12 Ιαν 2012

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ

ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Αιμοδιψείς καρχαρίες μου καλησπέρα!
Μιας και χθες έπιασα στα σαγόνια μου τους παράγοντες των ελληνικών ομάδων, είπα να συνεχίσω με άλλο ένα επίκαιρο θέμα για να τους ανοίξω τα μάτια, ειδικά στους σημερινούς δύσκολους καιρούς… Λοιπόν έχουμε και λέμε: Ο Νίνης φεύγει ελεύθερος για την Πάρμα με το νόμο Μπόσμαν, τον Μανωλά που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι τον γλυκοκοιτάζει η Έβερτον, ο Γκέντσογλου κι αυτός πάει για άλλες πολιτείες χωρίς η καταχρεωμένη ΑΕΚ να βάλει φράγκο στα ταμεία της! Από προγραμματισμό στα συμβόλαια που λήγουν άλλο τίποτα… Έτσι δεν έχουν χάσει τόσες ομάδες παίκτες που θα τους απέφεραν οικονομικά οφέλη? Όταν βλέπεις ότι κάποιος «κάνει νερά» ή δεν μπορείς να τον ικανοποιήσεις οικονομικά 1 – 1,5 έτος πριν λήξει το συμβόλαιο του γιατί να μην τον πουλήσεις? Όλοι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι δηλαδή που ακολουθούν τέτοια πολιτική, βλέπετε να έχουν ενδοιασμούς? (Άρσεναλ με περιπτώσεις Φάμπρεγας, Νασρί) Οι μόνες ομάδες που ξέρουν να πουλάνε στην Ελλάδα είναι ο Πανιώνιος και η Ξάνθη. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται να το έχει καταλάβει αυτό και ο Ολυμπιακός. Δεν ανανεώνεις κε Κυρ. Παπαδόπουλε και του χρόνου μένεις ελεύθερος? Άντε στη Σάλκε να κονομήσω κι εγώ €2 εκατ. Σκεφθείτε πόσα περιουσιακά στοιχεία έχουν χαθεί από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα:
Μπλάνκο, Τζιμπούρ από ΑΕΚ, Λυμπερόπουλος, Κυργιάκος, Δημ. Παπαδόπουλος, Γκονζάλες από Παναθηναϊκό, Καφές, Οκκάς από ΠΑΟΚ, Χαβίτο από Άρη, Στολτίδης από Ηρακλή και πολλοί ακόμη που αν τους ανέφερα θα γέμιζε όλο το μπλογκ. Δεν ανανεώνεις κύριε 1 έτος πριν τη λήξη του συμβολαίου σου? Στην ευχή του Θεού, να βάλει κι η ομάδα το κατιτίς στην τσέπη της και να μην μπεις στο ψυγείο μέχρι να φύγεις (βλ. Γκσπούρνινγκ).

ΥΓ: Του χρόνου το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Τοροσίδη. Δύο είναι οι δρόμοι: ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ ή ΠΩΛΗΣΗ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ… Διαλέχτε!

Εις το επανιδείν

Ο Καρχαρίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου