28 Ιαν 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα φίλοι μου. «Παρδαλή» αγωνιστική η σημερινή στη Γηραιά Αλβιόνα, και αυτό γιατί έχουμε το κύπελλο το οποίο βρίσκεται στην φάση των 32, και κουτσουρεμένες αγωνιστικές σε championship, league 1 και league 2,  δυο, οκτώ και δέκα ματς αντίστοιχα. Πάμε στην ταμπακέρα και να δούμε τι βγάλαμε.

FA CUP

Δεν χρειάζεται να επαναλάβω ότι  στο συγκεκριμένο θεσμό δεν παίζουν ρόλο οι φόρμες και τα σχετικά. Είναι καθαρά θέμα μέρας, ειδικότερων συνθηκών και θέλησης. Και μην ξεχνάμε ότι κάθε παίχτης του στοιχήματος χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια και την βοήθεια του ενστίκτου του. Τα ζευγαρώματα σε αυτήν την φάση είναι αντιστοιχηματικά και το μόνο παιχνίδι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ. Η Στιβενειτζ προσέλαβε τον Γκάρι Σμιθ, πρώην τεχνικό των Κολοράντο στο MLS και σκάουτερ της Άρσεναλ. Ειλικρινά δεν τον γνωρίζω καθόλου και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει από την USA να επανέλθει στην κλασσική αγγλική νοοτροπία. Από την άλλη ο Άλεν είναι γάτα με πέταλα και κλασικός κύπελλικός manager. Γεννημένος για κάτι τέτοιες μάγκες. Χωρίς πολλά το 2 το βλέπω αρκετά πιθανό και υπάρχει σε τιμές γύρο στο 3,8.

League 1

Πολύ κακή αγωνιστική και εδώ. Δεν βγάζει καθαρά σημεία. Με μια…δεύτερη ματιά ενδιαφέρον δείχνουν ο 1 της Έξετερ και το διπλό της Γουίκομπ. Στον αγώνα του Εξετερ, η Τσάρλτον έρχεται από δυο τεράστιες νίκες απέναντι στις δυο ομάδες του Σέφιλντ, ενώ οι «Έλληνες» κρατάνε για τρίτο σερί παιχνίδι το 0 στα μετόπισθεν. Από θέμα ποιότητας χωρίς δεύτερη κουβέντα η Τσαρλτον είναι ανώτερη αλλά καθαρά διαισθητικά πιστεύω ότι θα πάει με …τουπέ στο Σεντ Τζειμς (λόγο και των δυο μεγάλων νικών) και η Έξετερ μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και να κάνει τον άσσο του 4.
Στο ματς του Μπρέντφορντ η τοπική ομάδα προέρχεται από καλή εμφάνιση αλλά ήττα στην έδρα της Χάντερσφιλντ με 3-2. Στην έδρα της δεν είναι αξιόπιστη με ρεκόρ 4-5-5. Η Γουίκομπ κέρδισε τον …τελικό με Ροτσντέιλ και έχει καλή ψυχολογία και ο Γουάντοκ θα ψάξει το διπλό που θα τον βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Και εγώ μαζί του στο 4.6 βεβαίως.
Είναι δύο σημαία ΠΟΛΥ δύσκολα και αρκετά ρισκαδόρικα.

League 2

Εδώ από ξεροκεφαλιά και μόνο βλέπω το 2 της Νορθάμπτον μέσα στην Τορκι. Και η ξεροκεφαλιά δεν είναι καλός σύμβουλος αλλά τέλος πάντων ο καθένας με τα βίτσια του. Με ξενέρωσε η Νορθάμπτον με τις δυο συνεχόμενες ήττες ενώ και ο Μπούθροιντ ακόμα ψάχνεται. Η Τορκί πάει τρένο αλλά νομίζω έχει φέρει αποτελέσματα παραπάνω από τι άξιζε. Το διπλό εδώ δίνεται και στο 4,8!!!

Ξεκαθαρίζω και πάλι ότι η ημέρα είναι αντιστοιχηματικη καθαρά. Θα παίξω μικρή μίζα έτσι για  να είμαι σε εγρήγορση. Αν δεν μπορώ να κόψω κάτι στην τελική διαλογή θα παίξω τετράδα και να ζητάω δυάδες, Αλλιώς κλείνω σε Νοτς Κάουντι και Γουίκομπ σε δυαδα και να ζητάω 1-2. Αλλά ως συνήθως αυτό θα ξεκαθαρίσει μια ώρα πρίν την σέντρα. Καλό βόλι ότι κι αν επιλέξετε!

ΥΓ. Έχουμε ένα guest star στο blog. Τον φίλο τον ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟ που την ψάχνει με το στοίχημα και τις μπόμπες γενικότερα αλλά και τα χηνάρια (εγώ σπάνια παίζω Χ). Έχει σφαιρική γνώση του αθλήματος και για σήμερα μας δίνει: το X στο Βέρντερ-Λεβερκούζεν, τον 1 στο Μίλγουολ – Σαουθάμπτον, τον 1 στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπέρμιγχαμ και το 2 στο Μπρέστ – Παρί. Καλή τύχη Αποθηκάριε.

    Χαιρετώ
Ο πεταλούδας
                                                                 

1 σχόλιο:

  1. Φιλε σου εχω πει πολλες φορες τα πιστευω μου για την τυχη, εγω δεν θα ευχυθω ουτε καλη τυχη ουτε καλη επιτυχια θα πω μονο να πιστευουμε αυτα που παιζουμε και με ενα συστημα 3,4 για ασφαλεια (στοιχηματικη παντα η αλλη μακρια απο εμας) θα τους παρουμε τα λεφτα!!!!
    keep walking ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή