24 Ιαν 2012

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ.....ΑΛΕΞΗ

Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ



Τελικά η πιο σοφή κίνηση για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 5 χρόνια αποδείχτηκε η πώληση του Τζορβα. Χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω, πιστεύω ότι οι Καπινο και Καρνέζης είναι σαφώς καλύτεροι του. Με τον Τζορβα στο τέρμα είμαι πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟ στα τελευταία 4 παιχνίδια  ΔΕΝ  θα έκανε το ΑΠΟΛΥΤΟ. Και με Γιάννενα, και με Ατρόμητο ακόμα και με Κέρκυρα η συμβολή των γκολκίπερ στα νικηφόρα αποτελέσματα ήταν σημαντική. Σε μερικές φάσεις χρειάστηκαν να κατεβάσουν τα ρολά. Αν ήταν ο Αλέξης στο τέρμα θεωρώ ότι ο ΠΑΟ θα είχε στραβοπατήσει αφού, ο πρώην πορτιέρο του είναι επιρρεπείς στις γκέλες. Με την πώληση του Τζόρβα ο ΠΑΟ λοιπόν και έδωσε την δυνατότητα στον Καπίνο να αναδειχτεί και καρπώθηκε 2 εκατομμυριάκια ευρώ. Δεν ξέρω ποιος εμπνεύστηκε αυτήν την πώληση, αλλά το σίγουρο είναι ότι στην Παιανία πρέπει να του ανάψουν λαμπάδα.
Γενικά ο ΠΑΟ μέχρι τώρα έχει δώσει δείγματα ότι δίκαια είναι στην κορυφή. Ότι πιάνει γίνεται χρυσός. Ότι σκαρφίζεται ο Φερέιρα του βγαίνει. Έχει πολύ τύχη εκτός από ικανότητα. Αυτή η ριμάδα η ρέντα παίζει τεράστιο ρόλο όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ζωή μας. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η τύχη πηγαίνει με αυτούς που ΤΟΛΜΑΝΕ. Και ο ΠΑΟ και ο Φερέιρα φέτος τολμήσανε.

ΥΓ. Μεγάλη παράδοση έχει ο ΠΑΟ στους τερματοφύλακες. Από Οικονομόπουλο, Κωνσταντίνου μέχρι Βάντσικ, Νικοπολίδη και τώρα Καπίνο. Η μεγάλη της Παιανίας των τερματοφυλάκων σχολή.
ΥΓ1 Πολλά γελάκια στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Ξάνθη μεταξύ ορισμένων παιχτών. Αυτά παθαίνει πρόεδρε όποιος παίρνει παίχτες που δεν έχουν επίγνωση τι φανέλα φοράνε και το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπαίνει ο παχυλός μισθός τους στους λογαριασμούς.
ΥΓ 2 Τα ο πρωτάθλημα θα μας προσφέρει κι άλλες συγκινήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται τελειωμένο. Το χαμηλό επίπεδο των 2 πρωτοπόρων θα φέρουν κι αμφότερα στραβοπατήματα.

   
    Χαιρετώ
Ο πεταλούδας  
                                                                          

                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου