25 Ιαν 2012

ΑΣΤΕΡΙ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ

Καλησπέρα σε όλους!

Ημέρα Κυπέλλου σήμερα σε όλη την Ευρώπη με μικρή δόση από Super League και φροντίζουμε να σας βάλουμε στο κλίμα... Θαυμάστε το αφιέρωμα στα 5 καλύτερα el clasico για το Κύπελλο Ισπανίας, όπου θα δείτε και γνώριμες φιγούρες (Τζιοβάνι, Βίκτορ Μουνιόθ)!

Ας επιστρέψουμε όμως στα δικά μας και στον Ατρόμητο, που για 2η συνεχή χρονιά βάζει πλώρη για τελικό. Οι εφτάψυχοι Περιστεριώτες άλωσαν το κάστρο της Τούμπας ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ και αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με αργά βήματα κάθε χρόνο, σταθερό κορμό παικτών που ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας, συνετή οικονομική πολιτική από τη διοίκηση και πολλή δουλειά από τον προπονητή των ...τελικών Δώνη, το αστέρι του Ατρόμητου λάμπει ψηλά.

Ο ΠΑΟΚ κάθισε στο γρήγορο 1-0, προσπάθησε να κάνει διαχείριση του σκόρ και το πλήρωσε. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το δικέφαλο να φτάσει σε τελικό μετά το 2003 και άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο. Αυτή τη φορά μήπως φταίει το κατεστημένο του ...Περιστερίου? Αργό το κέντρο με τον βαρύ Γκαρσία, κουρασμένος ο Λαζάρ, περίμεναν στην Τούμπα τον βετεράνο Ίβιτς να κερδίσει το ματς? Τώρα θα φανεί πόσο μάγκας είναι ο Μπόλονι, να μην αφήσει την γκρίνια της κερκίδας να επηρεάσει τους παίκτες του.

ΥΓ: Ήθελα να ξερα, τι περισσότερο έχει ο Μαρκάνο από το Φυτανίδη?

Σας χαιρετώ

Ο Καρχαρίας

 

2 σχόλια:

  1. re paidia gia to katharo penalnti tou araam papadopoulou sto 6 lepto giati de vgike kanis na pei tpt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά δεν σχολιάζω τη διατησία. Όπως θα είδες δεν αναφέρθηκα ούτε στο πέναλτι του Τοροσίδη στην Ξάνθη, ούτε σε άλλες αποφάσεις υπέρ ή κατά των αιωνίων. Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο το κομμάτι της πίτας που αναλογεί στον καθένα είναι αντίστοιχο του μεγέθους του... Δηλαδή το να να αναλύσουμε όλες τις φάσεις τι νόημα έχει?

    Καρχαρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή