7 Ιαν 2012

Ο Χρησμός του... Πεταλούδα

Aς εγκαινιάσουμε και την στήλη του στοιχήματος! Καταρχήν να ξεκαθαρίσω οτι το στοίχημα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Ο καθένας έχει την δική του προσέγγιση των αγώνων. Σε ευτή την στήλη θα ασχοληθούμε με τις μικρές και μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας. Κατα την άποψη μου τα πιο 'λέβέντικα΄' πρωταθλήματα. Πρωταθλήματα στα οποία χαίρεσαι να ποντάρεις. Ξεκινάμε με ένα περίεργο κουπόνι και λέω περίεργο γιατι περιλαμβάνει αγώνες κυπέλου. Ένας θεσμός που οι εκπλήξείς και η επιβεβαίωση των αουτσάιντερ ειναι πιο πιθανή από οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα. Πάμε κατευθείαν στο ψητο. Τον τρόπο που εγώ προσεγγίζω τα παιχνίδια θα τον δούμε σε άλλη στήλη. Λοιπόν απο το σημερινό κουπόνι κατέληξα σε 2 αγώνες:

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ  

Ομάδα τσαμπιονσιπ η Γουότφορντ έχει προφανώς το προβάδισμα απέναντι στην Μπραντφορντ που βρίσκεται 2 κατηγορίες κάτω. Το εντός έδρας ρεκόρ της γουοτφορντ είναι 5-4-4. Η Μπράντφορντ έχει κάνει πολλές μαγκιές φέτος στα κύπελα, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αποκλεισμός  στο τρόφι των Χαντερσφιλντ, Σεφιλντ Γουενσντει και Σεφιλντ Γιουναιτεντ. Ονόματα πολύ μεγαλύτερα απο την Γουοτφορντ. Αφου το έκανε με αυτές γιατί να μην το κάνει και σήμερα? Στα υπόψιν και η πολύ σημαντική απώλεια του εξτρεμ Καιτλι για την Γουοτφορντ ενός παιχτη που στα τελευταία παιχνίδια ειναι ο ΜVP της Παμε λοιπόν με το Χ2 της Μπραντφορντ σε τιμές 4.6/8.00

ΦΟΥΛΑΜ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Κλασσικό λονδρέζικο ντέρμπυ. Με 7000 οπαδούς στο πλευρο της η Τσαρλτον η οποία έχει πολύ δυνατο ρόστερ και φιγουράρει στην κορυφή της Α Αγγλιας. Χωρίς πολλά πολλά πάμε με το ξερό 2 μέσα στο Κρέιβεν Κοτατζε το οποίο υπάρχει σε τίμη που φτάνει και το 7.8.

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε......












1 σχόλιο: