18 Ιαν 2012

ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ


Καλησπέρα αρρωστάκια μου!

Συμπληρώνεται το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου και ειδικά μετά την κλήρωση των δύο επόμενων φάσεων, μερικές ομάδες κοιτάνε μπροστά και κάνουν όνειρα για την κατάκτηση του τροπαίου. Μεγάλος κερδισμένος ο Ολυμπιακός, ο οποίος με νοκ-άουτ αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στον Πειραιά και στη συνέχεια αντιμετωπίζοντας σε διπλούς αγώνες έναν από τους Παναιτωλικό, ΟΦΗ ή Πανσερραϊκό κάνει όνειρα τελικού! Αρκεί οι ερυθρόλευκοι να φορέσουν το φετινό «ευρωπαϊκό τους κοστούμι… Ο νικητής του ντέρμπι των δικεφάλων ατενίζει επίσης τη συνέχεια με αισιοδοξία. Δύσκολο εμπόδιο ο Ατρόμητος στα προημιτελικά, αλλά τέτοιους αντιπάλους πρέπει να τους «καθαρίζεις», ειδικά εντός έδρας, αν θες να λέγεσαι διεκδικητής του Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα Κέρκυρα ή Αστέρας στα ημιτελικά, με το μυαλό τους στη μάχη του υποβιβασμού, είναι το ιδανικό ζευγάρωμα. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να φτάσει σε τελικό μετά το 2003 και το νικηφόρο 1 – 0 επί του Άρη… Όλοι λοιπόν το βράδυ μπροστά στις οθόνες μας για το μεγάλο σημερινό ματς που θα κρίνει πολλά!

ΥΓ1: Άραγε η Ξάνθη (των μηδέν συμμετοχών σε τελικούς) έχει την πολυτέλεια να σνομπάρει το θεσμό? Με την εικόνα που έχει φέτος στο πρωτάθλημα, θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο… Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τους Ακρίτες.
ΥΓ2: Μην ξεγράφετε τους μαχητές της ουράς! Η ιστορία τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι ομάδες που παλεύουν για αποφυγή του υποβιβασμού, αγωνιζόμενες χωρίς άγχος στο Κύπελλο έχουν κάνει ζημιές, φθάνοντας τουλάχιστον μέχρι τον τελικό (βλ. περιπτώσεις Άρη 2004 – 05, Λάρισας 2006 – 07 και Ατρόμητου πέρυσι).

Με κυπελλικούς χαιρετισμούς

Ο Καρχαρίας   
                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου