9 Ιαν 2012

ΨΗΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ....ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!!

Αγαπητοί μου ψηλοί σας χαιρετώ! Σήμερα εγκαινιάζω με τον κολλητό μου τον κοντό (που νομίζει ότι είναι έξυπνος και με πλούσια προσόντα, επειδή έτσι λένε κάποιες παροιμίες για να τον κάνουν να νιώθει άνετα που με κοιτάει με τα κυάλια) τη νέα μας στήλη… Θα ασχοληθόυμε με τι άλλο??? Με τα πεπραγμένα της 16ης αγωνιστικής… Λοιπόν εν τάχει έχουμε και λέμε:
Πολύ λίγα γκολ (8 τον αριθμό) λες και ήταν μαλωμένοι οι επιθετικοί με τα δίχτυα! Τέτοια αφλογιστία ούτε από τυφλό πιστολέρο (δεν αναφέρομαι φυσικά στον Django)… Ο Ολυμπιακός επαναπαύτηκε στα 6 που έβαλε στη Δόξα στο Φάληρο και το πλήρωσε ακριβά, κάνοντας το τριφύλλι να μοιάζει πλέον φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί (μάζεψε 1 στο Αγρίνιο στο 93’, άλλους 3 χθες έστω και δύσκολα) και συνεχίζει! Από εκεί και πέρα οι παίκτες της ΑΕΚ δεν πτοούνται από τα οικονομικά προβλήματα και οδηγούν την ομάδα στην 3η θέση… Για τα play-off οι διεκδικητές είναι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Ξάνθη με τους Περιστεριώτες και τους Ακρίτες να δείχνουν μέχρι σήμερα αξιοζήλευτη σταθερότητα. Ο Άρης δεν προλαβαίνει και καλά θα κάνει να ρίχνει και μια ματιά στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας μην την πάθει όπως άλλες χρονιές, το ίδιο ισχύει και για τον Εργοτέλη. Στην ουρά τι να πει κανείς… Η Δόξα παίζει για την τιμή των όπλων αλλά όπως αποδείχτηκε είναι ικανή να κάνει τις ζημιές της ακόμα και σε μεγάλους (μην υποτιμάτε τον Κατσαβάκη). Ο ΟΦΗ όσο αντέχει από την έλλειψη ρευστού και οι Αστέρας – Παναιτωλικός όσο κερδίζουν στην έδρα τους δεν κινδυνεύουν. Επίσης ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο αδυνατεί να βρει λύσεις στο σκοράρισμα θα είναι ο βασικότερος υποψήφιος για υποβιβασμό, ενώ Λεβαδειακός, Κέρκυρα και Πανιώνιος θα δώσουν μάχη μέχρι εσχάτων!

Δίνω τη σκυτάλη στον κοντό…

Καλημέρα παιχτούρες μου.....Αρχή και για την νέα μας στήλη με το κολλητάρι τον ψηλό. Μαζί απο τα σχολικά χρόνια έχουμε κάνει αναλύσεις επί αναλύσεων και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να συνργαστούμε σε μια πιο...επίσημη βαση. Πάμε λοιπόν στην ταμπακέρα. Έγινε η πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου με αρνητικό ρεκορ παραγωγικότητας αφού σημειώθηκαν μόλις 8 γκολ. Τι γεύση μας άφησε όμως?
·       Ο ΠΑΟ επιβεβαίωσε οτι περνάει παρατεταμένη κοίλια αφού δεν έχει την φρεσκάδα των πρώτων αγωνιστικών. Δικαιολόγίες υπάρχουν (απουσιες, μικρό ρόστερ) αλλά το καμπανάκι έχει ήδη χτυπήσει.....
·       .....και ο Ολυμπιακός λες και φορούσε οτοασπίδες και δεν το άκουσε. Στην γκέλα της χρονιάς άφησε 2 πολύτιμους βαθμούς στη Θεσλλονικη (το τονίζω) και οχι στη Δράμα. Προκλητικά αδιάφορη η εμφάνιση των πρωταθλητών που έκανα μόνο 2 φάσεις απέναντι στην ουραγό Δοξα. Σημαντικές ευθύνες απο Βαλβέρδε. Senior στο 0-0 δεν βγάζεις τον Πάντελιτς και επιτέλους ας σταματήσει αυτη η εμμονή με τον Φούστερ στα «εύκολα» ελληνικά ματς. Όχι οτι χρειάζεται ο Ερνέστο για να νικήσεις την Δράμα αλλά τα λάθη να λέγονται.
·       Αρνητκή εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις Φερέιρα. Του έχουν πιπιλίσει το μυαλό του πορτογάλου εκεί στην παιανία και όλο κλάψα είναι. Μια για διαιτησια μια για παραρτήματα. Στο τέλος θα καταντήσει γραφικός. Αδικεί την δουλειά του έτσι. Άσε που η Κερκυρα έπαιξε τόσο ανοιχτά όσο ανοιχτά είναι τα σ΄θνορα μας στον Έβρο.
·       Αντιθέτος εμένα μου έκαναν θετική εντύπωση τα όσα είπε ο Μπόλονι μετά το ματς στην Ξάνθη. Ο άνθρωπος με το να λέει οτι δεν θέλω δανεικούς γιατί δεν γουστάρω να φτιάχνω παίχτες για άλλους έδειξε οτι και όραμα και στόχους έχει για τον Παοκ. Μπράβο mister.

ΥΓ. Μαγική εικόνα στο περιστέρι. Τουλάχιστον την ισοπαλία δικαιουταν ο alenatore.

ΥΓ 1. Τελικά πόσο παραρτηματα του Ολυμπιακού ειναι η Τρίπολη, Ο ΟΦΗ και η Δράμα? Και στα 3 αυτα παιχνίδια έχει της απώλειες του ο ΟΣΦΠ. ΤΥΧΑΊΟ?Δεν Νομίζω!! Couch Φερέιρα την θυμάσαι την διαφήμηση της Stimorol?

ΥΓ 2 Welcome back Neri CASTILLO. Τον καλό Νερι τον χρειάζεται το ελληνικό πρωτάθλημα.


Με μπαλλαδόρικους χαιρετισμούς ο ψηλός και ο κοντός.....











                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου