21 Ιαν 2012

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ... ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ?

Καλημέρα σε όλους!

Έληξε άλλη μια ψηφοφορία με νικητή το Μέγερι ως παίκτη-αποκάλυψη της Super League με ποσοστό 45%. Όμως επειδή πλησιάζουν οι αγώνες του Σ/Κ, όλοι οι συντελεστές του blog θα σας δώσουμε τις προβλέψεις μας για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Όπως θα έχετε καταλάβει συνήθως μένω σε "γνώριμα νερά", οπότε στα σαγόνια μου θα πέσουν κι αυτή τη φορά αγώνες από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεκινάω με τη μάχη στη Λιβαδειά όπου πιστεύω ακράδαντα σε ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 0-0 ή 1-1, καθότι πρόκειται για 2 ομάδες που αγαπάνε το σημείο Χ... Οι ενισχυμένοι Βοιωτοί θα κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά ο ανεβασμένος ΟΦΗ παρά την κούραση του από το παιχνίδι Κυπέλλου, πιστεύω ότι θα τσιμπήσει τον πολύτιμο βαθμό.

Στο Αγρίνιο έχουμε άλλον έναν νυν υπέρ πάντων αγών. Ο Παναιτωλικός είναι σε κρίση, άρχισαν τα λαϊκά δικαστήρια μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά στην έδρα του δεν χάνει! Οι παίκτες του θα μασάνε σίδερα και εύκολα ή δύσκολα με τη βοήθεια των οπαδών θα λυγίσουν την αντίσταση της άσφαιρης Κέρκυρας. Σκορ 1-0 ή 2-0, διαλέχτε... Τους μεγάλους του ΠΟΚ αυτή τη φορά δεν τους ακουμπάω, είναι τόσο πεσμένοι που πραγματικά δεν θα μου κάνει εντύπωση αν έχουν όλοι τους απώλεια βαθμών...

Εις το επανιδείν και καλά κέρδη

Ο Καρχαρίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου