27 Ιαν 2012

ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ


                                                                        

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Άρχισαν τα όργανα λοιπόν. Στην σημερινή συνεδρίαση της SUPER LEAGUE έδωσε το παρόν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και έγινε το έλα να δεις. Ήρθε σε τρομερή ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ με τον Δημήτρη Γόντικα για τις δηλώσεις του τελευταίου περί «φιλικών». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του ζήτησε να ανακαλέσει ο Γόντικας αρνήθηκε και αν δεν επεμβαίνανε  οι πιο ψύχραιμοι δεν ξέρω και εγώ που θα φτάναμε.
Είναι προφανές ότι το πρωτάθλημα θα έχει πολλά σίριαλ ακόμα. Τίποτα δεν θεωρείτε δεδομένο. Ο ΠΑΟ θα κοιτάξει να διατηρήσει τα κεκτημένα και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να ανατρέψει τα δεδομένα. Και οι δύο δεν θα πάνε με τον σταυρό στο χέρι εννοείται. Θα ακολουθήσουν τον παραδοσιακό greek way. Δηλαδή το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Θα χρησιμοποιήσουν ότι δυνάμεις έχουν εκτός των τεσσάρων γραμμών προς όφελος δικό τους και εναντίων των άλλων. Περιμένουμε με ενδιαφέρων το επόμενο δίμηνο να ….απολαύσουμε αυτήν την κόντρα που θα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ΘΑΨΕΙ ακόμα πιο βαθιά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά του champions league και δεν αφήνουν κανένα αδιάφορο. Το μόνο που θα ευχηθώ εγώ είναι να μην έχουμε στο ΟΑΚΑ ότι είχαμε πέρυσι στο Γ.Καραισκάκης.

ΥΓ. Αλήθεια τι δουλεία είχε ο Γόντικας με τον Πίλάβιο πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, να τα λένε κρυφά για 3 ώρες????? Και λέω ΚΡΥΦΑ γιατί δεν υπήρξε ανακοίνωση για επικείμενη συνάντηση τους.
ΥΓ 1 Ξεκάθαρα υπεύθυνος για ότι συμβαίνει φέτος είναι ΚΑΙ ο Πιλάβιος που δεν κρατάει τις ισορροπίες.
ΥΓ 2 Είπαμε είναι πολλά τα λεφτά……Βαγγέλη και Τζίγκερ!!!   


    Χαιρετώ
Ο πεταλούδας 

                                                                    

1 σχόλιο:

  1. simfono se ola osa ipes parapano se ena omos diafono sto oti o pilavios ine fetos kai aftos ipefthinos diladi perisi den itan k aftos ipefthinos i telospanton osa xronia einai proedros tis epo!oso gia to oaka nomizo oti den tha ginei tpt ektos an prokalesoun ton kosmo oi gnostoi k mi exsereteoi tasos mitropoulos k savas theodoridis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή