26 Ιαν 2012

ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

 Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Χτες έχασε ο ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στο κύπελλο και αποκλείστηκε. Ήταν όντως ένα γερό πλήγμα για το πρεστιζ του δικέφαλου του Βορρά, αλλά αυτό που ακολούθησε αποδυκνείει πόσο…ΑΣΧΕΤΟΙ οπαδοί είμαστε εδώ στην Ελλάδα. Πόσο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ποδοσφαιρικά είμαστε και πόσο ΚΑΚΟ κάνουμε στις ομάδες μας.
Μπήκαν λοιπόν οι….επιστήμονες μέσα για να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό και καταφέρθηκαν εναντίον της διοίκησης Ζαγοράκη.
Μήπως νομίζουν οι φίλοι Παοκτζήδες ότι έγιναν Μπαρτσελόνα? Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έπρεπε να ήταν στο χείλος της διάλυσης με τα χρέη και τις οφειλές προς τρίτους. Αν βρίσκεται εκεί που είναι τώρα το χρεωστάει αποκλείστηκα στον Ζαγοράκη. Τα χρέη είχαν δέσει θηλιά στο λαιμό του ΠΑΟΚ και ο ΤΕΟ αναγκάστηκε να πουλήσει τους καλύτερους παίχτες για να απαλλαγεί από τα μεγάλα συμβόλαια και να εξοικονομήσει χρήματα. Η πλέον πιο ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ λύση και μπράβο του. Έκανε την καλύτερη οικονομική διαχείριση. Εν αντιθέσει με τον ΝΤΕΜΗ και τους υπόλοιπους μετόχους που καταχρέωσαν την ΑΕΚ και την έφτασαν στην κατάντια που είναι τώρα.
Τι ήθελε, δηλαδή ο κόσμος του ΠΑΟΚ? Να κρατήσει Βιερίνια Κοντρέρας κλπ για να πάρει το κύπελλο? Και μετά πως θα επιβίωνε η ομάδα? Με ΚΟΥΜΠΙΑ? Αφού βάζουν το χέρι στην τσέπη και πιάνουν το παπούτσι!!! ΕΛΕΟΣ. Αντί λοιπόν να δούνε την πορεία της ΑΕΚ και να παραδειγματιστούν αυτοί καταφέρονται κατά του Ζαγοράκη. Κανονικά έπρεπε να του κάνουν άγαλμα έξω από την τούμπα. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος πρόεδρος, αλλά στην παρούσα στιγμή έπρεπε να του αναγνωρίσουν το γεγονός ότι οι κινήσεις που έκανε ήταν αποκλείστηκα και μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ. Και στο φινάλε ένας αποκλεισμός από το κύπελλο δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά με την βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ. Βγάλτε επιτέλους τις ΤΣΙΜΠΛΕΣ και δείτε την πραγματικότητα πριν να ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ!!!
     

       Χαιρετω
  Ο πεταλουδας
                                                                        

1 σχόλιο:

  1. kala ta les!!!
    grapse kai gia tin axaristia kapion allon sto prosfato parelthon apenanti se enan proedro pou tous ta edose ola kai sto telos ton giouxarane! (xereis ti ennoo) Kamia paideia file mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή