19 Ιαν 2012

ΦΕΡΕΙΡΑ ΤΟ....ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Την γνώμη μου για τον Πορτογάλο και για την αξία του την έχετε διαπιστώσει από τα άρθρα μου κατά καιρούς. Την φετινή του δουλεία την εκτιμάω πολύ. Έχει φέρει καινούργια πράγματα και νέες τακτικές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανακάτεψε την τράπουλα και παρουσίασε μια άκρως αξιοπρεπής και ανταγωνιστική ομάδα, παρόλο το περιορισμένο και σε γενικές γραμμές "αδύναμο" ρόστερ του ΠΑΟ. Είναι πλέον φαβορί για το πρωτάθλημα και όλα αυτά του πιστώνονται δίχως αμφιβολία. 
Από την άλλη όμως δεν μπορώ να παραβλέψω τα συνεχόμενα λάθη που βλέπω καιρό τώρα. Λες και έχει πέσει ο διακόπτης και στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε έναν άλλο Φερέιρα. Καμία φρεσκάδα στο κοουτσάρισμα. Καμία καινοτομία. Λάθος επιλογές Και κυρίως αλλοπρόσαλλες εξωγηπεδικές συμπεριφορές. Η αρχή έγινε στο Αγρίνιο όπου δήλωσε να μην παίξει ο τιμωρημένος Λέτο. Πράγμα που ούτε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα έκανε. Ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να τον δηλώσει να μην παίξει στο εντός με την Κέρκυρα. Σαφώς με μικρότερο δείκτη δυσκολίας. Αποτέλεσμα? έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς.
Στην συνέχεια στον αγώνα με την Κέρκυρα παρουσίασε μια ομάδα χωρίς πλάνο και τακτική, και το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ χτές που πήγε να πάρει τον τίτλο του άρχοντα της γκέλας. Βλέπεις ότι η ομάδα δεν τραβάει και συ κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν αλλάζεις τίποτα!! Δεν γυρνάς το σύστημα, απλά κάνεις αλλαγές προσώπων. Πετρόπουλος αντί Τοτσε και Μαυριας αντί Κουίνσι. Αλλαγές προσώπων και όχι διάταξης. Λες και έχει εγκλωβιστεί ο ΦΕΡΕΙΡΑ στον στόχο του πρωταθλητισμού και έχει θολώσει. Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟ περνάει ΚΟΙΛΙΑ και ο Πορτογάλος είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει άσσο από το μανίκι του και να παρουσιάσει την ομάδα του πρώτου γύρου.

ΥΓ.      Όσο για τις δηλώσεις και την συμπεριφορά του, ειδικά στα Γιάννενα, τα είπαμε και προχτές. Μόνο κακό κάνει στο ΠΑΟ και τον εαυτό του.
ΥΓ 1    Τον καλό ΦΕΡΕΙΡΑ τον έχει ανάγκη το ελληνικό πρωτάθλημα.
ΥΓ2     Περιμένω με ανυπομονησία την μάχη στην σκακιέρα του ΟΑΚΑ μεταξύ των 2 καλύτερων προπονητών. 
ΥΓ3    Η γκέλα τριγυρίζει έξω από την Παιανία.....Για να δούμε θα μπει μέσα?? Παραμονεύει και ο Δώνης και καπάκι ο Παράσχος.......

     χαιρετώ
ο Πεταλούδας
                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου