28 Ιαν 2012

ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ

Καλημέρα φίλοι μου!

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη σας συμμετοχή στην τελευταία ψηφοφορία, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Νικητής με το οριακό 33% ως καλύτερος προπονητής της Super League ο Λάζλο Μπόλονι του ΠΑΟΚ. Η νέα ψηφοφορία σας θέτει το κρισιμότερο φετινό δίλημμα με αντιμέτωπους τους αιώνιους... Επίσης να πω ότι έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του Σκηνοθέτη στην ενότητα των derbies και μαθαίνω ότι έρχονται πολλές εκπλήξεις. Κάντε το πέρασμα σας από εκεί και δεν θα χάσετε!

Ας περάσουμε όμως στα δικά μας. Η ΑΕΚ ζει την πιο κομβική περίοδο στην ιστορία της όπου πλέον κρίνεται όχι μόνο το αγωνιστικό της μέλλον, αλλά η βιωσιμότητα της ως η μεγάλη ομάδα που ξέρουμε. Θα κάνει ΜΠΑΜ? Η αυριανή συνάντηση των επιφανών φιλάθλων της και πρώην παραγόντων ελπίζω να έχει αποτέλεσμα, γιατί οι κόκκοι στην κλεψύδρα είναι πια ελάχιστοι... Μετά την αποχώρηση του Κάλα, οι ποιοτικοί παίκτες του ρόστερ λιγοστεύουν και ούτε θέλω να φαντάζομαι την περίπτωση να φύγει και ο Κ. Μανωλάς με τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δηλαδή θα δουν οι φίλοι της ΑΕΚ βασικό το Χέλγκασον για το υπόλοιπο της σεζόν, όταν με αυτή τη φανέλα έχουν αγωνιστεί αμυντικοί όπως ο Γκαμάρα και ο Στ. Μανωλάς? Ας βρεθεί γρήγορα μια λύση για αποπληρωμή των χρεών και από εδώ και πέρα η ΑΕΚ να πορευτεί με το μοντέλο χαμηλών συμβολαίων και εξελίξιμων παικτών. Η ειρωνία? Αύριο καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι στο ίδιο τούνελ με εκείνη...

Ας δούμε όμως λίγο και το στοίχημα όπου στη 19η στροφή του πρωταθλήματος υπάρχουν ουκ ολίγα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στην Κρήτη σήμερα ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να καθορίσει τους στόχους της σεζόν... Μετά την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου, με νίκη επί της Ξάνθης βάζει πλώρη και για τα play off. Οι Κρητικοί είναι με καλή ψυχολογία και με τον Παπουλή σε δαιμονισμένη φόρμα. Οι Ακρίτες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού θα έχουν προσγειωθεί? Η τετράδα Πόι-Βλαχοδήμου-Μαρσελίνιο και Μαρκόφσκι κάνει θαύματα φέτος και θα αποτελέσει για άλλο ένα παιχνίδι την αιχμή του δόρατος για την Ξάνθη? Η λογική λέει Χ, αλλά το ένστικτο μου 1.

Νυν υπέρ πάντων αγών στα Γιάννινα όπου κατά τη γνώμη μου παίζεται και μια καρέκλα προπονητή! ΠΑΣ-Παναιτωλικός με τους Αναστασιάδη και Τεννέ να είναι κάτω από την γκιλοτίνα... Ο χαμένος μάλλον μας αποχαιρετά. Για τους Ηπειρώτες αυτή φαίνεται ως μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να φύγουν από τον πάτο. Σας έχω ξαναπεί όσο δεν βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, αυτή η ομάδα θα φυτοζωεί. Ο Παναιτωλικός με τα μεγάλα όνειρα θα αρκεστεί τελικά στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού. Πρόσθεσε στο ρόστερ του δύο παίκτες για ενίσχυση της γραμμής κρούσης του (Ονουάτσι, Ακαλέ) με πολλά ερωτηματικά ως προς τον 2ο. Όμως αύριο θα στηριχτεί για άλλη μια φορά στους άσφαιρους Καμαρά και Χαριστέα. Χ από εδώ μέχρι τα Γιάννινα!

Σας χαιρετώ

Ο Καρχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου