21 Ιαν 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Καλημέρα παίχτες μου! Ύπουλη η αυτή η αγωνιστική στο νησί και λέω ύπουλη γιατί η σούμα βγάζει πολλά ματς για συζήτηση και αυτό μόνο κακό είναι αφού στην τελική διαλογή παραμονεύει ο κίνδυνος να μπερδευτούμε.

CHAMPIONSHIP

Εδώ 2 αγώνες μου έχουν κάτσει. Η Μίλγουολ και η Ντοκαστερ. Δύο διπλά σε μεγάλες αποδόσεις. Στο 3,5  και 4,5 αντίστοιχα. Η μεν Μιλγουολ μετά την 5άρα στο κύπελλο είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δείχνει να στρίβει. Η Μπαρνσλευ προέρχεται από την νίκη της χρονιάς  μέσα στο Λέστερ αλλά το μέγεθος της δεν είναι για παραπάνω και έχασε και τον ίσως πιο πολύτιμο παίχτη της τον Ντρίνκγουότερ. Πάμε με την γάτα τον Τζάκετ. Η Ντοκάστερ τον τελευταίο μήνα δείχνει να το παλεύει και έχει συνεχόμενες καλές εμφανίσεις. Η Μπρίστολ ψάχνεται και χωρίς πολλά πολλά είναι ευκαιρία το 2 της Ντοκάστερ. Και τα 2 παιχνίδια καλύπτονται με Χ για τους μη τολμηρούς.

LEAGUE 1

Ένα παιχνίδι από εδώ. Το 2 της Λέιτον. Η Πρέστον προσέλαβε τον Γουέστλι και θα μας απασχολήσει στοιχηματικά στο μέλλον. Τώρα πιστεύω οτι η αλεπού ο Σλέιντ θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το οτι ο Γρέιαμ δεν έχει περάσει ακόμα την φιλοσοφία του και θα πάρει το διπλό το οποίο βρίσκεται στο 3,8.

LEAGUE 2

Εδώ θα επιμείνω στην Μπρίστολ Ρόβερς. Πολύ ζόρικο παιχνίδι στην έδρα της Τσέλτεναμ αλλά οι πειρατές στα τελευταία παιχνίδια δίνουν και την ψυχή τους και βγάζουν μια συσπείρωση στο γήπεδο. Η πρόσληψη του έμπειρου ΜακΓκι θα δώσει ώθηση και πιστεύω oτι μπορεί να φύγει με το 3ποντο από την έδρα της πρωτοπόρου. Εξάλλου πότε θα ξαναβρούμε τους πειρατές στο 5,5+???
Άλλα παιχνίδια από αυτήν την κατηγορία είναι το 2 της Σάουθεντ στην Σριούσμπερι σε απόδοση 3,5. Εδώ παίζει η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα με τη μόνη αήττητη εντός. Κλασσικά εμείς πάμε με την γριά αλεπού τον Στάροκ.
Καλός και ο άσος της Μόρκαμ. Σε τρελή φόρμα η Τορκί μεν, αλλά ο τρόπος που πήρε το 2-2 η Μόρκαμ στην Μπραντφορντ μου δείχνει μια ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Και ο άσσος στο 2,7 δεν είναι και άσχημος.

Καλή επιτυχία ότι κι αν επιλέξετε...

   Χαιρετώ
ο Πεταλούδας
                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου