22 Ιαν 2012

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


 Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη σήμερα ο ισπανός έπρεπε να ήταν ήδη στην φυλακή και ο κύριος Μαρινακης συγκρατούμενος του ως συνεργός εγκλήματος. Γιατί το να χάνεις αυτό το πρωτάθλημα είναι έγκλημα και μάλιστα κατ εξακολούθηση.
Τελικά το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο. Ότι αξίζεις παίρνεις. Ο κύριος Βαλβερδε μάζεψε μια ντουζίνα ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ παίχτες για να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Παίχτες που ούτε στην κουκουβαουνες δεν κάνουν. Ποιος Αμπντουν και ποιος Μαρκανο? Καλά για Ορμπαιθ και Φουστερ δεν το συζητώ.
  • Άργησε σήμερα ο Ουζουνίδης να βάλει τον Βλαχοδήμο στην πλευρά του Μαρκανο. Αν το είχε κάνει νωρίτερα το κοντέρ θα έγραφε παραπάνω. Και ο …..μεγάλος ισπανός κοίταζε και αγνάντευε!!! Δώστε μου εμένα 1,7 εκατομμύρια να κάτσω στον πάγκο καλύτερο κοουτσάρισμα θα κάνω. Δεν του έκανε ο Τζαβέλλας το καλοκαίρι. Βέβαια πως αλλιώς θα έπαιζε το πουλεν του ισπανού.
  • Λένε όλοι οι ειδήμονες ότι ο ολυμπιακός έχει το πιο πλήρες ροστερ της δεκαετίας. Τόσο ξέρουν κι αυτοί τόσα λένε. Όταν περιμένεις από Αμπτουν, Ντιογκο και Φουστερ να σου γυρίσουν το ματς είσαι άξιος της μοίρας σου.
  • Ο Τοροσίδης τι έκανε στον πάγκο όλο το ημίχρονο? Αμολουσε χαρταετό? Είναι δυνατόν να αφήνεις εκτός τον καλύτερο διεμβολιστη σου για να παίξει δεξιά ο Μοντεστο που ούτε ταχύτητα ούτε σέντρα έχει. Και όμως για τον κύριο Βαλβερδε είναι.
  • Ένα ημίχρονο πήγε χαμένο. Ότι καλό γινόταν το κατέστρεφε ο Αμπντούν.
  • Στηρίζεται ο ολυμπιακος ακόμα στον Ιμπαγάζα. ΑΑΑΑ ξέχασα το μεγάλο ματι του Βαλβερδε έφερε τον ….νέο Ιμπαγαζα τον Γιέστε!!!!! Που να τα πω αυτά και να μην με πάρουν για τρελό!!! Ήμαρτον.
  • Έχει γεμίσει ο Ολυμπιακος παίχτες ΦΛΩΡΟΥΣ!!! Εκτός Τοροσίδη, Αβρααμ, Μελμπεργκ, Μανιάτη, Τζιμπουρ και Μιραλας. Που είναι τα …..Κωλόπαιδα Τζιοβάνι, Καστίγιο, Γεωργάτος κλπ???
Και το κακό είναι ότι όλα αυτά έγιναν με την συναίνεση του προέδρου. Το μόνο που ακούγαμε όλο το καλοκαίρι είναι «τα κλειδιά στον κύριο Βαλβερδε». Μα κύριε Μαρινακη όταν βάζεις τα λεφτά σου κάπου κοιτάς και να τα διασφαλίσεις. Εννοείται ότι ο προπονητής θα έχει το κουμάντο ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. Εγκαίρως και όχι κατόπιν εορτής. Τι να το κάνω εγώ τώρα να τον διώξεις (λέμε τώρα) όταν θα έχεις χάσει το πρωτάθλημα. Έλα εδώ κύριε Βαλβερδε. Μου έφερες Ορμπαιθ, Γεστε, Μαρκανο Αμπντουν κλπ. Τα λεφτά μου πήγαν στα σκουπίδια!!! Είσαι υπόλογος. Έτσι έπρεπε να φερθείς πρόεδρε. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Και εμείς εδώ στο superfootball δεν το παίζουμε μετά Χριστόν προφήτες. Τα λέμε από καιρό. Και ο DJANGO και ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!  


ΥΓ Όλα τα παραπάνω ισχύουν είτε ακόμα πάρει ο Ολυμπιακος το πρωτάθλημα είτε ακόμα και το ΟΥΕΦΑ.
ΥΓ 1 Μπορεί η κριτική να είναι σκληρή για τον Βαλβέρδε αλλά τέτοιες εμφανίσεις σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Και δεν ισοπεδώνω τα πάντα απλά πιστεύω ότι ο Βαλβερδε έχει ΑΠΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ την ομάδα του Πειραιά. Έχει πάει ενάντια στο DNA της.
ΥΓ 2 Δεν έπαιξε άσχημα ο ολυμπιακος σήμερα αλλά στις νευραλγικές θέσεις της εντεκάδας έχει παίχτες με χαμηλή ποιότητα. Πολύ χαμηλή. Και εδώ είναι Η ΕΥΘΥΝΗ Βαλβερδε και προέδρου.
ΥΓ 3 Καθαρό πέναλτι στο Τοροσιδη στο 93 αλλά θάφτηκε από την συνολική εικόνα.
ΥΓ4 Δηλαδή τον Ολυμπαικο τον ονειρεύονται οι οπαδοι με Μαρκάνους, Φουστερ, Αμπντουν και Μονχε??? Και όχι με Τζιοβανι, Ριβαλντο, Τζολε, Γκαλετι κλπ???


   Χαιρετώ
Ο πεταλούδας

                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου