΚ ζει την πιο κομβική περίοδο στην ιστορία της όπου πλέον κρίνεται όχι μόνο το αγωνιστικό της μέλλον, αλλά η βιωσιμότητα της ως η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε. Θα κάνει ΜΠΑΜ? Η αυριανή συνάντηση των επιφανών φιλάθλων της και πρώην παραγόντων ελπίζω να έχει αποτέλεσμα, γιατί οι κόκκοι στην κλεψύδρα είναι πια ελάχιστοι... Μετά την αποχώρηση του Κάλα, οι ποιοτικοί παίκτες του ρόστερ λιγοστεύουν και ούτε θέλω να φαντάζομαι την περίπτωση να φύγει και ο Κ. Μανωλάς με τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δηλαδή θα δουν οι φίλοι της ΑΕΚ βασικό το Χέλγκασον για το υπόλοιπο της σεζόν, όταν με αυτή τη φανέλα έχουν αγωνιστεί αμυντικοί όπως ο Γκαμάρα και ο Στ. Μανωλάς? Ας βρεθεί γρήγορα μια λύση για αποπληρωμή των χρεών και από εδώ και πέρα η ΑΕΚ να πορευτεί με το μοντέλο χαμηλών συμβολαίων και εξελίξιμων παικτών. Η ειρωνία? Αύριο καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι στο ίδιο τούνελ με εκείνη...

Ας δούμε όμως λίγο και το στοίχημα όπου στη 19η στροφή του πρωταθλήματος υπάρχουν ουκ ολίγα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στην Κρήτη σήμερα ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να καθορίσει τους στόχους της σεζόν... Μετά την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, με νίκη επί της Ξάνθης βάζει πλώρη και για τα play off. Οι Κρητικοί είναι με καλή ψυχολογία και με τον Παπουλή σε δαιμονισμένη φόρμα. Οι Ακρίτες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού θα έχουν προσγειωθεί? Η τετράδα Πόι-Βλαχοδήμου-Μαρσελίνιο και Μαρκόφσκι κάνει θαύματα φέτος και θα αποτελέσει για άλλο ένα παιχνίδι την αιχμή του δόρατος για την Ξάνθη? Η λογική λέει Χ, αλλά το ένστικτο μου 1.

Νυν υπέρ πάντων αγών στα Γιάννινα όπου κατά τη γνώμη μου παίζεται και μια καρέκλα προπονητή! ΠΑΣ-Παναιτωλικός με τους Αναστασιάδη και Τεννέ να είναι κάτω από την γκιλοτίνα... Ο χαμένος μάλλον μας αποχαιρετά. Για τους Ηπειρώτες αυτή φαίνεται ως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να φύγουν από τον πάτο. Σας έχω ξαναπεί όσο δεν βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, αυτή η ομάδα θα φυτοζωεί. Ο Παναιτωλικός με τα μεγάλα όνειρα θα αρκεστεί τελικά στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού. Πρόσθεσε στο ρόστερ του δύο παίκτες για ενίσχυση της γραμμής κρούσης του (Ονουάτσι, Ακαλέ) με πολλά ερωτηματικά ως προς τον 2ο. Όμως αύριο θα στηριχτεί για άλλη μια φορά στους άσφαιρους Καμαρά και Χαριστέα. Χ από εδώ μέχρι τα Γιάννινα!

Σας χαιρετώ

Ο Καρχαρίας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα φίλοι μου. «Παρδαλή» αγωνιστική η σημερινή στη Γηραιά Αλβιόνα, και αυτό γιατί έχουμε το κύπελλο το οποίο βρίσκεται στην φάση των 32, και κουτσουρεμένες αγωνιστικές σε championship, league 1 και league 2,  δυο, οκτώ και δέκα ματς αντίστοιχα. Πάμε στην ταμπακέρα και να δούμε τι βγάλαμε.

FA CUP

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι  στο συγκεκριμένο θεσμό δεν παίζουν ρόλο οι φόρμες και τα σχετικά. Είναι καθαρά θέμα μέρας, ειδικότερων συνθηκών και θέλησης. Και μην ξεχνάμε ότι κάθε παίχτης του στοιχήματος χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια και την βοήθεια του ενστίκτου του. Τα ζευγαρώματα σε αυτήν την φάση είναι αντιστοιχηματικά και το μόνο παιχνίδι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ. Η Στιβενειτζ προσέλαβε τον Γκάρι Σμιθ, πρώην τεχνικό των Κολοράντο στο MLS και σκάουτερ της Άρσεναλ. Ειλικρινά δεν τον γνωρίζω καθόλου και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει από την USA να επανέλθει στην κλασσική αγγλική νοοτροπία. Από την άλλη ο Άλεν είναι γάτα με πέταλα και κλασικός κύπελλικός manager. Γεννημένος για κάτι τέτοιες μάγκες. Χωρίς πολλά το 2 το βλέπω αρκετά πιθανό και υπάρχει σε τιμές γύρο στο 3,8.

League 1

Πολύ κακή αγωνιστική και εδώ. Δεν βγάζει καθαρά σημεία. Με μια…δεύτερη ματιά ενδιαφέρον δείχνουν ο 1 της Έξετερ και το διπλό της Γουίκομπ. Στον αγώνα του Εξετερ, η Τσάρλτον έρχεται από δυο τεράστιες νίκες απέναντι στις δυο ομάδες του Σέφιλντ, ενώ οι «Έλληνες» κρατάνε για τρίτο σερί παιχνίδι το 0 στα μετόπισθεν. Από θέμα ποιότητας χωρίς δεύτερη κουβέντα η Τσαρλτον είναι ανώτερη αλλά καθαρά διαισθητικά πιστεύω ότι θα πάει με …τουπέ στο Σεντ Τζειμς (λόγο και των δυο μεγάλων νικών) και η Έξετερ μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και να κάνει τον άσσο του 4.
Στο ματς του Μπρέντφορντ η τοπική ομάδα προέρχεται από καλή εμφάνιση αλλά ήττα στην έδρα της Χάντερσφιλντ με 3-2. Στην έδρα της δεν είναι αξιόπιστη με ρεκόρ 4-5-5. Η Γουίκομπ κέρδισε τον …τελικό με Ροτσντέιλ και έχει καλή ψυχολογία και ο Γουάντοκ θα ψάξει το διπλό που θα τον βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Και εγώ μαζί του στο 4.6 βεβαίως.
Είναι δύο σημαία ΠΟΛΥ δύσκολα και αρκετά ρισκαδόρικα.

League 2

Εδώ από ξεροκεφαλιά και μόνο βλέπω το 2 της Νορθάμπτον μέσα στην Τορκι. Και η ξεροκεφαλιά δεν είναι καλός σύμβουλος αλλά τέλος πάντων ο καθένας με τα βίτσια του. Με ξενέρωσε η Νορθάμπτον με τις δυο συνεχόμενες ήττες ενώ και ο Μπούθροιντ ακόμα ψάχνεται. Η Τορκί πάει τρένο αλλά νομίζω έχει φέρει αποτελέσματα παραπάνω από τι άξιζε. Το διπλό εδώ δίνεται και στο 4,8!!!

Ξεκαθαρίζω και πάλι ότι η ημέρα είναι αντιστοιχηματικη καθαρά. Θα παίξω μικρή μίζα έτσι για  να είμαι σε εγρήγορση. Αν δεν μπορώ να κόψω κάτι στην τελική διαλογή θα παίξω τετράδα και να ζητάω δυάδες, Αλλιώς κλείνω σε Νοτς Κάουντι και Γουίκομπ σε δυαδα και να ζητάω 1-2. Αλλά ως συνήθως αυτό θα ξεκαθαρίσει μια ώρα πρίν την σέντρα. Καλό βόλι ότι κι αν επιλέξετε!

ΥΓ. Έχουμε ένα guest star στο blog. Τον φίλο τον ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ που την ψάχνει με το στοίχημα και τις μπόμπες γενικότερα αλλά και τα χηνάρια (εγώ σπάνια παίζω Χ). Έχει σφαιρική γνώση του αθλήματος και για σήμερα μας δίνει: το X στο Βέρντερ-Λεβερκούζεν, τον 1 στο Μίλγουολ – Σαουθάμπτον, τον 1 στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρμιγχαμ και το 2 στο Μπρέστ – Παρί. Καλή τύχη Αποθηκάριε.

    Χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                 

27 Ιαν 2012

Στο Μυδράλιο του……..‘DJANGO’

ο αγαπητός κύριος ΠΙΛΑΒΙΟΣ

Μα τρείς ώρες ρε παληκάρια....τι συζητάγατε αλήθεια...στο ανεπίσημο μάλιστα...κύριε ΠΙΛΑΒΙΕ γιατί πάντοτε παρακολουθείτε αγώνες του ΠΑΟ και ποτε δεν πάτε ας πούμε προς Λιμάνι μεριά??? Ούτε τα προσχήματα κύριε ΠΙΛΑΒΙΕ δεν κρατάτε???....οι εκλογές της ΕΠΟ πάντως  πλησιάζουν...και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρετε αυτό που σας αξίζει
Είναι κρίμα, για ένα πρωτάθλημα που ήταν εντελώς ουδέτερο, με τις παρεμβάσεις σας το χρωματίσατε κανονικά...

                                                                                                                          χαιρετώ
                                                                                                                                        
                                                                                                                             

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ


                                                                        

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Άρχισαν τα όργανα λοιπόν. Στην σημερινή συνεδρίαση της SUPER LEAGUE έδωσε το παρόν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και έγινε το έλα να δεις. Ήρθε σε τρομερή ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ με τον Δημήτρη Γόντικα για τις δηλώσεις του τελευταίου περί «φιλικών». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του ζήτησε να ανακαλέσει ο Γόντικας αρνήθηκε και αν δεν επεμβαίνανε  οι πιο ψύχραιμοι δεν ξέρω και εγώ που θα φτάναμε.
Είναι προφανές ότι το πρωτάθλημα θα έχει πολλά σίριαλ ακόμα. Τίποτα δεν θεωρείτε δεδομένο. Ο ΠΑΟ θα κοιτάξει να διατηρήσει τα κεκτημένα και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να ανατρέψει τα δεδομένα. Και οι δύο δεν θα πάνε με τον σταυρό στο χέρι εννοείται. Θα ακολουθήσουν τον παραδοσιακό greek way. Δηλαδή το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Θα χρησιμοποιήσουν ότι δυνάμεις έχουν εκτός των τεσσάρων γραμμών προς όφελος δικό τους και εναντίων των άλλων. Περιμένουμε με ενδιαφέρων το επόμενο δίμηνο να ….απολαύσουμε αυτήν την κόντρα που θα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ΘΑΨΕΙ ακόμα πιο βαθιά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά του champions league και δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Το μόνο που θα ευχηθώ εγώ είναι να μην έχουμε στο ΟΑΚΑ ότι είχαμε πέρυσι στο Γ.Καραισκάκης.

ΥΓ. Αλήθεια τι δουλεία είχε ο Γόντικας με τον Πίλάβιο πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, να τα λένε κρυφά για 3 ώρες????? Και λέω ΚΡΥΦΑ γιατί δεν υπήρξε ανακοίνωση για επικείμενη συνάντηση τους.
ΥΓ 1 Ξεκάθαρα υπεύθυνος για ότι συμβαίνει φέτος είναι ΚΑΙ ο Πιλάβιος που δεν κρατάει τις ισορροπίες.
ΥΓ 2 Είπαμε είναι πολλά τα λεφτά……Βαγγέλη και Τζίγκερ!!!   


    Χαιρετώ
Ο πεταλούδας 

                                                                    

Στο Μυδράλιο του……..‘DJANGO’

Τα μαύρα μας τα χάλια....


Σίγουρα το blog έχει άλλη θεματογραφία....αλλά σίγουρα δεν μπορεί κανείς αυτήν την εποχή να μείνει ανεπηρέαστος...όσο και να το προσπαθεί.....για μένα δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω πέρα από το ότι έχουμε σαν λαός την τύχη που μας αξίζει....η παιδεία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, είχε σταματήσει  να υπάρχει εδώ και 30 χρόνια...η κατάληξη είναι αυτό που ζούμε σήμερα...κρίμα γιατί έτυχε να κατοικούμε στο καλύτερο οικόπεδο επί της γης και εμείς το μόνο που καταφέραμε είναι να περιφερομάστε σαν ζητιάνοι πάνω σε αυτό....καταντήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να γίνουμε η Χώρα της ρεμούλας, της κλεψιάς, του βολέματος, του ρουσφετιού σε όλους τους τομείς, της ατιμωρησίας, της λάθος κατανόησης του τι σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, της ασυδοσίας, της πολυνομίας φτιάχνοντας Νόμους για να υπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα, της ατάκας ώχ δε βαριέσαι αδερφέ εμείς καλά δεν είμαστε?? τι σε νοιάζει για τους άλλους κτλ....τώρα ας γευτούμε όλοι μαζί τα αποτελέσματα

ΥΓ. Ευχαριστώ τον φίλο για την φωτόγραφία που μου έστειλε
                                                                                                                   χαιρετώ
                                                                                                        

26 Ιαν 2012

ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

 Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Χτες έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στο κύπελλο και αποκλείστηκε. Ήταν όντως ένα γερό πλήγμα για το πρεστιζ του δικέφαλου του Βορρά, αλλά αυτό που ακολούθησε αποδυκνείει πόσο…ΑΣΧΕΤΟΙ οπαδοί είμαστε εδώ στην Ελλάδα. Πόσο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ποδοσφαιρικά είμαστε και πόσο ΚΑΚΟ κάνουμε στις ομάδες μας.
Μπήκαν λοιπόν οι….επιστήμονες μέσα για να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό και καταφέρθηκαν εναντίον της διοίκησης Ζαγοράκη.
Μήπως νομίζουν οι φίλοι Παοκτζήδες ότι έγιναν Μπαρτσελόνα? Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έπρεπε να ήταν στο χείλος της διάλυσης με τα χρέη και τις οφειλές προς τρίτους. Αν βρίσκεται εκεί που είναι τώρα το χρεωστάει αποκλείστηκα στον Ζαγοράκη. Τα χρέη είχαν δέσει θηλιά στο λαιμό του ΠΑΟΚ και ο ΤΕΟ αναγκάστηκε να πουλήσει τους καλύτερους παίχτες για να απαλλαγεί από τα μεγάλα συμβόλαια και να εξοικονομήσει χρήματα. Η πλέον πιο ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ λύση και μπράβο του. Έκανε την καλύτερη οικονομική διαχείριση. Εν αντιθέσει με τον ΝΤΕΜΗ και τους υπόλοιπους μετόχους που καταχρέωσαν την ΑΕΚ και την έφτασαν στην κατάντια που είναι τώρα.
Τι ήθελε, δηλαδή ο κόσμος του ΠΑΟΚ? Να κρατήσει Βιερίνια Κοντρέρας κλπ για να πάρει το κύπελλο? Και μετά πως θα επιβίωνε η ομάδα? Με ΚΟΥΜΠΙΑ? Αφού βάζουν το χέρι στην τσέπη και πιάνουν το παπούτσι!!! ΕΛΕΟΣ. Αντί λοιπόν να δούνε την πορεία της ΑΕΚ και να παραδειγματιστούν αυτοί καταφέρονται κατά του Ζαγοράκη. Κανονικά έπρεπε να του κάνουν άγαλμα έξω από την τούμπα. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος πρόεδρος, αλλά στην παρούσα στιγμή έπρεπε να του αναγνωρίσουν το γεγονός ότι οι κινήσεις που έκανε ήταν αποκλείστηκα και μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ. Και στο φινάλε ένας αποκλεισμός από το κύπελλο δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά με την βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ. Βγάλτε επιτέλους τις ΤΣΙΜΠΛΕΣ και δείτε την πραγματικότητα πριν να ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ!!!
     

       Χαιρετω
  Ο πεταλουδας
                                                                        

Στο Μυδράλιο του……..‘DJANGO’

ΤΡΑΒΕΣΤΙ και ΜΠΑΛΛΑΔΟΡΟΙ....




Κάθησα να δω τον επαναληπτικό ΜΠΑΡΤΣΑ - ΡΕΑΛ....ξεκινώντας το παιχνίδι, ο DJANGO επείδη αφενός έχει τρέλα με τους τρελούς και αφετέρου ποτέ δεν πάει με το φαβορί, δεν το κρύβω αν και αντι'ρεαλ'ιστας, ήμουν με ΜΟΥΡΙΝΙΟ και μάλιστα γεμάτος περιέργεια να δώ την τακτική που θα δοκιμάσει ο ΖΟΖΕ αυτή τη φορά....είναι δεδομένο ότι δεν κοιμήθηκε από την περασμένη Τετάρτη, πολύ απλά γιατί δεν ξέρει να χάνει και δεν μπορεί να δεχτεί ότι έχει γίνει σάκος του μπόξ από την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Ήμουν σίγουρος ότι η ΡΕΑΛ θα έπαιζε με τρομέρη τακτική αυτή τη φορά...δικαιώθηκα...από την αρχή του αγώνα φάνηκε αυτό....τρομερά έξυπνο στήσιμο, πήρε από την αρχή το κέντρο, ανελέητο πρέσινγκ, πολλά κλεψίματα, με τρεις μπαλλίες τετ-α-τετ, δοκάρι, απίστευτα χαμένες ευκαιρίες...παρόλα αυτά με δυο επιθέσεις οι Καταλανοί, πριν την λήξη του ημιχρόνου, έσταξαν δυο τεμάχια και τους έκοψαν το βήχα....τους τον έκοψαν όμως??? δεν ξέρω τι τους είπε στα αποδυτήρια, αλλά ο τρελός τους έβγαλε στο β ημίχρονο αφηνιασμένους...και εκεί που όλοι περίμεναν 5άρα....να σου η ΡΕΑΛ να κεντάει πάλι και να κάνει την ΜΠΑΡΤΣΑ να δείχνει ΛΕΒΑΝΤΕ στην κυριολεξία κάνοντας άνετα το 2-2.....
Από εκέι και πέρα...και ένω όλα 'μύριζαν'  τη μεγάλη ανατροπή και η φάτσα του ΜΟΥΡΙΝΙΟ ξεχείλιζε από την κάβλα της δικαίωσης....ξαφνικά κάποιοι ξυλοκόποι αληταράδες που θέλουν να ονομάζονται ποδοσφαιριστές ρήμαξαν όλο το σκηνικό και γύρισαν τούμπα τα συναισθήματα των απανταχού μπαλλαδόρων, συμπεριλαμβανομένων και τα δικά μου...στρέφοντας την συμπάθεια μας πάλι υπέρ των ΚΑΤΑΛΑΝΩΝ......
Ήταν σοκαριστικό να βλέπεις έναν μαλλία, τον ΡΑΜΟΣ και έναν ξυρισμένο τον ΠΕΠΕ, να βαράνε στο ψαχνό αδιαφορώντας αν θα κόψουν τη μπάλλα στους συναδέλφους τους...... και αφού τους χτυπούσαν πήγαιναν από πάνω τους και ζήταγαν και τα ρέστα βρίζοντας του προκλητικά...επί δέκα λεπτά αυτά τα δυο ρεμάλια κλαδεύανε σαν δρεπάνια γόνατα και αστραγάλους....καταστρέφοντας όλη τη σοβαρή προσπάθεια της ΡΕΑΛ που είχε κάνει μέχρι το 75.....
Ποιός είσαι ρε φουστη ΠΕΠΕ....ένα υποκείμενο ποδοσφαιρικό είσαι.....ένα μίασμα...που το μόνο που ξέρεις είναι να τρώς χορτάρι κάθε φορά που ένας ΜΠΑΛΛΑΔΟΡΟΣ θα περνάει κάτω από τα σκέλια σου ....και θα στα έχει ανοίξει πιο πολύ και από αυτά μιας εκδιδομένης στη Συγγρού τραβεστί.....
Ποιός είσαι ρε φούστη ΡΑΜΟΣ...ένας κρυφός ... που το πρωί δουλέυει οικοδομή κουβαλώντας πιλοφόρι αφήνοντας τα μαλλία του να ανέμιζουν και το βράδυ 'ψαρεύεσαι' από πορνόγερους στη Κουμουνδούρου έχοντας πίασει τις τρίχες σου κοτσίδα...αυτός είσαι αγόρι μου
Είναι ντροπή, για μια ομάδα σαν τη ΡΕΑΛ να έχει στο ρόστερ της αυτούς τους δυο και μάλιστα ως βασικά της σέντερ μπάκ.....Αηδίασε χτές όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς....Συγχωρέστε με για το ύφος της γραφής μου αλλά αγανάκτησα με αυτά πο έβλεπα...ήταν σοκαριστικό το θέαμα.....
                                                                                                                          χαιρετώ
                                                                                                                                     

25 Ιαν 2012

ΑΣΤΕΡΙ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ

Καλησπέρα σε όλους!

Ημέρα Κυπέλλου σήμερα σε όλη την Ευρώπη με μικρή δόση από Super League και φροντίζουμε να σας βάλουμε στο κλίμα... Θαυμάστε το αφιέρωμα στα 5 καλύτερα el clasico για το Κύπελλο Ισπανίας, όπου θα δείτε και γνώριμες φιγούρες (Τζιοβάνι, Βίκτορ Μουνιόθ)!

Ας επιστρέψουμε όμως στα δικά μας και στον Ατρόμητο, που για 2η συνεχή χρονιά βάζει πλώρη για τελικό. Οι εφτάψυχοι Περιστεριώτες άλωσαν το κάστρο της Τούμπας ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ και αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με αργά βήματα κάθε χρόνο, σταθερό κορμό παικτών που ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας, συνετή οικονομική πολιτική από τη διοίκηση και πολλή δουλειά από τον προπονητή των ...τελικών Δώνη, το αστέρι του Ατρόμητου λάμπει ψηλά.

Ο ΠΑΟΚ κάθισε στο γρήγορο 1-0, προσπάθησε να κάνει διαχείριση του σκόρ και το πλήρωσε. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το δικέφαλο να φτάσει σε τελικό μετά το 2003 και άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο. Αυτή τη φορά μήπως φταίει το κατεστημένο του ...Περιστερίου? Αργό το κέντρο με τον βαρύ Γκαρσία, κουρασμένος ο Λαζάρ, περίμεναν στην Τούμπα τον βετεράνο Ίβιτς να κερδίσει το ματς? Τώρα θα φανεί πόσο μάγκας είναι ο Μπόλονι, να μην αφήσει την γκρίνια της κερκίδας να επηρεάσει τους παίκτες του.

ΥΓ: Ήθελα να ξερα, τι περισσότερο έχει ο Μαρκάνο από το Φυτανίδη?

Σας χαιρετώ

Ο Καρχαρίας

 

Στο Μυδράλιο του DJANGO

ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....το ανάγνωσμα.......


 ΑΕΚ.....
 - Για πότε συσπειρώθήκαν στην ΑΕΚ και μάζεψαν λεφτά να μείνει ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ στο άκουσμα ότι θα πάει στο ΛΙΜΑΝΙ.....είδες??? τον ίδιο ζήλο θα έδειχναν, λέμε τώρα ρε παιδάκι μου, αν ήταν να υπέγραφε στη ΠΑΙΑΝΙΑ?? λέω έγω τώρα......
 - Τι έμαθα ??? θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ΝΤΟΥΣΑΝ, ΤΡΟΧΑΝΑΣ, ΧΑΤΖHΧΡΗΣΤΟΣ και ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ???....ρε τι γίνεται σε αυτήν τη πουτάνα τη ζωή....ρε τι γίνεται....

ΠΑΟ....
ο ΦΕΡΕΙΡΑ έχει γίνει ο αντίστοιχος κυρ ΣΑΒΒΑΣ της ΠΑΙΑΝΙΑΣ....έλεος ρε μάστορα...ασχολήσου με τις τακτικές και τα συστήματα και άσε τις μαζώξεις των παιχτών και τα κυρήγματα περί αντικατάστασης ΒΑΣΣΑΡΑ με ΔΟΥΡΟΥ....ρώτησες να μάθεις τι εστί ΔΟΥΡΟΣ????ρε το μπαγάσα τον ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ...ρε τον μπαγάσα...ποίος τον δασκαλεύει ήθελα να ξερα...ποίος?????

ΟΣΦΠ....
-  Διαβάζω εκεί στο ΠΕΙΡΑΙΑ ότι ψάχνουν για παίχτες....εγώ λέω καλύτερα να ψάξουν για προπονητή....μιας και ο ΙΣΠΑΝΟΣ ήδη ψάχνεται για ΜΠΙΛΜΠΑΟ μεριά....των φρονίμων τα παιδιά λοιπόν.....και δεν χρειάζεται να ψαξουν μακρυά....εδώ κοντά...στά βόρεια λέω έγω τώρα...από Θεσσαλονίκη μεριά....άντε ξυπνήστε....

                                                                                                                        χαιρετώ
                                                                                                               

24 Ιαν 2012

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ

Καλησπέρα φίλοι μου!

Ανανεωμένο το blog μας πλέον σας υποδέχεται με διάφορες θεματικές ενότητες για να είναι πιο εύχρηστο και ενδιαφέρον… Στην καθιερωμένη μας ψηφοφορία επιλέχθηκε ως πιθανότερος κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας στο νήμα τον ΟΦΗ. Η συνέχεια στο γήπεδο και μέχρι την Πέμπτη θα γνωρίζουμε τις 2 από τις 4 ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ημιτελικά!

Επιστροφή όμως στο πρωτάθλημα, όπου το «ανοιχτό μέτωπο» της κορυφής συγκεντρώνει τα βλέμματα… Ανασύνταξη στον Ολυμπιακό, ο οποίος ετοιμάζεται να κλείσει τουλάχιστον δύο παίκτες (τερματοφύλακα και μεσοεπιθετικό) για να ξεκινήσει την αντεπίθεση του. Καλό θα είναι οι ερυθρόλευκοι να στραφούν σε σίγουρες λύσεις, οι οποίες θα είναι ποιοτικότερες από ό,τι ήδη έχουν. Το καλοκαίρι προτεινόταν στο λιμάνι ο Σαντάνα και οι κ.κ. Βαλβέρδε και Ιμπανιεθ τον …κοίταζαν στα δόντια. Μήπως να το ξανασκεφτούν?

Ο Παναθηναϊκός με ψυχολογία στο ζενίθ ετοιμάζεται αύριο για τον εξ αναβολής αγώνα με το Λεβαδειακό. Θα έχει δύσκολη αποστολή, καθώς οι Βοιωτοί θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους με μαζική άμυνα και χτύπημα στην κόντρα με Φαβάλι – Ναπολεόνι. Το τριφύλλι στις τελευταίες αγωνιστικές "παίζει με τη φωτιά" και αν δεν κλειδώσει από νωρίς τη νίκη ίσως μπλέξει σε περιπέτειες. Από τα ενδιαφέροντα σημεία της αναμέτρησης η επιστροφή του Δ. Παπαδόπουλου στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος

Θα κλείσω με το μπράντεφερ μεταξύ των δύο προπονητών των αιωνίων, όπου κατά κράτος νικητής είναι ο Φερέιρα. Έχει ανακατέψει την τράπουλα με τα λίγα υλικά που βρίσκονται στη διάθεση του, έχει δώσει φιλοσοφία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και είναι αυτός που έκανε τους Κλέιτον, Σιμάο και Λέτο να επανέλθουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Από την άλλη ο Ερνέστο εγκλωβισμένος στις εμμονές του γκρεμίζει ό,τι χτίζει! Ωραία μπάλα οι ερυθρόλευκοι πριν τα Χριστούγεννα, αγνώριστοι μετά τις γιορτές... Τυφλή εμπιστοσύνη στους Ισπανούς παρά τις μέτριες εμφανίσεις τους (Μαρκάνο, Φουστέρ), στην πυρά οι υπόλοιποι χωρίς να πάρουν ευκαιρίες (Μήτρογλου, Ζαραδούκας). Άλλο σύστημα από το 4-2-3-1 δεν υπάρχει? Μήπως φέτος που δεν υπάρχουν σοβαρά εξτρέμ στην ομάδα να δοκιμαζόταν και το 4-3-1-2? Πάρε ένα 10άρι ολκής με προσωπικότητα να του δώσεις ελεύθερο ρόλο (όχι σαν τον τουρίστα Γέστε), πέτα επιθετικό δίδυμο Τζιμπούρ - Μιραλάς, βάλε μπακ-χαφ Τόρο, Χολέμπας, θωράκισε και το κέντρο σου με Μανιάτη, Μακούν, Ιμπαγάσα (εναλλακτικές λύσεις Μοντέστο, Φέισα, Ορμπάιθ) και δες πως τσουλάει το πράμα..Μπορεί να μην πετύχει, αλλά τουλάχιστον θα δούμε ότι ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...         

Σας καληνυχτίζω

Ο Καρχαρίας

Στο Μυδράλιο του……..‘DJANGO’

Η απάντηση στο φίλο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ από κάτω.....όταν μιλάμε για τερματοφύλακα τότε μιλάμε για τον έναν και μοναδικό ΚΕΛΕΣΙΔΗ...απλά απολαύστε τον....

Ένα συγκλονιστικό video που δείχνει πως πρέπει να παίζει ένας τερματοφύλακας....μιλάμε για το μεγάλο γατόνι ΚΕΛΕΣΙΔΗ, έξοδος, τσαμπουκάς, σκούπιζε όλες τις φάσεις, η ομάδα του σαν να έπαιζε με δέυτερο λίμπερο, ο ΜΠΛΑΧΙΝ δεν μπορόύσε να τον κάνει καλά, τελικά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχασε μέσα στη παγωμένη ΡΩΣΣΙΑ από τη ΔΥΝΑΜΟ με 1-0, στο Πρωταθλητριών του 1975, συγκινητικοί οι οπαδοί του ΟΛΥΜΝΠΙΑΚΟΥ στην αρχή του αγώνα μέσα στο αχανές στάδιο του ΚΙΕΒΟΥ



Υ.Γ.1 Βλέπω αυτές τις εξόδους και τις συγκρίνω με αυτές του ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, η μέρα με τη νύχτα, μιλάμε για δυο τερματοφύλακες που κάθισαν κάτω από τα δοκάρια της ίδιας ομάδας, δεν διέφεραν όμως μόνο στις εξόδους αλλά και στον τσαμπουκά....τι να συγκρίνουμε κύριοι τώρα.....
ΥΓ.2  Όντως ο ΠΑΟ έχει την τύχη να βγάλει πάλι μια μεγάλη φουρνιά
 τερματοφυλάκων                                                                                                                                               

                                                                                                                                           χαιρετώ
                                                                                                                       


Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ.....ΑΛΕΞΗ

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ



Τελικά η πιο σοφή κίνηση για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 5 χρόνια αποδείχτηκε η πώληση του Τζορβα. Χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω, πιστεύω ότι οι Καπινο και Καρνέζης είναι σαφώς καλύτεροι του. Με τον Τζορβα στο τέρμα είμαι πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟ στα τελευταία 4 παιχνίδια  ΔΕΝ  θα έκανε το ΑΠΟΛΥΤΟ. Και με Γιάννενα, και με Ατρόμητο ακόμα και με Κέρκυρα η συμβολή των γκολκίπερ στα νικηφόρα αποτελέσματα ήταν σημαντική. Σε μερικές φάσεις χρειάστηκαν να κατεβάσουν τα ρολά. Αν ήταν ο Αλέξης στο τέρμα θεωρώ ότι ο ΠΑΟ θα είχε στραβοπατήσει αφού, ο πρώην πορτιέρο του είναι επιρρεπείς στις γκέλες. Με την πώληση του Τζόρβα ο ΠΑΟ λοιπόν και έδωσε την δυνατότητα στον Καπίνο να αναδειχτεί και καρπώθηκε 2 εκατομμυριάκια ευρώ. Δεν ξέρω ποιος εμπνεύστηκε αυτήν την πώληση, αλλά το σίγουρο είναι ότι στην Παιανία πρέπει να του ανάψουν λαμπάδα.
Γενικά ο ΠΑΟ μέχρι τώρα έχει δώσει δείγματα ότι δίκαια είναι στην κορυφή. Ότι πιάνει γίνεται χρυσός. Ότι σκαρφίζεται ο Φερέιρα του βγαίνει. Έχει πολύ τύχη εκτός από ικανότητα. Αυτή η ριμάδα η ρέντα παίζει τεράστιο ρόλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ζωή μας. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η τύχη πηγαίνει με αυτούς που ΤΟΛΜΑΝΕ. Και ο ΠΑΟ και ο Φερέιρα φέτος τολμήσανε.

ΥΓ. Μεγάλη παράδοση έχει ο ΠΑΟ στους τερματοφύλακες. Από Οικονομόπουλο, Κωνσταντίνου μέχρι Βάντσικ, Νικοπολίδη και τώρα Καπίνο. Η μεγάλη της Παιανίας των τερματοφυλάκων σχολή.
ΥΓ1 Πολλά γελάκια στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Ξάνθη μεταξύ ορισμένων παιχτών. Αυτά παθαίνει πρόεδρε όποιος παίρνει παίχτες που δεν έχουν επίγνωση τι φανέλα φοράνε και το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπαίνει ο παχυλός μισθός τους στους λογαριασμούς.
ΥΓ 2 Τα ο πρωτάθλημα θα μας προσφέρει κι άλλες συγκινήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται τελειωμένο. Το χαμηλό επίπεδο των 2 πρωτοπόρων θα φέρουν κι αμφότερα στραβοπατήματα.

   
    Χαιρετώ
Ο πεταλούδας  
                                                                          

                                                                             

Στο Μυδράλιο του DJANGO

ο ΟΦΗ, ο ΑΝΑΣΤΟ και ο ΠΑΠΜΠΟΥΛΗΣ....

Είναι κάτι σαν τον τέντζερη και το καπάκι.....με τρανό παράδειγμα τον φετινό ΟΦΗ και το πως χτίστηκε, καταρίπτεται ο μύθος που θέλει μια ομάδα για να 'δέσει' υπομονή και πολύ χρόνο.  Εδώ μιλάμε 'φτιάχτηκε ' μια ομάδα με την κυριολεκτική σημασία της λέξης ομάδας....μέσα σε διάστημα δυο μηνών και μάλιστα με μεταγραφές που δεν κόστισαν σχεδόν τίποτα και σε πολλές περιπτώσεις επιλέχτηκαν  από το πανέρι και τα αζήτητα....και όμως ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ με την φιλοσοφία του ότι όλες οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν ταυτότητα, δούλεψε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και έφτιαξε αρμονικά ένα παζλ...μη ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ το καλοκαίρι δεν ήταν απερίσπαστος, είχε μπαραζ ανόδου, δικαστικές αποφάσεις, μέχρι στο παραένα η συμμετοχή του ήταν αβέβαιη, οικονομικά προβλήματα βουνό και όμως κύριοι, αυτή η ομάδα ατσαλώθηκε από τις κακουχίες και σκυλίαζει σε κάθε γήπεδο αδιαφορώντας τον αντίπαλο....
Με γραμμές δεμένες, κοντά, με ακατάπαυστο τρέξιμο και αλληλοκάλυψη, με συγκεκριμένο επιθετικό πλάνο, με πρέσινγκ στο κέντρο και πολλά κλεψίματα, με βαθιές μπαλλιές φαρμάκι στην πλάτη των αντίπαλων αμυνών όπου βγαίνει σαν δαιμονισμένος αυτός ο ΠΑΜΠΟΥΛΗΣ και τις μετουσιώνει σε goal ή με κολόνα το ΜΑΤΖΙΟ να τραβάει παίχτες πάνω του και να σπάει μπαλλιές στο ΠΑΜΠΟΥΛΗ και να τον φέρνει τετ-α-τετ  στο αντίπαλο τέρμα. ο ΟΦΗ δείχνει ότι όχι μόνο ξέρει να αμύνεται αλλά εξίσου καλά να επιτίθεται και να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. 
Μακράν είναι η καλύτερη παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω κατά τη γνώμη μου τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ και την ΞΑΝΘΗ, διότι αυτές οι ομάδες δουλεύουν απερίσπαστες από προβλήματα και έχουν χτιστεί σε βάθος τριετίας...
Εδώ αξίζουν πολλά μπράβο στον ΑΝΑΣΤΟ, που επιτέλους βρήκε το λιμάνι του, όχι αυτό του ΠΕΙΡΑΙΑ αλλά του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.....Ο ΟΦΗ είναι δυνατή φανέλα, έχει πιστό κόσμο και ένα γήπεδο κλουβί....αυτές είναι απαραίτητες συνθήκες για να δουλέψει ο ΑΝΑΣΤΟ σε μια ομάδα...είναι μανούλα στο να συσπειρώνει κόσμο, παίχτες, διοίκηση....έχει παρεξηγηθεί ότι είναι προπονητής που παίζει μαζική άμυνα...δεν είναι όμως έτσι, αναγκάστηκε να το κάνει με κάποιες ομάδες που δούλεψε πολύ απλά γιατί δεν είχε υλικό, η άνοδος του ΑΡΗ από την Β Εθνική ήταν θαύμα....ο ΑΝΑΣΤΟ δείχνει φέτος ότι έχει δουλέψει πολύ στο τομέα ΤΑΚΤΙΚΗ, ένα τομέα που κανένας άλλος Έλληνας πρπονητής δεν δείχνει να δουλεύει σωστά (πλην Λεμονή), γι αυτό και ο ΟΦΗ σκοράρει με σύστημα...αυτό έκανε και μέσα στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, έχανε 2-0 και όμως δεν το παράτησε γιατί πίστευε ότι με δυο- τρια κλεψίματα στο κέντρο θα κάνει φάσεις για goal και τελικά τις έκανε και πήρε παληκαρίσιο βαθμό...ο ΟΦΗ δεν δείχνει σε κανένα γήπεδο σημάδια κατωτερότητας...και να θυμάστε ότι τόσο ο ΠΑΟ όσο και ο ΟΣΦΠ θα μαρτυρήσουν στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.....

ΥΓ. 1 ο κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ θα πρέπει να παραδειγματιστεί από την δουλεία του αλενατορε ΝΙΚΟΛΟ και επιτέλους μια φορά θα πρέπει ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ να κάνει και αυτός την δική του υπέρβαση
ΥΓ.2...αν ήρθε η ώρα του για το μεγάλο ΛΙΜΑΝΙ???? αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο ερώτημα με πολλές παραμέτρους...ο χρόνος θα δείξει....
                                                      
                                                                                                        

                                                     χαιρετώ
                                                                                                                                                   







23 Ιαν 2012

Στο Μυδράλιο του...DJANGO

Το ΑΣΤΡΟ λαμπρό που τον οδηγεί....το λεγόμενο και 'ΚΑΡΜΑ'

Μα ποιόν άλλον .....τον κυριολεκτικά ΑΘΑΝΑΤΟ......ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.....


Εδώ μιλάμε έχουν καταργηθεί όλοι οι νόμοι της φυσικής....αυτή η ομάδα δείχνει τόσο τρωτή αλλά τελικά είναι άτρωτη...χωρίς παίχτες, χωρίς διοίκηση, χωρίς κόσμο στο γήπεδο, εκτός Ευρώπης από Άυγουστο, με αντίπαλο ένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που τα πάντα λειτουργούν ρολόι και όμως κύριοι ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ....
Θα κάνω μια υποθετική ερώτηση, αν πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα, το καλοκαίρι πόσους εντεκαδάτους παίχτες πρέπει να πάρει??? Κατα την άποψη μου τουλάχιστον 7 βασικούς, ξέρετε τι σήμαινει αυτό??? Ότι αν πάρει τελικά αυτή η ομάδα την κούπα, τότε μιλάμε για ΘΑΥΜΑ....που γίνεται ένα στα 15 χρόνια στα αθλητικά δρώμενα...
Οι λόγοι που ο ΠΑΟ είναι πρώτος, έχοντας περάσει από έδρες φωτιά, είναι πολλοί, το χαμηλό επίπεδο του εν λόγω πρωαταθλήματος, οι εφευρέσεις του ΦΕΡΕΙΡΑ, ώς άλλος Κύρος Γρανάζης, η μη αναμενόμενη απόδοση ΛΕΤΟ, ΚΟΥΙΝΣΙ, ΖΕΚΑ, ΣΙΜΑΟ και του τερματόφυλακα (ΚΑΠΙΝΟ, ΚΑΡΝΕΖΗΣ), αλλά το πιο μεγάλο ατού αυτής της ομάδος δεν είναι άλλο από το ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ που την οδηγεί...και εννοώ την εύνοια της τύχης.το ΚΑΡΜΑ....αυτό το απίστευτο φεγγάρι που την φωτίζει....στην ζώη πάντοτε όλοι μας έχουμε φεγγάρια εύνοιας και ατυχίας αυτό είναι νόμος...κάποιες στιγμές αυτά τα φεγγάρια είναι παρατεταμένα...έτσι δεν λένε οι τζογαδόροι...αν σε 'πάει΄' μη σταματάς πόνταρε...αν δεν σε 'πάει΄' κάνε πάσο....ένα τέτοιο φεγγάρι είχε και η Εθνική στο EURO....Βέβαια ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ, μόνο με την τύχη δεν πας πουθενά...και εδώ βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, όπως ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ το 2004, έτσι τώρα ο ΦΕΡΕΙΡΑ.....Αυτό που σίγουρα βγάζει αυτή η ομάδα παίζοντας είναι η λεγόμενη 'φρεσκάδα'...κάνει μπαμ από μακρυά, όπως άλλωστε και το πολύ κάλο κλίμα μεταξύ των παιχτών....το ότι τα μεγάλα συμβόλαια δέχτηκαν να μείνουν απλήρωτα για χάρη των μικρών, μέχρι το καλοκαίρι, για μένα λεέι πάρα πολλά....Αν αυτή η ομάδα τελικά τερματήσει πρώτη και καρπωθεί τα 15μύρια της Ευρώπης, τότε μιλάμε για πραγματική της νεκρανάσταση....στις λαμπάδες που θα ανάψουν οι οπαδοί εκτός της Τύχης, του Φερειρα και του Λετο, μη ξεχάσουν να άναψουν και μια κοντή όσο είναι και το μπόι του, στον Senior ERNESTO VALVERDE, που αν και πολύ καλός προπονητής, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι αρχιμάστορας στο να κλοτσάει την καρδάρα που γεμίζει...έτσι χώρις λόγο.....

ΥΓ1. Αυτός ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ είναι ότι το καλύτερο και ελπιδοφόρο έχω δει από Έλληνα παίχτη στη θέση του μεσοεπιθετικού, εδώ και μια 15ετία (νινης, φετφα, καλοί αλλά αργοί), λίγο με φοβίζει όμως το μυαλό που δείχνει να κουβαλάει...σαν να 'Μητρογλίζει' λίγο στο τρόπο σκέψης και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο....Ίδωμεν....
                                                                                                                          χαιρετώ
                                                                                       

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Το απρόβλεπτο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Το Σάββατο σας είχα προϊδεάσει ότι οι «μεγάλοι» δεν θα καλοπεράσουν και προτού Βλαχοδήμος λαλήσει …μία και καλή, ήρθαν τα πάνω κάτω! Ο πρωταθλητής του καλοκαιριού Ολυμπιακός (των 14 μεταγραφών αν δεν έχω χάσει το μέτρημα) παραπαίει και το περίφημο βάθος του πάγκου τον έχει στείλει στα …βάθη του ωκεανού. Κ.Κ. Ερνέστο, Μαρινάκη και Κοβάσεβιτς πότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός? Είναι δυνατόν να μην αξίζει ούτε ένας από τους νεοφερμένους παίκτες να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού? Για πόσο νομίζετε ότι θα πιάνουν τα αλλοπρόσαλλα τρικ (βασικός ο Μαρκάνο βρέξει χιονίσει, έξω αριστερά ο Μιραλάς για να χωρέσουν οι υπόλοιποι στην 11άδα)? Η ομάδα αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ηρεμία, ταπεινοφροσύνη (ειδικά οι βεντέτες) και αποδείξεις στο γήπεδο όχι στα λόγια…

Στην άλλη όχθη του ποταμού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων που όμως αποδεικνύει περίτρανα ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Συσπειρωμένη ομάδα, παλεύει όλα τα παιχνίδια (έχει κλέψει πολλούς βαθμούς στο 90+) και με συγκεκριμένο πλάνο παίρνει αυτό που θέλει, έστω και με 1 – 0. Η …κατά λάθος παραμονή του Φερέιρα δικαιώνεται. Τρεις παίκτες έφερε, οι 2 ήταν λίρα εκατό (Κουίνσι, Ζέκα). Πολύ καλή διαχείριση του υλικού παρά τους ελάχιστους πόρους και παίρνει το 100% από κάθε παίκτη (το αντίθετο δηλαδή από τον Ολυμπιακό). Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα και αν πάρουν τα μυαλά κάποιων στο τριφύλλι αέρα, μπορεί να γυρίσουν όλα τούμπα! Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε άψογα μέχρι σήμερα ως αουτσάιντερ, θα κάνει το ίδιο και σαν φαβορί?

ΥΓ1: Φίλοι μου Ολυμπιακοί πέρυσι όλοι σας γκρινιάζατε για το Ριέρα. Φέτος μήπως θα τον θέλατε στην ομάδα?
ΥΓ2: Έχετε καταλάβει ότι δεν σχολιάζω τη διαιτησία, γιατί ειδικά οι δύο (για να μην πω τρεις) μεγάλοι του ΠΟΚ δεν δικαιούνται να ομιλούν για το θέμα, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, ακόμη κι αν έχουν δίκιο. Ένα εις βάρος τους σφύριγμα σήμερα σημαίνει πολλά υπέρ τους αύριο εις βάρος των «μικρών».

Σας χαιρετώ

Ο Καρχαρίας

                                                                     

22 Ιαν 2012

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


 Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη σήμερα ο ισπανός έπρεπε να ήταν ήδη στην φυλακή και ο κύριος Μαρινακης συγκρατούμενος του ως συνεργός εγκλήματος. Γιατί το να χάνεις αυτό το πρωτάθλημα είναι έγκλημα και μάλιστα κατ εξακολούθηση.
Τελικά το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο. Ότι αξίζεις παίρνεις. Ο κύριος Βαλβερδε μάζεψε μια ντουζίνα ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ παίχτες για να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Παίχτες που ούτε στην κουκουβαουνες δεν κάνουν. Ποιος Αμπντουν και ποιος Μαρκανο? Καλά για Ορμπαιθ και Φουστερ δεν το συζητώ.
  • Άργησε σήμερα ο Ουζουνίδης να βάλει τον Βλαχοδήμο στην πλευρά του Μαρκανο. Αν το είχε κάνει νωρίτερα το κοντέρ θα έγραφε παραπάνω. Και ο …..μεγάλος ισπανός κοίταζε και αγνάντευε!!! Δώστε μου εμένα 1,7 εκατομμύρια να κάτσω στον πάγκο καλύτερο κοουτσάρισμα θα κάνω. Δεν του έκανε ο Τζαβέλλας το καλοκαίρι. Βέβαια πως αλλιώς θα έπαιζε το πουλεν του ισπανού.
  • Λένε όλοι οι ειδήμονες ότι ο ολυμπιακός έχει το πιο πλήρες ροστερ της δεκαετίας. Τόσο ξέρουν κι αυτοί τόσα λένε. Όταν περιμένεις από Αμπτουν, Ντιογκο και Φουστερ να σου γυρίσουν το ματς είσαι άξιος της μοίρας σου.
  • Ο Τοροσίδης τι έκανε στον πάγκο όλο το ημίχρονο? Αμολουσε χαρταετό? Είναι δυνατόν να αφήνεις εκτός τον καλύτερο διεμβολιστη σου για να παίξει δεξιά ο Μοντεστο που ούτε ταχύτητα ούτε σέντρα έχει. Και όμως για τον κύριο Βαλβερδε είναι.
  • Ένα ημίχρονο πήγε χαμένο. Ότι καλό γινόταν το κατέστρεφε ο Αμπντούν.
  • Στηρίζεται ο ολυμπιακος ακόμα στον Ιμπαγάζα. ΑΑΑΑ ξέχασα το μεγάλο ματι του Βαλβερδε έφερε τον ….νέο Ιμπαγαζα τον Γιέστε!!!!! Που να τα πω αυτά και να μην με πάρουν για τρελό!!! Ήμαρτον.
  • Έχει γεμίσει ο Ολυμπιακος παίχτες ΦΛΩΡΟΥΣ!!! Εκτός Τοροσίδη, Αβρααμ, Μελμπεργκ, Μανιάτη, Τζιμπουρ και Μιραλας. Που είναι τα …..Κωλόπαιδα Τζιοβάνι, Καστίγιο, Γεωργάτος κλπ???
Και το κακό είναι ότι όλα αυτά έγιναν με την συναίνεση του προέδρου. Το μόνο που ακούγαμε όλο το καλοκαίρι είναι «τα κλειδιά στον κύριο Βαλβερδε». Μα κύριε Μαρινακη όταν βάζεις τα λεφτά σου κάπου κοιτάς και να τα διασφαλίσεις. Εννοείται ότι ο προπονητής θα έχει το κουμάντο ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. Εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής. Τι να το κάνω εγώ τώρα να τον διώξεις (λέμε τώρα) όταν θα έχεις χάσει το πρωτάθλημα. Έλα εδώ κύριε Βαλβερδε. Μου έφερες Ορμπαιθ, Γεστε, Μαρκανο Αμπντουν κλπ. Τα λεφτά μου πήγαν στα σκουπίδια!!! Είσαι υπόλογος. Έτσι έπρεπε να φερθείς πρόεδρε. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Και εμείς εδώ στο superfootball δεν το παίζουμε μετά Χριστόν προφήτες. Τα λέμε από καιρό. Και ο DJANGO και ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!  


ΥΓ Όλα τα παραπάνω ισχύουν είτε ακόμα πάρει ο Ολυμπιακος το πρωτάθλημα είτε ακόμα και το ΟΥΕΦΑ.
ΥΓ 1 Μπορεί η κριτική να είναι σκληρή για τον Βαλβέρδε αλλά τέτοιες εμφανίσεις σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Και δεν ισοπεδώνω τα πάντα απλά πιστεύω ότι ο Βαλβερδε έχει ΑΠΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ την ομάδα του Πειραιά. Έχει πάει ενάντια στο DNA της.
ΥΓ 2 Δεν έπαιξε άσχημα ο ολυμπιακος σήμερα αλλά στις νευραλγικές θέσεις της εντεκάδας έχει παίχτες με χαμηλή ποιότητα. Πολύ χαμηλή. Και εδώ είναι Η ΕΥΘΥΝΗ Βαλβερδε και προέδρου.
ΥΓ 3 Καθαρό πέναλτι στο Τοροσιδη στο 93 αλλά θάφτηκε από την συνολική εικόνα.
ΥΓ4 Δηλαδή τον Ολυμπαικο τον ονειρεύονται οι οπαδοι με Μαρκάνους, Φουστερ, Αμπντουν και Μονχε??? Και όχι με Τζιοβανι, Ριβαλντο, Τζολε, Γκαλετι κλπ???


   Χαιρετώ
Ο πεταλούδας

                                                                          

Στο Μυδράλιο του...DJANGO

 το κελί στο οποίο πρέπει να είναι κλεισμένος ο VALVERDE και το πεντακάθαρο πέναλντι στον ΤΟΡΟΣΙΔΗ


μετά από αυτούς τους τραυματισμούς, είδε όνειρο και άφησε έξω ΤΟΡΟΣΙΔΗ, MAKOUN,...δεν υπάρχει αυτό, καταλαβαίνω απόλυτα τους φίλους τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ για το ότι δεν μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση γι αυτό.........το σύστημα ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ήταν απλό....μαζεμένοι πίσω, χτυπάμε με κρυφές μπαλλιές πίσω από την άμυνα του ΟΣΦΠ, πάντοτε πάνω στον αδύναμο κρίκο του....ποίος είναι αυτός???? ΜΑΡΚΑΝΟ κύριοι.....ΜΑΡΚΑΝΟ.....κύριοι........'Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ'......κύριε VALVERDE έτσι όπως κατέβασες την ομάδα έχασες ένα ολόκληρο 50λέπτο....τα είπαμε φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, με αυτόν το μεταγραφικό σχεδιασμό ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κάηκε κυριολεκτικά....

ΥΓ.1 Το πέναλντι πάνω στον ΤΟΡΟΣΙΔΗ ήταν πεντακάθαρο...μέχρι και ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ θα το σφύριζε...η ομάδα του ΠΕΙΡΑΙΑ θα πληρώσει το οφσαιντ του ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ πέρυσι και μάλιστα ακριβά...για την διαιτησία από εδώ δεν ασχολούμαστε, μια φορα θα το γράψω, φέτος με χειρουργικό τρόπο, 'λεπτή χειρουργική' όμως, σπρώχνει την πράσινη ομάδα...ο ΟΛΥΜΝΠΙΑΚΟΣ για να πάρει ένα πεντακάθαρο πέναλντι πρέπει να γίνει κοσμογονία, δεδομένου και το καθαρό ακυρωθέν goal με τον ΟΦΗ στο 2-2 στο ΦΑΛΗΡΟ, μιλάμε ήδη για 3 υπερπολύτιμους βαθμούς χαμένους, αντίθετα η ομάδα της ΠΑΙΑΝΙΑΣ δεν έχει αδικηθεί πουθενά, παρέχοντας πλήρη ασυλία στον ΛΕΤΟ ο οποίος σε κάθε γήπεδο δημιουργεί απίστευτες αφορμές για να αποβληθεί αλλά κανείς δεν τολμάει να το κάνει....
 ΥΓ. 2  Το ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα το αναλύσουμε σύντομα

                                                                                                                                    χαιρετώ