6 Ιαν 2012

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα... Η τρέλα μας παίρνει σάρκα και οστά... Μια παρέα γεννημένη στη δεκαετία του 70, που στην πορεία της ζωής της το ποδόσφαιρο ήταν και είναι σε παράλληλη τροχιά, μέσα κι έξω από τα γήπεδα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση... SuperFootballΈνα blog αμιγώς ποδοσφαιρικού περιεχομένου που θα μιλάει για μπάλλα (από το αρχαίο ρήμα βάλλω) και θα μοιραζόμαστε τις αναλύσεις, τις κρίσεις, τις σκέψεις, την αγάπη, την τρέλα και τις αναμνήσεις μας μαζί σας. Σε αυτό το blog εκτός των τακτικών στηλών, ο αναγνώστης με ματιά θα μπορεί να ενημερώνεται για τις τελευταίες ειδήσεις του εγχώριου και διεθνούς ποδοσφαίρου από αρθογραφία και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, καθώς επίσης να απολαμβάνει αφιερώματα – εκπλήξεις συνοδευόμενα από video. Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι οι προβλέψεις για το στοίχημα που θα δίνονται από εμάς με εξειδίκευση στο ελληνικό και αγγλικό πρωταθλημα (ειδικότερα των μικρών κατηγοριών).
ΟΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ
DJANGΟ
ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ
και... Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

4 σχόλια:

  1. Καλή αρχή και συνεχώς καλύτερη συνέχεια. Επειδή πολλοί είναι οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου, σας αφιερώνω το "ωραιότερο γκολ" των Locomondo.

    Υ.Γ. Φαντάζομαι το μπασκετάκι είναι εκτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε φίλε για το χαρακτηρισμό κι επειδή πραγματικά η λέξη ρομαντισμός έχει εκλείψει από το ποδόσφαιρο, εμείς θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει! Το μπάσκετ το αφήσαμε συνειδητά απ' έξω για να αφοσιωθούμε στο μεράκι μας την μπάλα, εξ ου και Superfootball...

    ΑπάντησηΔιαγραφή